Nokia c6-00 türkçe yazlım yardımı !!! Telefoncu 100 dolar istedi ????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

the_secret

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c6-00 türkçe yazlım yardımı !!! Telefoncu 100 dolar istedi ????
ARKADAŞLAR NOKİA C6-00 TELEFONUMUMA NOKİA OVİ SUİTTEN EN SON YAZILIMI YÜKLEDİM TELEFON TAMAMEN İNGİLİZCE OLDU VE TÜRKÇE OLMUYOR DİL SEÇİMİNDE DE TÜRKÇE YOK *#0000# YAPLIĞIMDA
Soft version
v4.2.010
Soft version date
27-08-11
Costom version
41.2.010.C01.01
Costom version date
27.08.11
Language set
39
Model
C6-00
Type
RM-624
Latest update
13/11/2011

bu bilgiler çıkıyor bir telefoncuya gittigimde bu versiona türkçe yazılım yok versiyon düşürmemiz lazım buda sana 100 dolar cıvarına patlar dedi bu telefonu türkçe yapabilirmiyim yardımcı olurmusunuz..

esatgelmedi

Üye
100 dolarını çöpe atma forumda nasıl flash atacağınla ilgili onlarca konu var. sabit konulardan birine bak oradan türkçe belle ile flashla 100 dolar da cebinde kalsın. anlatılanları harfiyyen yaparsan flash çok kolay. en kötü ihtimalle telefon çöker. o zaman gider 100 dolar verir telefoncuya yaptırırsın. unutmadan söyleyeyim servise de götürebilirsin garantili ise onlar da hallederler.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
100 dolarını çöpe atma forumda nasıl flash atacağınla ilgili onlarca konu var. sabit konulardan birine bak oradan türkçe belle ile flashla 100 dolar da cebinde kalsın. anlatılanları harfiyyen yaparsan flash çok kolay. en kötü ihtimalle telefon çöker. o zaman gider 100 dolar verir telefoncuya yaptırırsın. unutmadan söyleyeyim servise de götürebilirsin garantili ise onlar da hallederler.

telefon c6 00 :) yani c6 01 değil

----------Eklendi @ 23:29:53 ---------- Yazıldı @ 23:28:29 ----------

ki c6 01 olsa da belle diyorsun :) ortalık duman oldu yaw

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Arkadaşım Nokia C6 ( RM-612)(41.0.10 Yazılım sürümü) bunun türkçesi lazım sana .. Bunu da navifirmden bulabilirsin mevcut. Bu dosyaları bilgisayarına indiriyorsun. Phoenix diye program var siteden anlatımı mevcut bu programla telefona flashlıyorsun....

the_secret

Üye
    Konu Sahibi
link verebilirmisiniz acaba

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Neye link vermemi istiyorsun söyle arkadaşım veririm link tabiki...

esatgelmedi

Üye
telefon c6 00 :) yani c6 01 değil

----------Eklendi @ 23:29:53 ---------- Yazıldı @ 23:28:29 ----------

ki c6 01 olsa da belle diyorsun :) ortalık duman oldu yaw
kusura bakmayın orayı gözden kaçırmışım. :ah

erollcelik

erollcelik

Üye
Vay be 100 dolar istemiş ya.Hepsi soyguncu bunların.Hiç birşey bilmiyorsan arkdaşım nokia shopa götür.En kötü ihtimal elli lira çıkar cebinden.

the-secret

the-secret

Üye
arkadaşlar bide navifirmde 40.2.010 yok 40.0.010 var

tugrul_27

tugrul_27

Üye
c6-00 rm-624 v 41.2.10 yazılımının türkçe dili henüz çıkmamış downgrade yapman lazım bu yazılımın downgrade sürümü varmı bilmiyorum ya türkçesi çıkana kadar böle kullanıcan yada 100 dolar verip box cihazı ile bi önceki sürüme cihazı döndürücen bi yöntem daha var ama onu sen yapamzsın gibime geliyor

the-secret

the-secret

Üye
keske 100dolari verseydim buraya hic yazmasaydm forumlarin amaci bilgi paylasmak birbirimize yardimci olmak degilmi diger bir yol daha var demissin ama onu sen yapamazsin demissin nerden öyle bir kaniya vardin onuda anlamadim neyse bu konu kapansin yardim falanda istemiyorum boyle kullanirim daha iyi

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
keske 100dolari verseydim buraya hic yazmasaydm forumlarin amaci bilgi paylasmak birbirimize yardimci olmak degilmi diger bir yol daha var demissin ama onu sen yapamazsin demissin nerden öyle bir kaniya vardin onuda anlamadim neyse bu konu kapansin yardim falanda istemiyorum boyle kullanirim daha iyi
arkadaş yukarda ki yorumlara bakarak yapamayacağını düşünmüş..mesela ben yapamam bu işleri..alınganlık göstermene gerek yok gibime geldi..

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Korkarak bi yere varamazsın bu flash işlerinde korkunun ecele bi faydası olmaz ben ilk n70 ile başlamışdım vay be zaman ne çabuk geçiyor kuvvetle muhtemel sorunun cihazın grey cihaz olmasından kaynaklanıyor yani Nokia.com a.ş garantili değil yurt dışı girişli o yüzden product tutmadıgı için oviden çekince güncellemeyi cihazın ingilizce olmuş özüne dönmüş yapılacak şey cihazın product kodunu tr ye çevirmek ve downgrade yapmadan son yazılımı tekrar üzerine TR destekli olarak kurmak bunun içinde navifirm ve phonix programları biçilmiş kafdan ayrıntı zaten forumda mevcut flash downgrade nasıl yapılır nedir oraları araştır konuyu kaparsın kolay gelsın iyi forumlar ...

tugrul_27

tugrul_27

Üye

dostum bak alınma ama yapamzsın dediğim yöntem şu bir önceki sürümün dosyalrını indir bunlardan rof3 rofs2 ve cor dosyasını hepsini aç bi pakette topla sonra senin şuan telin üzerinde olan yazılımın rofs 2dosyasını da aç sıonra o tek bir pakette topladığın yazılımın hepsini enson açtığın yanı telin üzürinde bulanın yazılımın dosyasını açrtın ya rofs 2 yi içindekileri sil ve paketlediğini rofs 2 nin içine kopyala yapıştır yap sonra paketi topla ama işin en zor tarafı buna uygun içi boş core dosyası bulman işte onu bulmak kıolay değil bunu yaparsan telefonu türkçe kullana bilirsin biz 5800 böle yaptık yani bir nevi downgrade gibi bişey

antalya_kandil

Üye
RM-624_40.2.021_prd.core.C00 mcu
RM-612_40.0.021_prd.rofs2.V06 ppm ise rm-612 secilip sorunsuz çalııyor...

hizan

hizan

Üye
RM-624_40.2.021_prd.core.C00 mcu
RM-612_40.0.021_prd.rofs2.V06 ppm ise rm-612 secilip sorunsuz çalııyor...

arkadaşım günaydın sabah oldu aradan 6 geçmiş sen hala bu konuya yorum yazıyorsun.

gereksiz konu kapatılsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt