Nokia X6 Hakkında her türlü konuda yardımcı olurum..

Sponsorlu Bağlantılar

hymndh

Üye
selam arkadaşlar bende x6 var. güvenlik kodunu 5 defa yanlış girdikten sonra. doğru kodu kabul etmiyo. ama format attım. şimdi ise arama geliyo. mesaj atılıyo, mesaj alıyorum ama arama yapamıyorum. yardımcı olabilecek varmı????

aSkitom38

Üye
çin malı x6 aldım sorunum arama izni yok diye ileti alıyorum arama yaptımda ama beni arayabiliyorlar sorun sadece ben başkalarını arayamıyorum sim1 wlan da örünüyor sim2 normal hat adı var fakat bu sorun her iki hattıda arama sorunu veriyor yardımcı olursanız sevinirim..

Anußis

Anußis

Üye
çin malı x6 aldım sorunum arama izni yok diye ileti alıyorum arama yaptımda ama beni arayabiliyorlar sorun sadece ben başkalarını arayamıyorum sim1 wlan da örünüyor sim2 normal hat adı var fakat bu sorun her iki hattıda arama sorunu veriyor yardımcı olursanız sevinirim..

Malesef Çin malı x6 modeline yardımcı olamıyoruz forumdaki çin malı telefonlar bölümüne sorununuzu yazarsanız seviniriz.

--------------- Ekleme ---------------

selam arkadaşlar bende x6 var. güvenlik kodunu 5 defa yanlış girdikten sonra. doğru kodu kabul etmiyo. ama format attım. şimdi ise arama geliyo. mesaj atılıyo, mesaj alıyorum ama arama yapamıyorum. yardımcı olabilecek varmı????

5 kere yanlış girdikten sonra 15 dakika bekleyin diye bir uyarı gelir sonrasında tekrar dogru kodu girince açılır ... eğer olmazsa tekrar hard format atmayı dene olmadı yeniden yazılım güncelle tüm bilgiler kayboluyor ... sorunun çözülür...

hard format ; yeşil tuş / kırmızı tuş / kamera tuşu ve açma - kapama tuşuna sırasıyla nokia animasyonu gelene kadar basılı tut

ejder545454

Üye
vertice x6 gizli kayıt nasıl yapılır yardım ltf

Anußis

Anußis

Üye
çakma telefonlara burada yardımcı olamıyoruz orjinal olan x6larınız için yardımcı olabiliriz

ejder545454

Üye
orjinani almaya gücümüz yetmiyo kardeş neden yüzüme vurdınkı .cok gücendim yemın ederim

Anußis

Anußis

Üye
ayıp ediyorsun sadece yardımcı olamayacagımı belirttim forumda çin malı telefonlar için yardım bölümü var

4747

Üye
mrb ben de x6 aldım.ama program yükleyemiyorum sertifika hatası diyor..adım adım yazarsan sevinirim.forumda buldum ancak açık değil..:( birde teli hacklersem garanti kapsamından çıkıyor mu tşkler..

ejder545454

Üye
gelen ve giden aramalrı nasıl gızlıce kayıt altına alırım bana bilgi verırmısınız cok açil gunlerdır ugrasıyorum çağrı atsanızda olur ben ararım ..543 507 00 67

Anußis

Anußis

Üye
mrb ben de x6 aldım.ama program yükleyemiyorum sertifika hatası diyor..adım adım yazarsan sevinirim.forumda buldum ancak açık değil..:( birde teli hacklersem garanti kapsamından çıkıyor mu tşkler..

hacklemenize gerek yok ... OPDA sitesinden sertifika alımı ile bilgiler çok acık bir şekilde forumda mevcut hacklemekle uğraşmayın...

Ayrıca X6ve Eski 5800ım IMEIleri OPDA sitesinde kayıtlı bir sorun yok yani

byschekill

Üye
nokia x6 için flash player lazım . yardımcı olursanız sevinirim .

yusfcuk

yusfcuk

Üye
Telefonumu hacklemek istiyorum hiç kimse doğru düzgün anlatamamış veya yorumlarda ingilizce oluyor telefon gibisinden şeyler var düzgünce anlatabilecekkimseyokmu herkes telefonu hacksiz mi kullanıyor yardım lütfen

Tel.: X6 16gb
yazılım sürümü: v21.0.004
Tür : rm-559

By_Casparov

By_Casparov

Üye
arkadaşlar garantiye yollanan telefonun 30 iş gününü sayarken hafta sonu kabul görüyo mu?

cirkinnprens

cirkinnprens

Üye
arkadaslar x6 kullaniyorum benim sorunum ovi haritalar gecmisini silemiyorum bu is nasil olacak bi zahmet yardim

theCix

Üye
arkadaşlar Nokia X6-00 Orjinal KVK Kapalı kutu telefonu teslim aldım yaklaşık 1 ay oluyor.Telefonun Sağ kasa açıklığı var, telefon kendi kendine kapanıyor ve açmak zorunda kalıyorum Şarj'ım olduğu halde ve telefonun Batarya kısmı çok boşta kapak çıktığı gibi düşüyor.Dokunmatik canavar gibi telefon bazen takılıyor Kasma yapabiliyor tabi çok yüklendiğim zamanlarda onlarda normal olarak karşılıyorum Sürüm en son sürümde güncel bir sürüm bulmuyor.Telefonu garantiye göndermek istemiyorum açıkçası çünkü arkadaşım gönderdi telefonun kasasını değiştirdiler ve dokunmatik gitti telefon darma dan oldu ve gönderdiğimde 1 ay bekletiyorlar bu haksızlık.Lütfen açık açık bilgi verirmisiniz ? Telefonu alalı 1 ay olmadı.Faturası var İzmir-Gaziemirden aldım 780 TL KVK Kapalı Kutu.

Anußis

Anußis

Üye
Telefonumu hacklemek istiyorum hiç kimse doğru düzgün anlatamamış veya yorumlarda ingilizce oluyor telefon gibisinden şeyler var düzgünce anlatabilecekkimseyokmu herkes telefonu hacksiz mi kullanıyor yardım lütfen

Tel.: X6 16gb
yazılım sürümü: v21.0.004
Tür : rm-559

valla kardeşim sanırım hack işini sertifikadan dolayı istiyorsun hack yapmak yerine OPDA sitesinden sertifika al korkma 5800ım ve x6ımıda ımeisini oraya kaydettirdim 5800ım 2 yıldır o sitede kayıtlı herhangi bir sorun olmadı

arkadaşlar garantiye yollanan telefonun 30 iş gününü sayarken hafta sonu kabul görüyo mu?

Pazartesi/salı/çarşamba/perşembe/cuma günleri geçerlidir. cumartesi ve pazar iş günü olarak geçmez ayrıca resmi ve dini tatiller (kurban bayramı vs.) geçerli olmamaktadır.

arkadaslar x6 kullaniyorum benim sorunum ovi haritalar gecmisini silemiyorum bu is nasil olacak bi zahmet yardim

Ovi haritayı kaldır (menüde seçenekler de düzenle seçeneğine gel ve ovimaps üzerinde dur ve kaldır de ... korkma ovi maps kalkmıyor tüm ovi maps verileri siliniyor ;)

arkadaşlar Nokia X6-00 Orjinal KVK Kapalı kutu telefonu teslim aldım yaklaşık 1 ay oluyor.Telefonun Sağ kasa açıklığı var, telefon kendi kendine kapanıyor ve açmak zorunda kalıyorum Şarj'ım olduğu halde ve telefonun Batarya kısmı çok boşta kapak çıktığı gibi düşüyor.Dokunmatik canavar gibi telefon bazen takılıyor Kasma yapabiliyor tabi çok yüklendiğim zamanlarda onlarda normal olarak karşılıyorum Sürüm en son sürümde güncel bir sürüm bulmuyor.Telefonu garantiye göndermek istemiyorum açıkçası çünkü arkadaşım gönderdi telefonun kasasını değiştirdiler ve dokunmatik gitti telefon darma dan oldu ve gönderdiğimde 1 ay bekletiyorlar bu haksızlık.Lütfen açık açık bilgi verirmisiniz ? Telefonu alalı 1 ay olmadı.Faturası var İzmir-Gaziemirden aldım 780 TL KVK Kapalı Kutu.

Kardeşim sürümünü öğrenebilirmiyim rica etsem arka kapağını aç ve imei kodunun sadece son 2 hanesini söyle eğer 01 yada 02 değilse onlar yeni parti üretim sorunlu olabiliyor... hemen kvkya gönder başka çaren olduğunu sanmıyorum ...

theCix

Üye
Madein HUNGARY son imei 07 vers: v21.0.004
model : nokia x6-00 16GB rm-559

Anußis

Anußis

Üye
son çıkan partiden satın almışsın ancak x6da kasa açıklığı yok diye biliyorum .. üretim hatasından dolayı hemen kvkya yolla korkma telefonu ne kadar fazla servise verirsen sana yenisini verecekler sen gönder eğer sorunlu olursa tekrar ver. 1 sene içinde 3 kere servise giderse nokia telefonun yenisini sana veriyor ... hiç dert etme

theCix

Üye
ya harbi diyorum 800 TL veriyoruz şu telefona fabrikasyon hata çıkışı dolu böyle bişey olamaz ya.Resmen kul hakkı yeniliyor burda garantiye gönder 1 ay kalsın gelsin 1 ay sonra bi daha çok nefret ediyorum 3310 alıcam bakmıcam arkama bir daha bıktım telefon almaktan hep sorun yaşıyorum. :D

Anußis

Anußis

Üye
valla bana kızacaklar ama bende en çok sorunu 5800dan çektim en kaliteli telefon 5310du bana göre hiç derdi tasası yoktu takardım kulaklığı sırf müzik dinlerdim :D

sen dert etme yinede doğru diyorsun 800 tl veriyoruz ama ne yapalım arada bizede sorunlu düşebiliyor sen ver kvkya kendin uğraşıp iyice bozma sonra senin başına yıkarlar bide ona para vermek zorunda kalırsın ver servise gitsin bu arada kvkya gönderirken sana yedek bir telefon vermeleri lazım .
verdiğin telefoncuya de bunu veriyorum bana yedek bir telefon ver bu gelene kadar ok :)

Üst Alt