merhaba bende x6 almayı düşünüyorum telefon kullanım olarak rahat mı,dokunmatiği ya da özellik genişliği gibi bayadır takip ediyorum özellikleri iyi gibi ama hiç test etme fırsatım olmadı kullananlara sorayım dedim görünüşe göre memnunsunuz.. ve ses olarak kaliteli yükses ses veriyormu.. teşekkürler
kardeşim telefonu kullanmayı bilmeyen cok o yüzden atıp tutanda olabiliyor. sana diyeceğim şu
Kapasitif dokunmatik ekran sayesinde mükemmel derecede hassas
Ses kalitesine gelirsek şuan dünyada tek yonga seti bulunan telefon x6
bunun yanı sıra cokta büyük değil ele tam kavrıyor.
mesajlaşma oldukça hızlı
kamerası zaten carll zeiss karşılaştırma yapmıstım 5800 ile x6 kamerasını onlarada bakabilirsin kaçırma derim..
--------------- Ekleme ---------------
merhaba arkadaşlar. Ben x6 cihazımı dün akşam sarja takmıştım fulldü. Birkaç saat sonra bırakıp uyudum. Sabah uyandığımda açmaya çalıştım açılmadı, sarja taktım baktım şarj oluyor şarjı bitmiş. Bir gecede boşalması imkansız hiçbir şeyi de açık unutmadım eminim. Şarjı 2 gün dayanıyordu. Daha önceden başına gelen var mı ya da bilgi sahibi olan? Neden olmuş olabilir, garantiye yollamalı mıyım? Şimdiden cevaplayan arkadaşlara teşekkürler..
telefonunun bataryasını cıkar 2 dk bekle sonra tak bakalım açılırsa kw voltajı fazla gelmesinden dolayı acılmamıstır ancak bataryayı cıkarıp taktıktan sonra hiç acılmazsa hiç ugrasma ver garantiye paşa paşa yaparlar bide cok fazla tutmayın sarjda
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar Nokia x6 Aldım 2 gün önce ve telefonumdan memnunum çok güzel bir telefon ama telefonumu usb ile pc ye bağladım ve uygulamarım diye klasör oluşturdum içine .sis uzantılı indirdigim uygulamaları attım ama telefonuma giriyorum hiçbir uygulama bulmuyor aynı şeyler duruyor bu attıgım dosyaları .sis uzantılı uygulamalarımı nereden bulabilirim veya açabilirim yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler. iyi çalışmalar dilerim herkese.
valla hiç anlamadım dediğinizden böyle bir sorun asla olmaz diye biliyorum. hard format atmayı deneyin