Nokia X6 Hakkında her türlü konuda yardımcı olurum..

Sponsorlu Bağlantılar

xexzxe

Üye
arkadaşlar bende nokıa x6 aldım fakat ekrana durup dururken zırt pırt aksesuar seçin seçeneği çıkıyor.orjinal ayarlarına geri döndüm olmadı daha sonra güncel versiyon yükledim gene düzelmedi.bu konuda yardımcı olacak bir arkadaş varsa sevinirim.

gökcen552

Üye
merhaba bende x6 yeni aldım telefonn görüntüsünden memenunum ama telefounn şarjı çok çabukbitti bir günde halbuki bir şeyde yapamdım ve 12 saat şarj ettim telden anlayan arkadaşıma sordum oda x6 lıların en büyük sorununn şarj olduqunu söyledi. ve 2 haftada sürekli şarj ederken 14saat kapalışarj edip düzelebileceğini söyledi ne yapmalıyımsizce.?

Anußis

Anußis

Üye
merhaba bende x6 yeni aldım telefonn görüntüsünden memenunum ama telefounn şarjı çok çabukbitti bir günde halbuki bir şeyde yapamdım ve 12 saat şarj ettim telden anlayan arkadaşıma sordum oda x6 lıların en büyük sorununn şarj olduqunu söyledi. ve 2 haftada sürekli şarj ederken 14saat kapalışarj edip düzelebileceğini söyledi ne yapmalıyımsizce.?

nokianın kullanım klavuzundada belirtildiği gibi telefonu ekstra sarj süresine bırakmak telefonunuzun bataryasına zarar verir ve bu işlemin yapılması gerekmez diye bir ibare bulunmaktadir.

Nokia X6da şuan hiç bir telefonda olmayan 3-D Yonga seti bulunduğu için sarj cok cabuk bitmektedir.

Müzik çalarınız arka planda açık kaldıgı sürece (müzik çalmasanız bile) sarjınızı çok cabuk bitirebilir bunun yanı sıra ben hiç müzik açmadan sadece mesajlaşma ile 39 saate kadar kullanabiliyorumki bunu tam olarak hesapladım.

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
x6 da dahili hafıza yokya buna program yükleyince sorun olmazmı mesela garmin mobile yüklenirmi

Anußis

Anußis

Üye
x6da 300 mblik dahili hafıza bulunmaktadır ayrıca 16 gb depo hafıza vardır

gökcen552

Üye
çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. ya arkadaşlarm cdden alay ediolar hem 900 tl verip aldın bu teli hemde hemen sarjı bittiyo diolar ve ayrıca bugün bir sorunu ile daha karşılaştım üst hoparlörü cızırtılı çıkartıyor. sesi. bu yüzden turkcel im den aldım o zmn turkcele m götüreyim daha dorusu ne yapmalıyım hoparlor ve sarj sorunu hakkında. ve ayriyetten yedek batarya alayımmı bugün sordum 10 tlmiş. baTarya.

Anußis

Anußis

Üye
o cızırtı değil o bass çıkışı ... telefonda bir sorun yok ekolayzeri tiz yaparsanız normal çıkar yoksa o basstan cıkıyor ses sorun yok yani

seferasik

Üye
selam willrock bende bi x6 8GB var yurt dışından hediye geldi bunu türkce yapmam için ne yapmam lazım bana bi yardım etmenin mümkünmü

ibrahim3333

Üye
nokia çin x6 telefon almak istiyorum nakadar güvenli bilmiyorum internette aradım çin x6 varmı die ama böle bişey çıkmadı yardım edebilirmisiniz?

By_Casparov

By_Casparov

Üye
ya kardeş benim telin üst hoparlörü cızırtı yapıo sende oluyo mu bu durm..

birisi_1984

Üye
selam arkadaslarrr nokia x6 aldım ama ne facede nede baska bı yerden vıdeo ızlıyebılıyorumm yardımm lutfennn

gökcen552

Üye
ewet oluyor..

onurcansozen

Üye
merhaba arkadaşlar. Ben x6 cihazımı dün akşam sarja takmıştım fulldü. Birkaç saat sonra bırakıp uyudum. Sabah uyandığımda açmaya çalıştım açılmadı, sarja taktım baktım şarj oluyor şarjı bitmiş. Bir gecede boşalması imkansız hiçbir şeyi de açık unutmadım eminim. Şarjı 2 gün dayanıyordu. Daha önceden başına gelen var mı ya da bilgi sahibi olan? Neden olmuş olabilir, garantiye yollamalı mıyım? Şimdiden cevaplayan arkadaşlara teşekkürler..

LaRoVVV

Üye
Arkadaşlar Nokia x6 Aldım 2 gün önce ve telefonumdan memnunum çok güzel bir telefon ama telefonumu usb ile pc ye bağladım ve uygulamarım diye klasör oluşturdum içine .sis uzantılı indirdigim uygulamaları attım ama telefonuma giriyorum hiçbir uygulama bulmuyor aynı şeyler duruyor bu attıgım dosyaları .sis uzantılı uygulamalarımı nereden bulabilirim veya açabilirim yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler. iyi çalışmalar dilerim herkese.

SKORKMAZ57

Üye
S.A BEN x6 DA İNTERNETTE VİDEO İZLEYEMİYORUM NASIL İZLERİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRM KARDEŞLERİM....

skylne

Üye
x6 için c6 fw varmı acaba??

haydene

haydene

Üye
biri bana sabahları bu meretin çalar saatini nasıl kapatacağımı söylesin yoksa kıracam bu telefonu kapat seçeneğini tıkladığım halde 15 dk. sonra yine çalmaya başlıyor.

syt.ahmet

syt.ahmet

Üye
merhaba bende x6 almayı düşünüyorum telefon kullanım olarak rahat mı,dokunmatiği ya da özellik genişliği gibi bayadır takip ediyorum özellikleri iyi gibi ama hiç test etme fırsatım olmadı kullananlara sorayım dedim görünüşe göre memnunsunuz.. ve ses olarak kaliteli yükses ses veriyormu.. teşekkürler

Anußis

Anußis

Üye
merhaba bende x6 almayı düşünüyorum telefon kullanım olarak rahat mı,dokunmatiği ya da özellik genişliği gibi bayadır takip ediyorum özellikleri iyi gibi ama hiç test etme fırsatım olmadı kullananlara sorayım dedim görünüşe göre memnunsunuz.. ve ses olarak kaliteli yükses ses veriyormu.. teşekkürler

kardeşim telefonu kullanmayı bilmeyen cok o yüzden atıp tutanda olabiliyor. sana diyeceğim şu

Kapasitif dokunmatik ekran sayesinde mükemmel derecede hassas
Ses kalitesine gelirsek şuan dünyada tek yonga seti bulunan telefon x6
bunun yanı sıra cokta büyük değil ele tam kavrıyor.
mesajlaşma oldukça hızlı
kamerası zaten carll zeiss karşılaştırma yapmıstım 5800 ile x6 kamerasını onlarada bakabilirsin kaçırma derim..

--------------- Ekleme ---------------

merhaba arkadaşlar. Ben x6 cihazımı dün akşam sarja takmıştım fulldü. Birkaç saat sonra bırakıp uyudum. Sabah uyandığımda açmaya çalıştım açılmadı, sarja taktım baktım şarj oluyor şarjı bitmiş. Bir gecede boşalması imkansız hiçbir şeyi de açık unutmadım eminim. Şarjı 2 gün dayanıyordu. Daha önceden başına gelen var mı ya da bilgi sahibi olan? Neden olmuş olabilir, garantiye yollamalı mıyım? Şimdiden cevaplayan arkadaşlara teşekkürler..

telefonunun bataryasını cıkar 2 dk bekle sonra tak bakalım açılırsa kw voltajı fazla gelmesinden dolayı acılmamıstır ancak bataryayı cıkarıp taktıktan sonra hiç acılmazsa hiç ugrasma ver garantiye paşa paşa yaparlar bide cok fazla tutmayın sarjda

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar Nokia x6 Aldım 2 gün önce ve telefonumdan memnunum çok güzel bir telefon ama telefonumu usb ile pc ye bağladım ve uygulamarım diye klasör oluşturdum içine .sis uzantılı indirdigim uygulamaları attım ama telefonuma giriyorum hiçbir uygulama bulmuyor aynı şeyler duruyor bu attıgım dosyaları .sis uzantılı uygulamalarımı nereden bulabilirim veya açabilirim yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler. iyi çalışmalar dilerim herkese.

valla hiç anlamadım dediğinizden böyle bir sorun asla olmaz diye biliyorum. hard format atmayı deneyin

gökcen552

Üye
bnm üstteki hoparlörden cızırtılı sesler geliodu şimdi hiç gelmez oldu üst hoporlörden ses . sadece asağıdakiçalışıyo 16 gb black x6 teelim. ne yapmalıyım ilk alındıqı gnden böledizaten size dilegetrmiştim.

Üst Alt