Nokia X6 Hakkında her türlü konuda yardımcı olurum..

Sponsorlu Bağlantılar

Anußis

Anußis

Üye
Sesinizin Çıkışı eğer böyleyse sorun yok...

(Video Kendi Çekimimdir)

Ancak farklı bir cızırtı varsa sorunlu olabilir servise verin

caner_1991

Üye
slm ben yurt dışından x6 getirtdim ve onu kayıtlattım buraya dili türkçe olmadığı için nokia servisine götürdüm ve dilini türkçe yaptılar ama flash sorunu var bendede hangi proğramı denediysem ya sertifika hatası veriyor yada desteklemiyor ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim :)

Anußis

Anußis

Üye
Youtube videoları zaten sorunsuz bir şekilde açılıyor... Ancak facebooktaki videoların bazıları daha desteklemediği için açılamıyor. yapacak herhangi bir şey yok

djibram

djibram

Üye
x6 hack yapılabiliyormu ?

scorpion574_02

Üye
bu konu açılmış ama cevap verilmemiş benimde aynı şikayetim var yardımcı olabilrmisiniz

birkaç konuda yardımınıza ihtiyacım var,
3 gün önce x6 aldım ve;
1- x6 dan ovi music e ilk 2 gün sorunsuz girdim ama 3. gün ovi music e girip devamlı "otomatik giriş geçersiz,manuel giriş yapın" yazısı ile o.m. ana sayfası devamlı gidip geliyor.ancak çıkış yaparsam duruyor ve sonrasında " sorunu gidermek için javascript i etkinleştirin" diyor.java yı ayarlardan etkinleştirmeme rağmen sorun hiç çözülmedi..

2- bilgisayarımda ovi player ı bir türlü çalıştıramadım. devamlı "başarısız" diyor. bu yüzden o.m. e buradan da ulaşamıyorum..lütfen neden çalışmadığını bilen var mı? ovi suite ve diğer eklentiler rahatlıkla yüklendi ama ovi player hem cd den hemde çeşitli internet sitelerinden ulaştığım linklerden yüklüyorum ama çalıştıramıyorum..

yardımlarınızı rica ederim..

tatlison

Üye
s.a arkadaşlar bende x6 kulanıyorum ama bir türlü flas player indiremedim bana yardım edin pls

Silinen Üye 781071

Silinen Üye 781071

Kapalı Hesap
merhaba arkadaşım, bende izmirliyim:)
bende ki x6 ;
çok sık ekran kilitlenmesi yaşıyor.internette dolaşırken sıkışınca kilitleniyor.
sık sık restart atıyor.
nedendir acaba?
(konu başlığından dolayı Güzin abla nuamelesi gibi oldu)
aynı sorun bendede vardı güncellemeyle hallolmuyor. bazı x6 larda üretimde kodlama hatası oluyormuş şans :D
ya servise veya bir nokia mağazasına git yeniden sistem yüklüyorlar 1 saatte alırsın telefonu .benimtel canavargibi oldu sıfır prolem:)

boraq

Üye
nokia x6 telefonum var dostum 16 gb phoneix yazılımı ile bi forumda kendi RM-559_21.0.004_prd.rofs2 bu dosya ile haclediğini soledi bende onu falshladım acma kapama düğmesine baıyorum titresim yapıyor ama ekran acılmıyor nasıl düzeltirim

Anußis

Anußis

Üye
phoenix kurtarma konularına bakabilirsin hack yapmak tehlikeli iştir. ilk bende öyle olmuştu ... Phoenix ile telefon kurtarma konuları forumda mevcut

turkordu

turkordu

Üye
slm merhaba ben de x6 kullanıcısıyım.Telefona 7.28 gb boyutunda .iso doyası atamıyorum ne yapmam gerekiyor?Bir süre yükleme yaptıktan sonra cant copy file hatası alıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

babay22

babay22

Üye
arkadaşlar x6 da mesaj yazarken harfler çok büyük acaba küçültme imkanımız yok mu.daha önce 5800 vardı onunkiler küçüktü.yardımcı olursanız sevinirim

Anußis

Anußis

Üye
arkadaşlar x6 da mesaj yazarken harfler çok büyük acaba küçültme imkanımız yok mu.daha önce 5800 vardı onunkiler küçüktü.yardımcı olursanız sevinirim

Mesajlar/Seçenekler/Yazı tipi boyutu varsayılana alırsanız düzgün olur:oke:

babay22

babay22

Üye
Mesajlar/Seçenekler/Yazı tipi boyutu varsayılana alırsanız düzgün olur:oke:
alfasayısal tuş takımıyla yazarkenki yazı boyutundan bahsediyorum.yani yazdığım yazılar çok büyük.diğer boyutlar değişebiliyor ama orası değişmiyor.

By_Casparov

By_Casparov

Üye
onun prosu yazı tipi bölümünde war die biliyorm..

babay22

babay22

Üye
onun prosu yazı tipi bölümünde war die biliyorm..
font programları telin her yerindeki fontları büyütüyo veya küçültüyo.fakat ben sadece mesaj yazdığım yerin fontunu küçültmek istiyorum :(

musab0232

Üye
arkadaşlar bende x6 fecebook ve yutube videolarını açmıyor hiç bir internet videosudda dahil
yardımcı olurmusun

Anußis

Anußis

Üye
arkadaşlar bende x6 fecebook ve yutube videolarını açmıyor hiç bir internet videosudda dahil
yardımcı olurmusun

şuan için facebook videolarının hepsi destekli değil ancak youtube videoları %100 destekli izleyebiliyorsun yeni güncelleme yap sorunun ortadan kalkacaktır.

musab0232

Üye
nasıl yapcam bu güncellemeyi

--------------- Ekleme ---------------

Alıntı: musab0232 göndermiş. >
yardımcı olurmusun

şuan için facebook videolarının hepsi destekli değil ancak youtube videoları %100 destekli izleyebiliyorsun yeni güncelleme yap sorunun ortadan kalkacaktır.

nasıl yapcam bu güncellemeyi

Anußis

Anußis

Üye
Telefon ile verilen minidvdyi pcne tak ve software update programını kur ardından ;

USB Kablosu ile telefonu pc suite modunda bağla
sonrasında software updateri aç zaten işlem basamakları türkçe olduğu için sana yol gösterecektir.

aakinci

Üye
telefon çok güzel ama biraz program yükledim ve programları açtığım zaman telefon kasıyor.en basitinden beer diye bir program vardı.onu yükledim.bira içiyomuş gibi görünüyosun telefonu yan yaptıkça bira bitiyor.çok kasıyo.ama arkadaşta 5800 var onda hiç kasmıyor.bana X6 konusunda yardımcı olacak olan arkadaşlar varsa özel msj atabilirmi?

Üst Alt