Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nokia X6 nasıldır ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neoorog
Üye
Konu Sahibi
nokia X6 nasıldır ?
Geçen gün mağazaları gezdim şu anda benim için en uygun nokia x6 olarak görünüyor. Bu telefon hakkındaki görüşleriniz nelerdir ?
serhat_002
Üye
x6'yı şu an kullanıyorum ve gayet memnunum...
kapasitif bi ekrana sahip.. yani kalem pena veya tırnak ile dokunmak işe yaramıyo tamamem parmak ısısına duyarlı bi ekranı var..
5 mp gece ve gündüz çekimi çok güzel bi kameraya sahip ayrıca video çekimi süper çekip izledğin zmn donmalar yapmıyor (5800 da yapıyordu...)
8-16-32 GB dalihi hafıızaya sahip ben 16 gb kullanıyorum sen hangisini almak istersen onu al..
şurdan ayrıntılı bi şekilde de inceleyebilirisn....
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
neoorog
Üye
Konu Sahibi
0.facebook.com'a sorunsuz giriyor mu peki ?
S_t_o_r_M
Üye
700liralık telefon alıcanda beleş faceyimi dert ediyon 5tl ye internet paketi y ap bende N5800 XM almayı düşünüyüroum
neoorog
Üye
Konu Sahibi
evet ücretsiz interneti düşünüyorum hocam.
Starsley
x6 güzel telefon ama fiyatının düşmesini bekle 600 küsür x6 için çok para yani hak etmiyor.. Acele etme yoksa pişman olursun bendn söylemesi
serhat_002
Üye
x6 8gb al 650 tl civarında bişeydi yanılmıyorsam...
Mehmet
Emekli Yönetici
x6 kesinlikle mükemmel telefon kesinlikle tavsiye ederim
domelyan
Üye
X6 almanı tavsiye etmem.Kötü bir telefon değil fakat c6-01 varken x6 yı almanın hiçbir anlamı yok.c6-01de s^3 var ve ekran amoled.Oyunları bile yeter.
Utku
Üye
x6 al kafana takma diğer telefonları
mikailkirac
Üye
arkadaşım bende x6 kullanıyorum sana su kadarını söleyeyim ekranı sogukta yada nemli ortamlarda kafayı yiyor onun için tavsiye etmem kesinlikle
Kingmortall
Üye
nokia iyi işler yapıyo artık x6 bende alacam allah kısmet ederse 700 liraya x6 süper n97 ile 5800 satıcam