Nokia Yazılım Güncelleme (n70 n71 n72 n73 n75 n80 n90 n93 n95 e50 e60 e61 e62 e70 vb)

Sponsorlu Bağlantılar

omen632

omen632

Üye
:coold:arkadaşımın n80 var onu n80 ie yapmak istiyoruz ne yapmamız gerekiyor?:coold:

hasan_0111

Üye
ben e 50 güvenlik kodunu nasıl bulabilirim acaba

ersesa

Üye
slm arkadasım. nokia 5310 türkçe dil kodunu arıyorum.

kays73

Üye
NOKİA N95
arkadaşlar güncelleme yapmakta zorlanan varmı benim gibi???burada anlatılanlardan farlı bişey söylemeyecem.yalnız bir haftadır ugraşıyorum güncelleştirme yapamıyodum.az önce güncelleştirme yaparken telefonda *#7370# yaptım telefon formatlarken yazılım hemen yükleniverdi.nasıl oldu bilmiyorum ama şuan çok güzel oldu.ben sadece yaptıgımı anlatıyorum sorumluluk size ait.ben bunu denedim oldu.saygılarburada anlatımda bulunanlara emegi geçenlere çok tşk ederim.çok faydalı oldu

memoli36

memoli36

Üye
#0529602: RM-133 CUST.TRX EURO 2 (Deep Plum) arkadaşım ben n73 üme bu kodu yazdım benimkisi eski surumde 3.kusurde ama olmadı değiştiğini gosteriyor fakat olmuyor aynı dilde duruyor gene ne yapabilirim bana yardımcı olurmusunuz

b3nQ

Üye
Ben bunu Anlamadım.. Bende 6630 var yani ben 6630 a s9.1(3rd edition) yükleyebilir miyim ?
3rd edition da çalışıyan temaları programları yükleyebilir miyim ?

borat

Üye
arkadaslar N80 e yeni yazılım yükledim ama cihaz bir türlü acılmıyor nasıl kurtarabilirim sanırsam cihaz çöktü.yazılımı nokianın turkiye sitesinden indirdim.sorun nedir anlayamadım

memoli36

memoli36

Üye
arkadaşlar ben n73 ume yaptım ilk once dil kodunu yaptım sonrada guncelleştirdim açıldığında tlf um türkçe olarak açıldı muhteşem birşey herkeze tşkler

--------------- Ekleme ---------------

oldu oldu tşkler n73 de denedim ilk once dil kodunu yaptım sonrada guncelleştirdim tlf um türkçe olarak açıldı herkeze tşkler birde seri nımarasını nasıl değiştiriyoruz bilen var mı nokia samsung un rica etsem cvp verirmisiniz

muratay_35

Üye
paylaşım için saolun

gencbayraktarli

gencbayraktarli

Üye
benim cihaz n73-1 ama yukarıda euro1 ve eyuro 2 yazıyor
euro 2de turkish yazıo hangi birini kullanacağızz..

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
güzel paylaşım eline saglık kardeşimin

iskenlii

iskenlii

Üye
5200 VAR MI yARDIM

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
belki ilerde lazım olur

burhanbal

Üye
cevaplarınız için tşk ederim

cadii

Üye
N95 için ne yapmam gerekiyor?

ewren7667

Üye
e 50 ye oluyormu yada kodu nedir yardımcı olursanız sevınırım

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
Saol Eline SAglık

macline

macline

Üye
Walla gördüğüm kadarıyla başını ağrıtanlarda var Tam aksine sevinçten göbek atanlarda var.

Şunu söylemeliyim ki ; Nokia updater olarak siteden güncellemeyi vermiş modeline uygun olanlar da güncellemiş, Şayet ben bir sürü telefon güncelledim daha tek bir problemle karşılaşmadım. Eğer hata arıyorsanız bir yerde Öncelikle ne yaptığınıza bakmanız lazım derim ben ;)

n80 de bizzat kendi telefonumuda güncelleyeceğim şimdi Sonucunu aynen yazarım :oke:

forever_lord

forever_lord

Üye
Guzel paylasım emege saygı.

asii genç

asii genç

Üye
Ben Güncelleme Yaparken Telefonu Yedek Almadım Şimdi Telefonumun Dili İngilizce Bunu Nasıl Türkçe Yapabilirim ? N 73 ME

Üst Alt