nokia x6 hoparlör sorunu ve garanti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

semamca_07

Üye
    Konu Sahibi
nokia x6 hoparlör sorunu ve garanti
arkadaşlar ben geçen hafta ikinci el nokia x6 aldım telefonda tek bir çizik bile yok aldığım kişi zaten düzgün biri kendisine henüz sormadım telefonun fatura tarihi 21.10.2010 yaklaşık 1.5 aylık yani sorunuma gelince soldaki hoparlörden cızırtı geliyor ama her şarkıda değil bazı şarkılarda video izlerken filan ama hepsinde değil.Sesi sadece sağ hoparlöre verdiğim zaman cızırtı kesiliyor sadece sola veriyorum cızırtı devam ediyor bunu geçirmenin bir yolu varmı ve sebebi ne olabilir daha yeni telefon bozulmuş olamaz değilmi diyelimki bozulduysa eğer ben garantiye göndereceğim zaman faturada yazan adrese mi göndereceğim ..........iletişim yazıyor garanti belgeside var ama faturada benim adım yazmıyor kargoyla ben gönderdiğim zaman bir sorun çıkarırlarmı fatura sahibi sen değilsin garanti geçerli değil vs gibi şeyler söylerlermi hiç başıma böyle birşey gelmediği için söylüyorum yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar teşekkür ederim şimdiden.

kral7

kral7

Üye
kardeşş onun tedavisi hoparlör değişimi..

akababa

Üye
hocam aynı sorun bendede war sadece soLa verince cızırdıyor sagda bısey yok bana kalırsa telefoNun çıkışLarında bir problem war kulaklığı takıncada aynısını yapıyor dene göR kulaklıktada birinDe patLak werıyor çözüm garanti ama muzıkten muzıge degısıyor öyle fazla bassLı yuKsek eKoLu muzıKLere abanMadımı belli biLe oLmuyor ;)

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca bnde garantiye gönderip göndermeme konusuNda kararSz kaLdım ama göNdermicem belli oLmuyor fazla simdi kargoda soRun cıKar maKına ciziLir düseR bozuLur eder *** kaRgocusu :D

Tarik Baskan

Üye
Bende Nokia X6 kullanıcısıyım, aynı sorun bende de var ve bütün X6 larda mevcut gözüküyo KVK ya götürdüm garantiden yarpıldı verdikten 1 saat sonra ama aldıgımda sorun aynen devam bende 8 aydır var Telefon ! Tekrar vericem servise ama komik olan KVK gibi bi firma ^^üst hoparlör cızırtılı ^^ diye verdim yaptıkları teli güncellemek !!! Söylicek söz Bulamıyorum bu ********** !:off:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt