Haber Nokia X'e geçtim :)

Sponsorlu Bağlantılar

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
kamerası pekde iyi sayılmaz tamam gün ışığında güzel ama ev içinde eh işte 3mp yani bişey beklemeyin ama telefonun diğer özellikleri iyi görünüşü çok şirin :D fiyatını hak ediyor mu? orası ihtiyaç listenize kalmış birşey yani discovery almak istersin kamera falan götürür seni bayağı bunda ki amacım yeni bir telefon olsunda 2014 3310 olsada olur gibi bişey di benim :)
garantiyi sen mi sağlıyorsun? :)
Tam beklediğim gibiymiş. :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
meg1ddo

meg1ddo

Üye
az önce işim çıktı yolumun üstü Media markt a uğradım, Nokia x gelmiş biraz inceledim kurcaladım, kamerası 5 mp lik samsungla eşdeğer ama iyi değil, arayuzu fena değil ama çok ta hoşuma gitmedi stok android yakışır ama, dizayn fena değil elde kendini hissettiriyor sağlam bir his veriyor, ekran kalitesi de vasatın biraz üstü, bu kalitede bir telefon için standart bir ekran yeterli bana göre, iç menü (ayarlar menusu, bildirim ekranı menusu vs.) soft hoş bir arayüz olmuş beğendim, fiyatına gelince; bu cihaza bu fiyat azıcık fazla kaçmış, 499tl. Sıfır değilde bekleyip ikinci eli almaya değer bir telefon, 300-350 arası verip ikinci el alınabilir, ben düşünüyorum bu şekilde almayı.

mkarahanlı

mkarahanlı

Üye
Nokia XL bekliyorum kamera biraz daha iyi olur sanki.

MaxipmaN

Üye
Gereksiz geliyor bana hayirlı olsun

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Gereksiz geliyor bana hayirlı olsun

eyvallah
az önce işim çıktı yolumun üstü Media markt a uğradım, Nokia x gelmiş biraz inceledim kurcaladım, kamerası 5 mp lik samsungla eşdeğer ama iyi değil, arayuzu fena değil ama çok ta hoşuma gitmedi stok android yakışır ama, dizayn fena değil elde kendini hissettiriyor sağlam bir his veriyor, ekran kalitesi de vasatın biraz üstü, bu kalitede bir telefon için standart bir ekran yeterli bana göre, iç menü (ayarlar menusu, bildirim ekranı menusu vs.) soft hoş bir arayüz olmuş beğendim, fiyatına gelince; bu cihaza bu fiyat azıcık fazla kaçmış, 499tl. Sıfır değilde bekleyip ikinci eli almaya değer bir telefon, 300-350 arası verip ikinci el alınabilir, ben düşünüyorum bu şekilde almayı.

2.ele düşmesini beklemek istemedim 499 tabikide pahalı fakat en nihayetinde nokia bu ne yapacağı belli olmaz :)

0MG90

0MG90

Üye
Paralel ne kadara satar acaba XL yi :D

Emre

Üye
hayırlı olsun :naughty:

2495243

2495243

Kapalı Hesap
Kardesim 499 tl verdin sanirim x e lumia 525 de o fiyatti bir karsilastirma yapabilirsin

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kardesim 499 tl verdin sanirim x e lumia 525 de o fiyatti bir karsilastirma yapabilirsin

yeteri kadar bu işlerden anlayan birisiyim kardeşim amacım telefon kullanmak olsaydı c6-01 le devam ederdim benim amacım biraz daha bilgi sahibi olmak için piyasaya çıkmış yeni bi ürünü test etmekti kamera hariç kullanımı hoşuma gittiği için de aldım tabi herkes aynı durumda olmadığı için bu değişe bilir kısacası alma nedenim kobaylık.

The Benefit

The Benefit

Üye
Hayırlı olsun. Bir inceleme fena olmaz. :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan :tebessüm:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Fiyat makul olunca risk olmadan farkli seyler denemek iyi fikir hayirli olsun

MaxWheel

MaxWheel

Üye
Bildigim kadarıyla çok farklı bir android var yani nokia bayağı değiştirmiş diye biliyorum googleplay var mı?

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bildigim kadarıyla çok farklı bir android var yani nokia bayağı değiştirmiş diye biliyorum googleplay var mı?
normalde yok fakat root ile diğer android cihazlarda neredeyse yapıla bilen herşeyi yapabiliyorum :)

Fiyat makul olunca risk olmadan farkli seyler denemek iyi fikir hayirli olsun
hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan :tebessüm:
eyvallah :)