nokıa x6 yazılım güncelleme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mfbkkes

Üye
    Konu Sahibi
nokıa x6 yazılım güncelleme sorunu
ya arkadaşlar bende nokıa x6 16 gb var ve yazılım v12 arkadaşlar diyo v40 falan var diye nokıa software updater e takıyom güncel diyo bi türlü çözemedim

anılbaran

anılbaran

Üye
*#0000# yap guncellemeyi kontrol et de wifi üzeründen. Bakalım ne olacak :hmmm

mfbkkes

Üye
    Konu Sahibi
onuda yaptım güncel diyor

----------Eklendi @ 18:20:15 ---------- Yazıldı @ 17:49:18 ----------

yardım edicek yokmu ?

oquz_esen

oquz_esen

Üye
kardeş Nokıa suite indir

linki burda :
http://www.comms.ovi.com/m/p/ovi/suite/index_tr_tr.html

cihazını pc ye bağla nokıa suite cihazı qördükten sonra qüncellemeleri kontrol et
Eqer güncel hatası alırsan

Güncelleme bölümünde 'Tekrar yükle 'seçeneqi olucak tıkla şu an kullandıqın versiyonu tekrar yükleyecek

Yükleme bittikten sonra cihazından güncellemeleri kontrol ettir yeni güncellemeyi qörücektir

eqer qörmesse tekrar cihazı pc'ye bağla nokıa suite'den güncellemeleri kontrol ettir bu sefer qörmesi lazım

inş.olur benden bu kadar :)

ati_x_

Üye
nokia software updater v12den sonrasını görmüyor bende de. forumu biraz araştır navifirm ve jaf olarak 2 tane program var resimli anlatımları var bu 2 programla telefonuna orjinal v40 yazılımı yükleyebilirsin. Ben kullanıyorum. Smiley, yeni internet tarayıcısı, iphone tarzı sürüklemeli tuş kilidi geldi v40 yazılımla.

mfbkkes

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim arkadaşlar navifirm le v40 kurdum

emr_41_175

Üye
aynı güncelleme sorunu bendede var fakat bendeki x6 8gb navifirm ile yapmaya çalıştım fakat telefonun ülke ve kodunu listede bulamadım bendeki kod ile listedeki kod uyuşmalımı yoksa herhangi bir türkiye 8gb seçsem olurmu v40 yüklemek için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...