Nokia X6 Türkçe Dil Nasıl Yüklenir

Sponsorlu Bağlantılar

dostmail1

Üye
    Konu Sahibi
Nokia X6 Türkçe Dil Nasıl Yüklenir
Arkadaslar amerikadan nokia x6 getittirdim ama dil olarak ingilizce güncellemek istedim ama bir türlü çözemedim phoneixle de denedima ama olmadı nokia uptade softwareyı denedım o da olmadı. Software verison v12.2.091 Type RM-551 MODEL X6-00. Ne yuklemem gerekiyor yardimlariniz için simdiden tesekkurler

--------------- Ekleme ---------------

yokmu yardımcı olacak

ibrdd

Üye

Belki olur bir dene.

americanboy

americanboy

Üye
:oke:

expert555

Üye
bende de var aynısı telefoncuya verdim yapamadı sen yaptıysan nasıl yaptığını açıklar mısın. Şimdiden teşekkürler

acemi_telefoncu

Üye
Arkadaşlar gönderin yapalım hemen 0506 855 30 60 ankarda yerimiz

nomercy30

nomercy30

Üye
ben kutahyanın ilçesindeyim gedizde 150 tl istediler uşaga gittim 15 tl yüklettim türkçeyi hiç grasma 10 dakkada yapıyorlar

tolgaonly

Üye
Banada lazim dil paketi yokmu bilen ???

skamber

Üye
dil paketnden kastın ne ? 559 mu telin 551 mi ? kodu ne ? ona gore soyle verelim sana tr kodunu dil paketi diye bir kavram yok ki ..

noyan015

Üye
RM-551 arkadaşlar dil kodu problemim var ilk aldığımda türkçe vardı güncelleme yaptırdım oviden ve silindi RM-551 oldu phoenix ile flash atıyorum tel calısmıyor sadece titriyor bırakıyor.RM-551 Türkçesi'de yok muş.NSS ile kod değiştirdim sürüm güncelleyeyim dediğimde ise sürümünüz en güncel sürüm diyor ve güncellemiyor JAF ile RM-559 atıyorum yine çalışmıyor ama RM-551 attığım an tel çalışıyor fakat ingilizce bana acil yardım...

harunatik

Üye
arkadaslar ayni sorunu ben de yasiyorum amerikadan aldik basimiza belaa ettik RM 551 var bende 559 a hacklemek istiyorum bunu nasil yapabilirim bu konuda bi yardimci olursaniz sevinirim ....RM 559 atinca da calismiyosa ne yapmaliyiz bu konuda bizleri aydinlatirsaniz seviniriz ... kayseride bi dunya yer gezdim kimse ben turkce yuklerim diyemedi malesef noyan015 dedigi bi bi kez ugrastim onda da calismaz oldu sadece acip kapatirken titredi telefon bi turlu yapamadim bu yuzden telefoncuya 50 lira verdim tekrar duzeldi suan ama hala ingilizce.... lutfen yardimci olun bu tel icin daha fazla para sarfetmek istemiyorum

noyan015

Üye
Arkadaşlar nss ilede olmuyor JAF ilede phoenix ilede denemediğim kalmadı yardım edermisiniz?

ubeyd

Üye
PCimde XP 32bit kurulu navifirm kurup gerekli rm ve dil kodunu yazıp dosyaları RM Klasörü oluşturup oraya attım gerisi forumda resimli olarak anlatılıyor zaten... jafı son sürümünü kurdum ve uyumluluk ayarını windows2000 yaptım jafnok4models dosyası da son sürüm olmalı ki x6 cable driveri tanısın:oke:teli PCye bağladığımda tüm sürücülerin yüklendiğinden emin olduktan sonra jafı çalıştırdım telin rengine uygun türkçe dil kodunu navifirmden indirmek çok önemli:evet: bugünde N8imi phoenixle türkçe yaptım PCde XP yüklü olursa sorun olmuyor Her şeyi sırasıyla uygulamalı... Bu arada forumda bu gibi konularda bizlere yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim:op:

noyan015

Üye
Denedim olmuyor msn eklersen sevinirim msj attım size özel

djibram

djibram

Üye
nss ile product kodunu değiştir türkçe firmware yükle

usb x6 a tak bişey seçme nss den olur product code 0589476 ile değiştir bununla yada başka bir türkçe kodla nokia software updaterdan türkçe yazılımı yükle olmazsa ki olurda olmazsa navifirmden türkçe firmware indir jaf ile flashla

SilentOne

SilentOne

Üye
nss ile product kodunu değiştir türkçe firmware yükle

usb x6 a tak bişey seçme nss den olur product code 0589476 ile değiştir bununla yada başka bir türkçe kodla nokia software updaterdan türkçe yazılımı yükle olmazsa ki olurda olmazsa navifirmden türkçe firmware indir jaf ile flashla

arkadaşımın dediqi gibi yaparsan kesin düzelir

noyan015

Üye
bunların hepsini denedim olmuyor çünkü rm-551 rin türkçesi yok rm-559 da olunca telefon çalışmıyor bunları en az 10 kere denedim olmuyor yeni sürüm rm-559 çıkarsa olur RM-551 alt sürümlerini yükleyince çalışmıyor.Nss ile kod değiştirerek olmuyor (Hata olarak ta sürümünüz zaten en günceli diye hata veriyor yani kısacası olmuyor) Bütün yöntemleri denedim ama hiç birşey fark etmedi..

noyan015

Üye
hiç açılmıyor titriyor açma tuşuna basınca kalıyor.

Üst Alt