Nokia X7 neden tutulmadı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Nokia X7 neden tutulmadı ?
İlk gördüğümde beğenmiştim ama forumda 1 kişide gördüm kimsenin elinde de görmedim fiyatımı çok pahalı acaba tasarımı da farklı ama neden tutmadı bu cihaz ?:hmm:

farukbekl

farukbekl

Üye
çünkü o telefon türkiyede yokta ondan.:)

doctorrr

doctorrr

Üye
diğer birinci nesil cihazlarla donanımları aynı aynı donanıma sahip daha kompakt c6-01 ve c7 var... ayrıca daha kamerasında otofokus bile yok aynı bizim kameralarla parasını hak etmeyen sadece bol makyajlı vasat bir cihaz...

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
tabi ki f/p uyumsuzluğu

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
diğer birinci nesil cihazlarla donanımları aynı aynı donanıma sahip daha kompakt c6-01 ve c7 var... ayrıca daha kamerasında otofokus bile yok aynı bizim kameralarla parasını hak etmeyen sadece bol makyajlı vasat bir cihaz...

ondan merak ettim çokmu pahalı diye ayrıca Türkiye'de yokmu ben gördüm diye hatırlıyorum yoksa neden yok

Del Rey

Del Rey

Üye
Dışı Nokia'nın en güzel tasarımlarından biri. İçi ise normal Symbian Belle. Neyse ki Refresh geldi.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Evet ama dışı sıra dışı gerçekten

azrock

azrock

Üye
808'e benzer bir model çıksa onun gibi 4 hoparlörlü, 41 değilde 34 MP kameralı falan :D

Hani Nokia'nın politikası vardır ya; bir yerine ekler diğer yerinden çıkarır bu da mesela 808'e X7 tasarımı koysun, 4 hoparlör ve özel ses çipi koysun kamerayı da düşürsün mesela 20-30 civarına. Xenon yerine LED flaş koysun. ;)

fnldstntn

Üye
Benim kardeşimde var tasarımı süper...için normal belle 4 inc ekran...Türkiyede satılmıyor bu telefon o yüzde pek bilinmiyor ben ekran koruyucu alacaktım çoğu telefoncunun bi telefondan haberi bile yor ...

- - - Eklendi - - -

808'e benzer bir model çıksa onun gibi 4 hoparlörlü, 41 değilde 34 MP kameralı falan :D

Hani Nokia'nın politikası vardır ya; bir yerine ekler diğer yerinden çıkarır bu da mesela 808'e X7 tasarımı koysun, 4 hoparlör ve özel ses çipi koysun kamerayı da düşürsün mesela 20-30 civarına. Xenon yerine LED flaş koysun. ;)

Telefonda 2 tane hoperlör var...

azrock

azrock

Üye
Benim kardeşimde var tasarımı süper...için normal belle 4 inc ekran...Türkiyede satılmıyor bu telefon o yüzde pek bilinmiyor ben ekran koruyucu alacaktım çoğu telefoncunun bi telefondan haberi bile yor ...

- - - Eklendi - - -

O köşeler hoparlör değil mi?:hmmm

- - - Eklendi - - -

Şimdi baktım her yerde 4 hoparlör yazıyor.:hmmm

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Harika bir cihaz çok beğendim ben her şey donanım da değil kanımca :oke:

azrock

azrock

Üye

Özür dilerim hocam, telefon hakikaten de 2 hoparlörmüş. Nokia tasarım bütünlüğünü bozmamak için iki ızgara daha eklemiş. C7 deki gibi...
- - - Eklendi - - -

Özür dilerim hocam, telefon hakikaten de 2 hoparlörmüş. Nokia tasarım bütünlüğünü bozmamak için iki ızgara daha eklemiş. C7 deki gibi...

fnldstntn

Üye
Telefon iyi güzel fakat bazılarının dokunmatiği sorunlu çıkıyor...

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Bence türkiyede tutardı.

doctorrr

doctorrr

Üye
öncelikle ben tutardım :sirit:

punisher123

punisher123

Üye
Tasarımı müthiş nokialardan birisi,Türkiyede olsa,fiyatıda uçuk olmasa alınabilirdi :D Ama harbi tasarımına hastayım onun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt