Hayırlı olsun.Mağazadan oyunumu indirip denemeyi unutma.C6-01 den X e geçtim mutluyum, kullananlar varmı ve forumda bu telefona ait bölüm varmı/olacakmı?

Kamera nasıl512 Mbyt ram in hakkını vermişler oyun işini düşünmeyince fazla bile diyebilirim C6-01 den sonra alınabilecek bi telefon zaten android içeriklerini yükleyebildiğimiz için içerik konusunda sıkıntı yok pek hata aldığımı da söyleyemem 10 üzerinden 9.2 verebilirim eksik yanları ise çok minimal şeyler şayet 500 tl verilip android alınacak telefonlar listesinde üstlerde biyerlerde.

Hayırlı Olsun telefonun kamerası nasıl![]()
Kamera konusu benim de merak ettiğim bir husus.
Ayrıca o fiyatı hak ediyor mu?
fiyatını hak ediyor mu? orası ihtiyaç listenize kalmış birşey yani discovery almak istersin kamera falan götürür seni bayağı bunda ki amacım yeni bir telefon olsunda 2014 3310 olsada olur gibi bişey di benim
garantiyi sen mi sağlıyorsun?Kardeş sakın o arayüzü kullanma.Direk gir XDA'ya indir Cm10'u bak keyfine.

Yarın düşürüp kıracak mısın ki?kamerası pekde iyi sayılmaz tamam gün ışığında güzel ama ev içinde eh işte 3mp yani bişey beklemeyin ama telefonun diğer özellikleri iyi görünüşü çok şirinfiyatını hak ediyor mu? orası ihtiyaç listenize kalmış birşey yani discovery almak istersin kamera falan götürür seni bayağı bunda ki amacım yeni bir telefon olsunda 2014 3310 olsada olur gibi bişey di benim
garantiyi sen mi sağlıyorsun?![]()
Neyse.