nokia x6 şarjı 1 gün anca dayanıyor ne yapmalıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozge0293

Üye
    Konu Sahibi
nokia x6 şarjı 1 gün anca dayanıyor ne yapmalıyım?
arrkadaşlar nokia x6 kullanıyorum şarjı 1 gün anca gidiyor. tamam webi fln çok kullandım ama dün teli masaya bıraktıgımda 3 çizgi vardı şarjda. aradan 1 saat geçti fln tel şarj bitti uyarısı yaptı. acaba mailim açık sürekli ondan mı ? telde ekranda.

• Beğen
Tepkiler: Starsley

skamber

Üye
Settings > Connectivity > Network > Network Mode / GSM" i Sec // Dual Degil ...

Ayarlar > Baglanabilirlik > Sebeke > Sebeke Modu Gibi Bir Sira Olmasi Lazim TR Olarak .. Benm Tel Ing Tam Bilmiyorm Karsiliklarini ...

phoenix_

phoenix_

Üye
wifi kullanınca benim n8 inde acayip hızlı bitiyor şarjı.

serhat_002

serhat_002

Üye
bende x6 kullanıcısıyım ve müzik mesaj felan derken baya uğraşıyorum telefonla ama şarjı 2 gece 3 gün gidiyo yani üçüncü gün şarja koyuyorum ni sorun yok yani... istersen bi teknik servise götür bi sorun olabilir...

skamber

Üye
Arkadaölar Servislik oldugunu sanmiyorum ayni sorunu bende yasadim ilk aldim o gun bitti sonra yine 1 gun gitti forumda sordum bunu dediler bende deistirdim ve suan minimim 2´3 gun geceler dahil gidiyor ---

akababa

Üye
benimde 1gün gidiyor batarya orjinaL çin maLı siziNki ?

S_t_o_r_M

Üye
Benim arkadasımında böyleydi teknik servise götürdü 1. de yapamadılar 2.dede yapamadılar yenisini verdiler :D
Ama problem senden kaynaklıda olabilir şarj tam bitmeden şarja sokarsan ve telefonu asırı cok kullanırsan (biyerden müzik dinleyip biyerden mesaj atıp diger yerden wifi yi acık bırakırsan) batarya nın iflahı kalmaz

ozge0293

Üye
    Konu Sahibi
orjinal nokia benimki. ya 10 - 15 dkka internette takılsam şarj yarıya iniyor. bıktım valla.

pasha14

pasha14

Üye
Arkadaslar servıslık bır durum yok. Bu sıkayetcı oldugnuz konuya bakılırsa ıkı yapılacak ıs var.
1. Ulkemızde 3g her yerde cekmıyor ve telefon edge'ye gecmek zorunda kalıyor bu gecısler sırasında cok fazla enerjı harcıyor. Telefonunuzun ayarlarından ya UMTS(3g) yada edge yı secın gecısler sırasında cok enerjı harcıyor. Ben 5800 kullanıcısıyım aynı sorun bendede vardı bu yontem sayesınde arttı.

2.Telefon ısı teknıs ıs bırazda sansla alakası var. Eger sızın telefonunuzun bataryasında bır arıza varsa bataryayı degıstırmek zorundasınız..

Starsley

Güzel +1 :)

yeni çeri

yeni çeri

Üye
bendede x6 8bg var aldığım gün şarjı doldurdum 2 gün gidiyordu.yeni olduğu için birazda merak vardı sürekli uğraşıyordum daha sonraları gündüz sabahleyin dolduruyorum akşama kadar birkaç kurcalamadan sonra yatarken müzik dinliyorum4-5 parça sabahleyim bir bakıyorum ki bir çubuk gitmiş geriye kalanşarj da ertesi gün öğle sonunda bitiyor.|-)

YkPkY

YkPkY

Üye
Benim E6 da öyle.28 gün bekleme süresi diyorlar nokia sitesinde.bütün wifi ile ilgili şebekeyle ilgili herşey kapalı.çift modda kullanıyorum.sadece biraz internete giriyorum.koyu tema kullansamda aynı.doğru dürüst konuşmam yok,mesajım hiç yok.1 ay oldu alalı.hala 1gün gidiyor.

e6 kullanıcıların hepsimi böyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt