Nokia X6 Hakkında her türlü konuda yardımcı olurum..

Sponsorlu Bağlantılar

ozandemir85

Üye
arkadaşım yeni nokia x6 aldım kulaktık kumandası çalışmıyor yardımların için teşekkürler....

Anußis

Anußis

Üye
:D normalde hiç şanslı değilimdir,ilginç bi durum.
faturyaa yansırmış falan:D

o değil de sokaga cıkıyorum wlan a falan baglanmıyorum ama facebook a google a falan girebiliyorum.hem de kontor gıtmıyor. 0.facebook değil, telefonun kendi uygulaması olan facebook a. son derece saçma dimi:D ama böyle:D
bir de get rihanna ya girdigimde telefon modelimi secıyorum ordan ileri gitmiyor neden bu bilen var mıdır?

ve tabi facebookta video izlemek için flash player yuklemıyor telefon.indirebilecegim güvenilebilir bi site var mı?

--------------- Ekleme ---------------

bir de arkadaslar mesela ben telefona değil sadece mesajlara kilit koymak istiyorum, böyle birsey mumkun mu buna dair bi program var mı ?

damie kusura bakma şuan için fransa dayım . beni aksam saatleri bulabilirsin msnde yardımcı olurum ayrıca nasıl acılmıyor sizde videolar anlamıyorum :D bende şakır şakır acılıyor nokianın standart olarak samsungdaki gibi mesajlara kilit ekleme yok

arkadaşım yeni nokia x6 aldım kulaktık kumandası çalışmıyor yardımların için teşekkürler....

jak girişine tam bağladına emin ol hala çalışmıyorsa kulaklıklar arızalıdır aldıgın yerden değiştir :)

çok tşkkrler

merhaba bugün facebooktan video izlemek için yeni nokia x6 ma skyfire ı yükledim fakat bağlanamıyorum turkcell interneti seçtiğimde bağlantıyı değiştirin diye hata veriyor ben de wireless hattını seçiyorumconnecting diyor beketiyor fakat açılmıyor bi yardımcı olursanız çok sevinirim

canım kardeşim kusura bakma bi ara giremedim birikmiş şimdi bakıyorum. ya size yardımcı olmak istiyorum ama bende videolarda sorn yok bi videoda koyacagım yarın. videoyu direkt açıyor benm standart web tarayıcım.

mnstrdnc

mnstrdnc

Üye
Merhaba arkadaşlar telefonumda yaklaşık 5 gb boş alan var.Telefonu bilgisayara pc suite modunda bağladığım zaman telefon hafızası ve mass memary dolu görünüyor. Depolama modunda bağladığımda ise doğru gösteriyor yani hafızamın dolu olmadığını gösteriyor.telefon modelim x6. 2 aydır kullanıyorum.2-3 gündür bu sorunu yaşıyorum
Maxicep.com - Nokia x6 Pc suite modunda hafıza dolu görünüyor yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

84hitaf

Üye
mrb arkadasım x6 cihazında facebook dan video izleniyormu izleniyor ise linkini atarmısın

unloved

unloved

Üye

süper bişi v20 v21 den daha hızlı bilginize

>_ÖzFe_<

Üye
Slm arkadaşlar nokia x6 yı yakın zamanda alan arkadaşlar kaç paraya aldınız bugün sordum 960 lira dediler acaba yılbaşına doğru ucuzlama olur mu?

unloved

unloved

Üye
nokia n8 geldikten sonra hepsi ucuzlar bak 5800 çok pahalıydı ama ucuzladı 818 tl havale ile hepsi burada.com da ama 710 tl ye var o paralel ithalat ve türkçe klavuz çıkmıo

willrock

willrock

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar konuyu açan benim.. Yaklaşık 2-3 aylık kullanmam sonucu bu cihazı aldığıma pişmanım.
Çok nazik bir tel. teli alalı bir hafta olmuştuki ekran içi toz doldu gündüz teli kullanasım hiç gelmiyor. ekrana her baktığımda küfürler ediyorum önce nokia'ya sonra kendime.. elimden 2 kere falan düştü ilkinde ekranı koruyan kenarlarda iki tane demir çubuk war düşme sonucu sağdaki biraz yamuldu düzelmiyo kasada tuş kilidinin olduğu kısımda açıklık war şuan ve kasada baya ezikler war. 2. düşürüşümde şebeke antelini kırılmış daha bugün telefoncuda yaptırdım 40tl bayıldım.. Herşeyi geçtim teli 12 taksitle 1200tl civarında almıştım şimdi sıfırı 600-700 arası (İstanbul garanti) Satıp İphone 3Gs almaya karar werdim.

unloved

unloved

Üye
hocam ne yaptın ya

ARTILARI;
  • Hassas (nihayet) gerçek dokunmatik ekran,
  • Kibar, ele oturan tasarım,
  • 5 MP kamera tatminkar,
  • 3,5mm kulaklık girişi,
  • Kaliteli ses,
  • TV çıkışı,
  • &#8220;Comes with music&#8221; ile sınırsız müzik indirme,

EKSİLERİ;
  • Ekran gündüz performansı kötü,
  • İşletim sistemi yavaşlığı,
  • Arka kapağın kırılmaya müsait olması,
  • Micro-USB ile şarj olmaması,
  • Hafıza Kart girişinin olmaması,
  • DivX oynatıcının olmaması, *
  • Office görüntüleyici olmaması, *
  • Resim galerisinin yavaşlığı,
  • Çoklu dokunmatik desteği olmaması,
  • Kullanıcı arayüzü sıkıntıları,

yalcın_gencler

Üye
Merhaba W i l l R o c K bişey sorucaktım sana.Nokia x6 8GB çıkıcak diyorlar ne zaman çıkar ve fiyatı ne olabilir.Bilgilendirirsen sevinirim.

caner_1991

Üye
arkadaslar benimde x6 im var bunu nokia servisine götürsem flash player sorunu cözülürmü

prank90

Üye
Arkadaşlar konuyu açan benim.. Yaklaşık 2-3 aylık kullanmam sonucu bu cihazı aldığıma pişmanım.
Çok nazik bir tel. teli alalı bir hafta olmuştuki ekran içi toz doldu gündüz teli kullanasım hiç gelmiyor. ekrana her baktığımda küfürler ediyorum önce nokia'ya sonra kendime.. elimden 2 kere falan düştü ilkinde ekranı koruyan kenarlarda iki tane demir çubuk war düşme sonucu sağdaki biraz yamuldu düzelmiyo kasada tuş kilidinin olduğu kısımda açıklık war şuan ve kasada baya ezikler war. 2. düşürüşümde şebeke antelini kırılmış daha bugün telefoncuda yaptırdım 40tl bayıldım.. Herşeyi geçtim teli 12 taksitle 1200tl civarında almıştım şimdi sıfırı 600-700 arası (İstanbul garanti) Satıp İphone 3Gs almaya karar werdim.

Kendi şahsi fikrim3GS e okdr para vermek aptallık samsung wave al süper bir ekranı var geçen 2gs vewave nin kameraları actık yanyana koyduk 3gs okdr eziq kaldıkı bayaga dalga geçtik süperdi hemde 940 lira zorlasan 900 e bulursun

alemce15

Üye
arkadaşım yardım edermisin ne msj atabiliyorum nede arama yapabiliyorum lütfen

realreckless

Üye
ya willrock benim tele sanırım virüs girdi fotograf atmistim ama depoloma yoluyla. islem bittikten sonra galeriye goruntulere girdim butun fotograflarim kayboldu daha dogrusu butun goruntuler aynı sekilde gosteriyo. yardimci olabilr misin bu konu hakkında

harison

Üye
Merhaba arkadaşlar, ben 1.5 aydır nokia x6 kullanıcısıyım . Dün akşam telefonum kapandı ve açtığımda beyaz ekran geliyor sonrasında NOKİA yazıyor ve ekran böyle kalıyor. Kapatmaya çalışsan kapatamıyorsun . KYK'ya versem, kaç gün sonra gelir o ayrı bi sıkıntı . Neden böyle bir sorun çıktı ne yapmalıyım?

by.kurt

Üye
slm kardeş benim x6 var bununla facebooktaki ve youtube deki videoları ve klipleri izlemek istiyorum ama tlf açmıyor neyapmalıyım bu konuda bana yardım cı olurmusun

realreckless

Üye
yau arkadaslar yok mu bu konuda bi bilgisi olana bana bi cozum yolu..

nurulemin

Üye
arkadaşlar telefonomu nasıl güncelleyebilirim yardım eder misiniz v12.0.091 kulanıyorum

aezeg187

aezeg187

Üye
hocam yeni x6 aldim nasil kisa yoldan simlock yapabilirim yardimci olabilecenmi hocam bi zahmet ?

arkadaşlar telefonomu nasıl güncelleyebilirim yardım eder misiniz v12.0.091 kulanıyorum

hocam *#0000# yi tusla sana bilgilerini gosterecek ardindan guncelleme ara de ardindan kendisi arayip bulup indiriyor dostum

by.kurt

Üye
iyi bayramlar arkadaşlar benim x6 var ama ne facebooktaki videoları nede youtube deki videoları acamıyorum bana bu konuda yardımcı olurmusunuz

Üst Alt