Silinen Üye 219846
Kapalı Hesap
Tam beklediğim gibiymiş.kamerası pekde iyi sayılmaz tamam gün ışığında güzel ama ev içinde eh işte 3mp yani bişey beklemeyin ama telefonun diğer özellikleri iyi görünüşü çok şirinfiyatını hak ediyor mu? orası ihtiyaç listenize kalmış birşey yani discovery almak istersin kamera falan götürür seni bayağı bunda ki amacım yeni bir telefon olsunda 2014 3310 olsada olur gibi bişey di benim
garantiyi sen mi sağlıyorsun?![]()

Üçüde çözünürlük aynı ve 480p 5inçe kötü olmuş kamera dahada kötü olurNokia XL bekliyorum kamera biraz daha iyi olur sanki.
Gereksiz geliyor bana hayirlı olsun
az önce işim çıktı yolumun üstü Media markt a uğradım, Nokia x gelmiş biraz inceledim kurcaladım, kamerası 5 mp lik samsungla eşdeğer ama iyi değil, arayuzu fena değil ama çok ta hoşuma gitmedi stok android yakışır ama, dizayn fena değil elde kendini hissettiriyor sağlam bir his veriyor, ekran kalitesi de vasatın biraz üstü, bu kalitede bir telefon için standart bir ekran yeterli bana göre, iç menü (ayarlar menusu, bildirim ekranı menusu vs.) soft hoş bir arayüz olmuş beğendim, fiyatına gelince; bu cihaza bu fiyat azıcık fazla kaçmış, 499tl. Sıfır değilde bekleyip ikinci eli almaya değer bir telefon, 300-350 arası verip ikinci el alınabilir, ben düşünüyorum bu şekilde almayı.

Kardesim 499 tl verdin sanirim x e lumia 525 de o fiyatti bir karsilastirma yapabilirsin
normalde yok fakat root ile diğer android cihazlarda neredeyse yapıla bilen herşeyi yapabiliyorumBildigim kadarıyla çok farklı bir android var yani nokia bayağı değiştirmiş diye biliyorum googleplay var mı?

Fiyat makul olunca risk olmadan farkli seyler denemek iyi fikir hayirli olsun
eyvallahhayırlı olsun kardeşim güle güle kullan![]()