Nokia X6 Hakkında her türlü konuda yardımcı olurum..

Sponsorlu Bağlantılar

ozgur6666

Üye
kardeş bendede x6 model telefon var şebekesi durduk yere gitti arada geliyordu şimdi hiç yok eğer yardımcı olursan sevinirim

HakaN-06

HakaN-06

Üye
kardeş bendede x6 model telefon var şebekesi durduk yere gitti arada geliyordu şimdi hiç yok eğer yardımcı olursan sevinirim
Garantisi varsa servise ver yoksa yazılımı yenile düzelmezse sorun donanımsaldır telefoncu yolu gözükür

makaveli7196

Üye
ya bu telde şey varmı diyelim birine msj atıyoruz msn deki gbi :) gulen bebek fln..

Thorn53

Üye
Bnm x6 16 gb hafızayı görmüyor yardımcı olursanız sevinirim....

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Bnm x6 16 gb hafızayı görmüyor yardımcı olursanız sevinirim....

Telefonda depo hafızasını biçimlendirmeyi dene olmazsa pcye bağla öyle dene. Gene görmüyorsa donanımsal sorun var

nokiaberk

Üye
selam x6ım yüklü uygulamalar sayfasına girmiyo giriyo ekran kararıya tekrar dönüyo

selocan_38

Üye
slm arkadaslar.x6 telefon icin flash player varmi sizlerde.Varsa yükleyebilir misiniz.Simdiden tesekkurler.

malatye123

Üye
benim telefon bi nete giriyor normal şekilde bazen de hata veriyor diyor bğlanamıyor falan o şekil deyincede çok uzun süre o şekil kalıyor nasıl düzeltirim ?

Baysan17

Üye
slm bende bugun x6 aldım fakat youtubeden video açmıyor neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim

By_Casparov

By_Casparov

Üye
Kim seyrediyo ki :D

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
ben :D

By_Casparov

By_Casparov

Üye
bnde izliyorm da sadece youtube dan :D

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
arkadaşta youtubeyi sormuş zaten:D
youtube yeter zaten başka video sitesine ne hacet:ehe

• Beğen
Tepkiler: anılbaran

Baysan17

Üye
neden açmaz videolari real player kullanarak açıyo diğer şekilde açmıyo

By_Casparov

By_Casparov

Üye
daha öğreneceğin çok şey var güzel kardeşim.

bluemai

bluemai

Üye
yeni farkettim x 6 telefonum var hard format attım, yeniden orjinal yazılım attım, başka cfw yükledim ne yaptıysam olmadı.. bu işten anlayan biri varsa bi el atsın lütfen bu konuya..
brilight yükledim, cep için fener o bile çalışmıyor..

hmesut78

Üye
slm Nokia X6 cihazım için skaype lazım.zerinde var ama görüntlü görüşme yapamıyorum.

rıza aliyev

rıza aliyev

Üye
Arkadaşlar x6 elimden düştü ve ekranın yan tarafı biraz ayrıldı çözümü varmı
Acaba yapıştırıcı ile yapıştırsam dokunmatık zarar görürmü ?

Üst Alt