çin malı x6 aldım sorunum arama izni yok diye ileti alıyorum arama yaptımda ama beni arayabiliyorlar sorun sadece ben başkalarını arayamıyorum sim1 wlan da örünüyor sim2 normal hat adı var fakat bu sorun her iki hattıda arama sorunu veriyor yardımcı olursanız sevinirim..
selam arkadaşlar bende x6 var. güvenlik kodunu 5 defa yanlış girdikten sonra. doğru kodu kabul etmiyo. ama format attım. şimdi ise arama geliyo. mesaj atılıyo, mesaj alıyorum ama arama yapamıyorum. yardımcı olabilecek varmı????
mrb ben de x6 aldım.ama program yükleyemiyorum sertifika hatası diyor..adım adım yazarsan sevinirim.forumda buldum ancak açık değil..birde teli hacklersem garanti kapsamından çıkıyor mu tşkler..
Telefonumu hacklemek istiyorum hiç kimse doğru düzgün anlatamamış veya yorumlarda ingilizce oluyor telefon gibisinden şeyler var düzgünce anlatabilecekkimseyokmu herkes telefonu hacksiz mi kullanıyor yardım lütfen
Tel.: X6 16gb
yazılım sürümü: v21.0.004
Tür : rm-559
arkadaşlar garantiye yollanan telefonun 30 iş gününü sayarken hafta sonu kabul görüyo mu?
arkadaslar x6 kullaniyorum benim sorunum ovi haritalar gecmisini silemiyorum bu is nasil olacak bi zahmet yardim
arkadaşlar Nokia X6-00 Orjinal KVK Kapalı kutu telefonu teslim aldım yaklaşık 1 ay oluyor.Telefonun Sağ kasa açıklığı var, telefon kendi kendine kapanıyor ve açmak zorunda kalıyorum Şarj'ım olduğu halde ve telefonun Batarya kısmı çok boşta kapak çıktığı gibi düşüyor.Dokunmatik canavar gibi telefon bazen takılıyor Kasma yapabiliyor tabi çok yüklendiğim zamanlarda onlarda normal olarak karşılıyorum Sürüm en son sürümde güncel bir sürüm bulmuyor.Telefonu garantiye göndermek istemiyorum açıkçası çünkü arkadaşım gönderdi telefonun kasasını değiştirdiler ve dokunmatik gitti telefon darma dan oldu ve gönderdiğimde 1 ay bekletiyorlar bu haksızlık.Lütfen açık açık bilgi verirmisiniz ? Telefonu alalı 1 ay olmadı.Faturası var İzmir-Gaziemirden aldım 780 TL KVK Kapalı Kutu.