Nokia Yazılım Güncelleme (n70 n71 n72 n73 n75 n80 n90 n93 n95 e50 e60 e61 e62 e70 vb)

Sponsorlu Bağlantılar

schumici

schumici

Üye
ellerine sağlık birader

lyon_69

lyon_69

Üye
saol kardeş çok işime yaradı

mehmedberad

mehmedberad

Üye
V 4.0736.3.2.1
04 09 2007
RM133
N73ME

arkadaşlar telimdeki şu an sürüm çok mu eski.

sercan arıkan

sercan arıkan

Üye
coook karısık:S

asker1978

Üye
Arkadaşlar biraz saçma gelicek ama ben Nokia N82 kullanıyorum telefonum türkçe ben telefonu Arapça yapmak istiyorum ama bir türlü kodunu bulamadım. Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim

yüklebe

Üye
ben n80 e versiyon güncellediğimde ne gibi değişiklikler oluyor

paveHawk

paveHawk

Üye
güncelleme telefon rehberi ve mesajlar siliniyormu?

Siliniyorsa rehberin yedeğini nasıl alabilirim?
:sn:

TERKANLI_21

TERKANLI_21

Üye
n95 8gb içinde dil kodu nasıl yükleyebiliriz

aa-tolga

aa-tolga

Üye
n 78 turkçe dil kodunu bilen varmı arkadaşlar.şimdiden sağolun...

grolof

Üye
güncelleme telefon rehberi ve mesajlar siliniyormu?

Siliniyorsa rehberin yedeğini nasıl alabilirim?
:sn:
Hepsi siliniyor.İstersen nokia pc suite ile pc ye bağlanıp hepsini yedekler sonra tekrar geri yüklersin.Sadece rehberi sim kartına yedekler tekrar geri yüklersin.İstersende mesajlar ve rehberi hafıza kartına yükler sonra geri yükleyebilirsin.

411

Üye
dil kodunu ayarlamadan software update yaptım..
şimdi dil ingilizce...
nss çalışmıyor artık...
ve software update de yeniden yüklemiyor...
yardımlarınızı bekliyorum...
6680

iskenlii

iskenlii

Üye
Basit N73 için nokia.com.tr gir var dır

desperado64

Üye
slm arkadaşlar N70 telefonumun yazılım versiyonunu güncellemek istiyorum.....sorun ise telefonumun yazılım versiyonu, son yazılım versiyonu olmamasına rağmen nokia uptader yazılım versiyonuz günceldir deyip duruyo tabiki buda benim canımı sıkıyo ..... bu sorunu nasıl düzeltebilirim arkadaşlar....

XXPOXX

XXPOXX

Üye
sağol

saha20

saha20

Üye
arkadaşlar n70 telefonumda kamera donanım hatası vermeye başladı ön kamera da aynı şekilde bluetooth da da problem çıktı hiç bişi yoktu ben tel bir kaç program atıp sildim sonra böle oldu acaba bileniniz var mı?

mexmet75

Üye
merhaba arkadaslar
2 gun once telefonumu V 30.0.015 guncelledim, guncellemeden once telefonumun producte cod u 0548763 (orjinal hali ile), ve surum V 21.0.016 idi, turkce yapmak icin cod u NSS yardimi ile 0536066 hale getirdim (daha once hic code degiskligi yapmamistim telefonuma), sonra NSU ile update yaptim, telefon artik TURKCE idi ve gorunurde hersey normaldi ama artik telefon kulakligini telefona baglayinca herdefasinda surekli secenek soruyor en onemlisi ise KULAKLIK IZERINDEKI KONTROL DUGMELERI HICBIR KONTROL YAPMIYOR. Ayrica Nokia Maps programinda baglantilar sorunu var, her dfasinda GPRS ile baglanmaya calisiyor boyle sacma bir durum. Kulakligim orjinal ve normal ve baska bir telefonda normal calisiyor.
Bu tur kulaklik sorunu yasayan varmi icimizde acaba guncellemeden sonra? Ne yapmam gerekir?

MURATGETS

Üye
Ben nokıa sitesinden güncelleme yaptım hala eski versiyon neden yeni versiyon yok yardım lütfen...

--------------- Ekleme ---------------

Ya ayarlardann etkin beklemeyi kapat halladersin kardeş,,,

yakari01

Üye
telefon nokıa n 80 dedınızı yaptım telefon kapandı bı dahada acılmadı sımdı herkes servıs falan fılan dııo yokmu bunun bı yolu servıse para vercek olsak guncellestırmeyıde oraya yaptırırdık yokmu bu telefonun resetleme kodu falan hıc acılmıor nasıl yuklerım cokmussede bu telefonu esas cozum bulacaksanız buna bulun kac sayfadır okurorum en az 10 kısı aynı sorunda bılende bılmeyende servıse gıt dıo onu ben de bılıorum baska ????? bazılarımızın canı sıkıldı bu olaya haberınız olsun

izmirlihk

izmirlihk

Üye
tşk

mexmet75

Üye
telefon nokıa n 80 dedınızı yaptım telefon kapandı bı dahada acılmadı sımdı herkes servıs falan fılan dııo yokmu bunun bı yolu servıse para vercek olsak guncellestırmeyıde oraya yaptırırdık yokmu bu telefonun resetleme kodu falan hıc acılmıor nasıl yuklerım cokmussede bu telefonu esas cozum bulacaksanız buna bulun kac sayfadır okurorum en az 10 kısı aynı sorunda bılende bılmeyende servıse gıt dıo onu ben de bılıorum baska ????? bazılarımızın canı sıkıldı bu olaya haberınız olsun

buradam sorunu bulablirsin belki.

Üst Alt