evet aynen telefona dışardan bakarsın uzay aracı gibi içi ise fostabi ki f/p uyumsuzluğu

diğer birinci nesil cihazlarla donanımları aynı aynı donanıma sahip daha kompakt c6-01 ve c7 var... ayrıca daha kamerasında otofokus bile yok aynı bizim kameralarla parasını hak etmeyen sadece bol makyajlı vasat bir cihaz...
erdem refresh nasıl fikirlerin neler? bloguna şimdi bakıcamDışı Nokia'nın en güzel tasarımlarından biri. İçi ise normal Symbian Belle. Neyse ki Refresh geldi.

808'e benzer bir model çıksa onun gibi 4 hoparlörlü, 41 değilde 34 MP kameralı falan
Hani Nokia'nın politikası vardır ya; bir yerine ekler diğer yerinden çıkarır bu da mesela 808'e X7 tasarımı koysun, 4 hoparlör ve özel ses çipi koysun kamerayı da düşürsün mesela 20-30 civarına. Xenon yerine LED flaş koysun.![]()
Benim kardeşimde var tasarımı süper...için normal belle 4 inc ekran...Türkiyede satılmıyor bu telefon o yüzde pek bilinmiyor ben ekran koruyucu alacaktım çoğu telefoncunun bi telefondan haberi bile yor ...
- - - Eklendi - - -
Telefonda 2 tane hoperlör var...

Benim kardeşimde var tasarımı süper...için normal belle 4 inc ekran...Türkiyede satılmıyor bu telefon o yüzde pek bilinmiyor ben ekran koruyucu alacaktım çoğu telefoncunun bi telefondan haberi bile yor ...
Özür dilerim hocam, telefon hakikaten de 2 hoparlörmüş. Nokia tasarım bütünlüğünü bozmamak için iki ızgara daha eklemiş. C7 deki gibi...
- - - Eklendi - - -
Telefonda 2 tane hoperlör var...
kesinlikleBence türkiyede tutardı.