Nokia X6 Hakkında her türlü konuda yardımcı olurum..

Sponsorlu Bağlantılar

Tarik Baskan

Üye
Benimkininde üst hoparlörde cızırtı var acaba neden :S???

titanic_4521

Üye
çin malı x6 aldım sorunum arama izni yok diye ileti alıyorum arama yaptımda ama beni arayabiliyorlar sorun sadece ben başkalarını arayamıyorum hatta kod bile girmiyor 112 aramıyor arama izni yok diye ileti alıyorum sim1 wlan da örünüyor sim2 normal hat adı var fakat bu sorun her iki hattıda arama sorunu veriyor neden olur bu olay yardımcı olursanız sevinirim.. aynı sorunu yaşıyoruz

babasekil

Üye
benim sıkıntım mail veya windovs live massenger açmak için devamlı şebeke kullanılsın mı diyor bende wifi var ama neden şebeke soruyor bunu ayarı nerden yapılıyor yarımcı olursanız sevinirim:hmmm

karadas87

Üye
bluetooth la gelen videoyu kaydedemiyorum kaydet seçeneği yok... yardımcı olabilecek kimse var mı...???

vmuslu

Üye
merhabalar,
birkaç konuda yardımınıza ihtiyacım var,
3 gün önce x6 aldım ve;
1- x6 dan ovi music e ilk 2 gün sorunsuz girdim ama 3. gün ovi music e girip devamlı "otomatik giriş geçersiz,manuel giriş yapın" yazısı ile o.m. ana sayfası devamlı gidip geliyor.ancak çıkış yaparsam duruyor ve sonrasında " sorunu gidermek için javascript i etkinleştirin" diyor.java yı ayarlardan etkinleştirmeme rağmen sorun hiç çözülmedi..

2- bilgisayarımda ovi player ı bir türlü çalıştıramadım. devamlı "başarısız" diyor. bu yüzden o.m. e buradan da ulaşamıyorum..lütfen neden çalışmadığını bilen var mı? ovi suite ve diğer eklentiler rahatlıkla yüklendi ama ovi player hem cd den hemde çeşitli internet sitelerinden ulaştığım linklerden yüklüyorum ama çalıştıramıyorum..

yardımlarınızı rica ederim..

enver_techno

enver_techno

Üye
hiç birşey yapılamıyosa bile den yazılımını güncelle format at olu bence ;)

tefo001

Üye
arkadasm ben 3 gün önce bi x6 aldım sana bi sorum olucak wirellesten internete giriyorum ama hiç bi site açılmıyo neden olabilir ve ne yapmam lazım yardımcı olursan cok sevinirim.

serdar3435

Üye
slm bende nokia x6 kullanıcısıydım fakat telefonu iade ettim sebebi ise hoporlörden müzik dinlerken sesin kötü gelmesi ve arada patlak hoporlörden gelen sese bezer ses geliyordu servise götürdüm arızalı sedim aldığı mağazaya götürdüm yenisiyle değiştirdiler fakat aynı problem ondada vardı o yüzden telefonu iade ettim best buydan almıştım iade konusunda hiç bir problem çıkarmadılar . aynı sorunu yaşayan başak arkadaş varmı acaba.

arkadaşım telefonu alırkenmi farkettin ben sonradan farkettim 2 ay sonra 3 sökülüşü bakalım nedicekler kvk teknikservisi sen iyi değiştirmişsin.

--------------- Ekleme ---------------

x6 kullanan bir çok kişi var sizdede telefonun sağ tarafında hemen dokunmatik ekranın sağında bi açıklık varmı?
yoksa çok az kişidemi var bu?

açıklık ilk aldığımda bende de vardı kolon arızası sebebiyle götürdüm 2 sökülüşünde toplayamadılar heralde kasayı değiştiler açıklık kalmadı sıfıra sıfır .üçüncü sökülüşü ne olucak acaba.

fatih356

Üye
Arkadaşlar ben yurtdışından x6 aldım pasaportada işlettirdim ama simlock olayını nasıl halletcem bilemiyorum, yardımcı olursanız sevinirim...

refik_12345

Üye
ben x6 telefon aldım sis dosyası açmıyor ve bazı java oyunlarını da açarken takılıyo cevaplarınız şimdiden tşkler

aTwistOfFatee

Üye
Bilader Facebook uygulaması ile wiraless den facebook a giriyorum oradaki videoları açamıyorum nokia s60v5 flash playerı desteklemiyor sanırım bunun için bir formul varmı bildiğin ?

By_Casparov

By_Casparov

Üye
ya kardeşm senn üst hoparlörden cızırtı sesi gelmio mu

tev55

tev55

Üye
slm kardeş x6 da internetten video izleyemiyorum bi önerin varmı bu konuda hiç bi yerde çözüm bulamadım

umit3330

Üye
kardeş bende yazılım cdsi yok ve telefona müzik veya video atamıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim bi yardımcı olur musun?,

MuMu35

Üye
Bende telefonu alalı 5.günüm ama Nokia X6-00 K.V.K Garantili aldım 800 TL ye.Telefonun Tuş kilit yerinin orda bir açılma var kapakta.Çok az bi genişleme var yani.Bu neden olabilir ? Telefonun başka hiç bir sorunu yok.Tek orası var araştırdığıma görede hep öleymiş diye okudum ve gördüm.Sebebi ne olabilir ? 800 - 1000 TL arasındaki bu telefonun bu rezilliği nedir böyle ? Toz girdiğinde insanlık hali bi damla bile su kaçsa dokunmatik ekranı bozulabilir.Niye bu bu şekilde ? K.V.K ya göndersem daha 5.gün kullanamadan gitçek + 1 ay bekleticekler & bi sorunu yok Fabrika Çıkışlı böyle olduğunu belirtçeklerinden eminim.Lütfen bilgi verirmisiniz ? Ne yapmam lazım.

macsea

Üye
Googleye WLAN ile girerken GEÇERSİZ SUNUCU İSMİ hatası alıyorum. telefondanmı kaynaklanıyor? modemdenmi?

arkadaşım mrb. benimde yukardakine benzer sorunum var. senin dediğini yaptım ama.
internet-ayarlar-google girdiğim zaman birşey sormadan google açıyor, ama googl da aramak istediğim sayfayı tıkladığımda, telefonum hafızadaki son bağlantı noktasındaki modemi seçiyor ve herhangi bir yer olduğu için ulaşamıyor. kolay gelsin

--------------- Ekleme ---------------

benimde aynısı var arkadaşım. 1 aydır kullanıyorum. sanal reyonumdan almıştım

ARESMEN79

Üye
selam ben x6 aldım cakma olup olmadığını nasıl anlarım

exel@ns-MS-

exel@ns-MS-

Üye
SELAM EMRE arkadaşım,öncelikle konu süpper tam konu açacakken bu konuyu gördüm gerek görmedim konu açamaya
ewt 5800 da kafamı karıştırıyordu ama bana biraz kaba geliyordu
çok değer verdiğim birine bir telf almayı düşünüyordum aklımda 5235 ve 5800 vardı telfoncuda x6 ile tanıştım çok ilgimi çekti kendisi sanki bana kendini gösterdi :) ve araştırdım süpper bir teknolojiye benziyor henüz 2 gündür elimde inceliyorum ama işte bi kaç sorum olacak size
x6yı yeni aldım bende netten..distrübitör garantili senin deyiminle paralel garantili
benim sorunum ben içine onlarca müzik klasörü attım ama büyük bir çoğunluğunu göremedim büyük bir çoğunluğu
ismen gözüküyor ama çalmasını istediğimde sonraki parçaya geçiyor
YAni müzik klasörlerimi istediğim gibi düzenleyemiyorum
mesela müzi,k klasörünün içine poptürk diye bir klasör attım klasör olarak görmek istiyorum onu telefonda maa göremiyorum 5-10 Albüm aatmama rağmen klasör ve albüm olarak sadece Tarkanı gördü yani sadece tek bir albümü gördü diğer şarkıları hepsini klasörsüz karışık gösterdi çalmadığı çok parça var bu konuda detaylı yardım rica edebilirmiyim

yakamoz_20

Üye
kardeş çok iyi paylaşımlar ellerin dert görmesin

boramir1981

Üye
X6 güncelleme için türkçe dil kodu varmı acaba

Üst Alt