Nokia X6 16 gb Garantiye Verdim ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yusfcuk

yusfcuk

Üye
    Konu Sahibi
Nokia X6 16 gb Garantiye Verdim ...
Telefonu garantiye verdim ve şuan hala adama sinirliyim :aha: . Sebebi belkide telefonumdan ayrı kalmam ama bilemiyorum. :ağlarım:
v30 yüklemiştim inş. bir sorun olmaz . :ah Tabiki product kodunu tekrar düzelttim... :hmmm
Real Hip. Mark. deki telefoncu arka kapağı açıyorum diye az daha kırıyordu kapağı. İlk önce aşağı doğru bastırdı bayağı zorladı sonra en alttaki tırnağı çikardı tekrar itmeye çalıştı.:vur Ekrandaki ve kasadaki dokunulduğu zaman çökmeleri bir sıkıntı olarak görmüyormuşta vs. vs. sinirlendirdi beni. 3G kamerasının olduğu bölüm içine giriyordu her neyse onu geçtim telefonun ekranının sağ alt köşesi içine giriyordu hissedilebilir bir şekilde bir türlü anlatamadım adama ... :vur :vur :vur
Her neyse başladım saymaya
- Hoperlörlerde cızırtı
- Sağ taraftaki açıklık
- Arka kapağın oynaması
- Tuş kilidinin sallanması :ehe
İçeri göçme problemlerini garanti kağıdına yazmadı. 3G tarafındaki zaten önemli değilde ekranın sağındaki göçmeyi açıklığı çözerken otomatikmen çözeceklerini düşünüyorum. Yazılımsal bir sorun söylemedim yeni güncellemedim 8gb nin güncellemesiymiş vb. söylemler dolanıyor. Şimdiden gün saymaya başladım nasıl geçecek bu 30 iş günü aralardaki hafta sonlarını hesaplarsak 30/5 = 6 , 6x2=12 (aralardaki haftasonları ) , 30+12 = 42 gibi bir sayı karşımıza çıkıyor. Düz hesapla 50 gün felan beklerim heralde. :islik
Sonuç olarak telefonda herhangi bir problem varsa yazılımsal veya üretim hatası telefonunuzu servise göndermekten çekinmeyin... Hakkınızı sonuna kadar arayın. Bunca TL yi bozuk telefonlara mı veriyoruz. Nokia'nın sitesinde bu aralar anketler var ben katıldım 10 dk mi aldı ama olsun. Her soruya site ve yazılımlar hakkında olsun telefon hakkında olsun olumsuz cevap verdim ki Nokia biraz kendine çeki düzen versin. :box Ankete katılmanızı öneririm. Paraları adam gibi telefon almak için harcıyoruz defolu ürünler için değil ... :off:
Yusuf YILMAZ

Anußis

Anußis

Üye
- Hoperlörlerde cızırtı

bu dediğin srs surround ses çıkışından gelen bass dbsidir ... seste sorun olmaz ;) herkes bunu söylüyor ... bu bir sorun değil

yusfcuk

yusfcuk

Üye
    Konu Sahibi
- Hoperlörlerde cızırtı

bu dediğin srs surround ses çıkışından gelen bass dbsidir ... seste sorun olmaz ;) herkes bunu söylüyor ... bu bir sorun değil

:D her nekadarda sorun olmadığını bilsemde söylemek istedim, yani gerçekten bir sorun olsa bile benim için bir sorun teşkil etmiyordu. Onu söylememdeki amaç telefonun içinin dışının tekrar elden geçmesi ve kendimi tatmin etmem. Özet olarak : Ya hurda bir şekilde geri dönecek yada gerçekten beni memnun edecek ...

Anußis

Anußis

Üye
kardeşim sana bir tavsiye telefon geldiğinde tekrar gönder ve tekrar 3 kere servise giden bir telefon %100 yenisi ile değiştiriliyor ;)

çünkü yapılmaz o telefon biliyorum kvkyı

sadece hoparlörleri değiştirir ve telefonun tozunu alır. kasasıyla ilgili bir problemde asla ilgilenmiyor o yüzden nefret ediyorum bu kvkdan

yusfcuk

yusfcuk

Üye
    Konu Sahibi
Okadar yaşarmıyım bilmiyorum :D :D :D :D :D

Zaten garantiden geldiğinde yeniden problemler yaşanacaktır. 6 aylık garanti süresi var. 6 Ay içinde çokta ağır bir sorunu olmadışça göndermiyeceğim sonrada ilk işim bir nokia servisiyle içli dışlı olmak :D

Anußis

Anußis

Üye
3 ay da yenisini alırsın :) merak etme ben 5320mi mi o şekilde değiştirmiştim. 3g kamerası bozuktu bi gitti geldi ekranı çizilmişti onun için verdim sonuncudada adamlar yeni cam takayım derken kasayı tam takamamış yarısı açıktaydı gacur gucur ediyordu 3 kere gitti bana bir yazı geldi kvkdan 3 kere servis notu diye bende heyete başvurdum ve gerekli işlemlerden sonra yeni 5320 geldi elime ancak rengi farklı geldi :D kırmızıydı ... mavi geldi

yusfcuk

yusfcuk

Üye
    Konu Sahibi
Başka bir renk modeli yok ayrıca kaç ay içinde oldu bu anlattığın olaylar :D

Anußis

Anußis

Üye
yaklaşık 4 ayda tamamladım :D ancak kurtardım yani yeni gelende hiç sorun yoktu

aslında x6 16 gbnin

beyaz/sarı ve beyaz/pembe seçenekleri varda ben bi tek mediamarktta 2 tane görmüştüm özel getirtmişlerdi heralde :D

yusfcuk

yusfcuk

Üye
    Konu Sahibi
Bana özel Gold Edition getiriyorlarmış. 1 GHz işlemci, Symbian^3 :ehe, ... Ne güzel hayal kuruyorum öyle :D
Biraz düşündümde ıyy miğdemi bulandırır sanki telefonun üstüne hardal dökülmüş gibi :D

Anußis

Anußis

Üye

bu işte ;)

ErdemBütün

ErdemBütün

Üye
Bende bugün X6mı garantiye verdim, aynı sorunlarla bende karşılaştım benim bu 2.gidişi 3 olunca telefonu geri vermeyi düşünüyorum. Nokia'nın X6 serisinin %90'ı yazılımsal ya da donanımsal olarak sorunlu.

yusfcuk

yusfcuk

Üye
    Konu Sahibi
Bende bugün X6mı garantiye verdim, aynı sorunlarla bende karşılaştım benim bu 2.gidişi 3 olunca telefonu geri vermeyi düşünüyorum. Nokia'nın X6 serisinin %90'ı yazılımsal ya da donanımsal olarak sorunlu.

Nokia'nın bu sorunları baydı artık saçma saçma iş yapıyor.Kendini telefon deviyim diye görüyorsa boşa düşünüyor öyle. İyice azıttı :megafon:

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen nokia iyicene azıttı artıq çıkardıqı telefonlara deqer vermiyolar

yusfcuk

yusfcuk

Üye
    Konu Sahibi
Özledim telefonumu gideli 1 hafta olmadı :ağlarım:

alican147852369

Üye
bence nokia en iyi telefon çok fazla sorun yapmıyo en azından markalar arasında en iyi kızak olsun ekran olsun 10 numara telefon

yusfcuk

yusfcuk

Üye
    Konu Sahibi
bence nokia en iyi telefon çok fazla sorun yapmıyo en azından markalar arasında en iyi kızak olsun ekran olsun 10 numara telefon

Telefonu alalı 1 Hafta olmayıp, o hafta içinde yazılıları olup telefonu kurcalayamayıp, verdiğin paraya değmez denildikten sonra 1 ay garantiye yollamak zorunda kalıp, her gören kişinin telefonun nerde diye sorduğunda " Garantiye Gönderdim " dedikten sonra katıla katıla güldüklerini görüp ve telefon garantiye gittikten sonra 5 yıl öncekinin teknolojisini kullanan telefon kullanmak zorunda kalmak Beni Nokia'dan iyice soğuttu diyebiliriz ... :hmmm :hmmm :hmmm :hmmm :hmmm

__yasa__

__yasa__

Üye
5800 xm başkası yalannnnnnn bnde x6 alacaktım elimde 5800 takas yoluyla baktım vaz gectim
ha bu arada yılbaşından sonra nokia amca yeni telofonlarını piyasa sokacakmış eee ne var bunda demeyin eğer istihbaratım doğru ise şu anda 730 ve 750 tl arasında satılan x6 dişrek 500 tlye gerileyecekmiş + çok güvendiğim bir abinin dükkanına gittim yaaa vadofon merkezi söyleyim bari x6 sordum yok dedi ve aslada bu merkezede satama dedi nedenini sorduğumda 5800xm ondan daha iyi oldunu söyledi ve halada satmıyor ben onun yalancısıyım:ehe

yusfcuk

yusfcuk

Üye
    Konu Sahibi
Teknik özellikler olarak 5800 x6'nın yanından bile geçemezde bakma sen :D

yusfcuk

yusfcuk

Üye
    Konu Sahibi
Telefon gideli 3 haftayı geçti 2 gün sonra 4 hafta olacak ancak telefondan haberyok hangi serviste olduğu veya durumu hakkında hiç bir bilgi yok ... Nasıl iş anlamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt