normalde hiç şanslı değilimdir,ilginç bi durum.
faturyaa yansırmış falan
o değil de sokaga cıkıyorum wlan a falan baglanmıyorum ama facebook a google a falan girebiliyorum.hem de kontor gıtmıyor. 0.facebook değil, telefonun kendi uygulaması olan facebook a. son derece saçma dimiama böyle
bir de get rihanna ya girdigimde telefon modelimi secıyorum ordan ileri gitmiyor neden bu bilen var mıdır?
ve tabi facebookta video izlemek için flash player yuklemıyor telefon.indirebilecegim güvenilebilir bi site var mı?
--------------- Ekleme ---------------
bir de arkadaslar mesela ben telefona değil sadece mesajlara kilit koymak istiyorum, böyle birsey mumkun mu buna dair bi program var mı ?
bende şakır şakır acılıyor nokianın standart olarak samsungdaki gibi mesajlara kilit ekleme yokarkadaşım yeni nokia x6 aldım kulaktık kumandası çalışmıyor yardımların için teşekkürler....

çok tşkkrler
--------------- Ekleme ---------------
merhaba bugün facebooktan video izlemek için yeni nokia x6 ma skyfire ı yükledim fakat bağlanamıyorum turkcell interneti seçtiğimde bağlantıyı değiştirin diye hata veriyor ben de wireless hattını seçiyorumconnecting diyor beketiyor fakat açılmıyor bi yardımcı olursanız çok sevinirim
Arkadaşlar konuyu açan benim.. Yaklaşık 2-3 aylık kullanmam sonucu bu cihazı aldığıma pişmanım.
Çok nazik bir tel. teli alalı bir hafta olmuştuki ekran içi toz doldu gündüz teli kullanasım hiç gelmiyor. ekrana her baktığımda küfürler ediyorum önce nokia'ya sonra kendime.. elimden 2 kere falan düştü ilkinde ekranı koruyan kenarlarda iki tane demir çubuk war düşme sonucu sağdaki biraz yamuldu düzelmiyo kasada tuş kilidinin olduğu kısımda açıklık war şuan ve kasada baya ezikler war. 2. düşürüşümde şebeke antelini kırılmış daha bugün telefoncuda yaptırdım 40tl bayıldım.. Herşeyi geçtim teli 12 taksitle 1200tl civarında almıştım şimdi sıfırı 600-700 arası (İstanbul garanti) Satıp İphone 3Gs almaya karar werdim.
arkadaşlar telefonomu nasıl güncelleyebilirim yardım eder misiniz v12.0.091 kulanıyorum