Nokia X6 Hakkında her türlü konuda yardımcı olurum..

Sponsorlu Bağlantılar

osmanpasa

osmanpasa

Üye
bu product code değiştirerek x6 firmware i 5800 e yüklenmezmi?

raven34

Üye
Arkadaşım selamlar bende yaklaşık 15 gün önce x-6 aldım birkaç program yükledim bataryası fazla ısınıyor ve pili 1 günde bitiyor normalmi sizce....

metix92

Üye
valla x6 çok kullanımda şuan için 2gün gidiyor benim bende alalı 15gün oldu pilinin 1günde bitmesi çok hayır değil bence

freedom6387

freedom6387

Üye
Merhaba arkadaşlar facebook yada benzeri sitelerdeki videoları oynatmak için program kurdunuzmu skyfire kuramaya çalıştım ama başaramdım bide internete sayfa açarken bazen hafıza dolu uyarısı alıyorum bunun için ne yapabilirim yardımalrınz için şimdiden teşekkür ederim

--------------- Ekleme ---------------

Merhaba piyasada 950 tl civarı gold bilgisayar internet sayfasında 750 tl vivarı satışı yapılıyor

kaankerem54

Üye
Arkadaşlar yeni nokia x6 kullanıcısıyım kafanızda soru işaretleri,merak ettikleriniz her ne olursa yardıcı olmaya çalışıcam..
ezan indirmek istiyorum telefonumu kardes yardimci olursan sevinirim ve mesenger tesekürler saygilar

moonston

Üye
zoom tuşu var onunl yapabilirsin

sny_hkn

Üye
merhaba arkadaşlar 1 aydır x6 kullanıyorum ancak telefonumda yeni bi sorun yaşamaya başladım bazı numaralar beni aradığında telefon kendi kendine meşgule atıyor bütün yönlendirmeleri iptal etmeme rağmen düzelmedi IP ara diye bir özellik var 2 tane IP numarası kayıtlı acaba onlarla alakalı olabilir mi bu sorunu yaşayan başka biri var mı yardımcı olursanız çok sevinirim...
şunu da söyleyeyim diğer telefonuma taktığımda hiçbir sorun olmuyo aynı numaralar beni aradığında ulaşabiliyorlar onu da belirtmek için şimdiden ilgilenen herkese teşekkür ediyorum...

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
Merhaba arkadaşlar facebook yada benzeri sitelerdeki videoları oynatmak için program kurdunuzmu skyfire kuramaya çalıştım ama başaramdım bide internete sayfa açarken bazen hafıza dolu uyarısı alıyorum bunun için ne yapabilirim yardımalrınz için şimdiden teşekkür ederim

Merhaba piyasada 950 tl civarı gold bilgisayar internet sayfasında 750 tl vivarı satışı yapılıyor
ön belleği boşalt

>_ÖzFe_<

Üye
Slm arkadaşlar bende yeni bi telefon almayı düşünüyorum seçimim nokia x6 fiyatını araştırıyorum fakat çok değişik fiyatlar var yeni alan arkadaşlar telefonun fiyatı acaba ortalama kaç lira bi de nokia ovi müziği tam olarak kullanabiliyor muyuz bence bu telefonun en büyük artılarından birisi yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

aswerth

aswerth

Üye
Peki bana X6 için video player bulabilir misin?Smartmovie denedim ama çoğu videoyu açamıyor...Her seferinde video dönüştürmek biraz sıkıcı...

metix92

Üye
yhaa arkadaşlarr acil cvp yhaa ne zamandır kmsde yardımcı olmuor telefonum kendi kendine açılıp kapanıyor yardım acaba virüs fln mı bulaştıki öle bşy olduysa telefona elle reset nasıl atarız yardımmmmmmmm

unloved

unloved

Üye
yeşil tuşa kırmızı tuşa ve fotoğraf çekme tuşuna baıyorsun makina kapalıyken ve bu 3 tuşla beraber telefonu açma tuşuna bas eller sıkıştımı format tammadır

Arkadaşlar x6 16 gb tr kodunu 32gb a yazsak makine güncellesek türkçe olurmu birde hafızayı 16 mı görür 32 mi türkçe kodunu bulamadım 32 gb tın bunu lütfen bir söyleyin

Arkadaşlar x6 16 gb tr kodunu 32gb a yazsak makine güncellesek türkçe olurmu birde hafızayı 16 mı görür 32 mi türkçe kodunu bulamadım 32 gb tın bunu lütfen bir söyleyin

K4l3l

Üye
@willrock veya diğer x6 kullanıcıları

ben de x6 almayı düşünüyorum..

ovi müzikleri bilgisayarıma indirip ordan telefonuma aktarabilir miyim?

yoksa illa telefondan mı indiricem dolayısı ile telefon interneti için de masraf çıkacak?

siz müzikleri hangi yoldan indiriyorsunuz?

metix92

Üye
atarsın kardeşim ister telefona indir direkt ister bilgisayarına indir ordan pc suite ile at ztn kutunun içinde pc için program çıkıcak ordan indirirsn

maslanturk52

Üye
arkadaşım x 6 yı yeni aldım fakat navigasyon nasıl çalıştıracam bilemiyorum yardımcı olursan sevinirim

dragulaa

Üye
ben zaten iphone kullanıcısıyım cihazımın 10 aylık garantisi var bir arkadaşım tanıdığı 2 aylık x6 sını iphoneyle takas etmek istiyor banada biraz cazip gldi ama araştırmak istedim

arkdaşım bende 2 haftalık x6 var takas düşünüyorsan görüşelim

ozcan131

Üye
bnde yenı aldım navıgasyon ucretsız degılmı kendısındekı porgramı kullnıyorum ama her gırdıgımde ucret kesıyor bunu nasıl yaparım yardım eder mısınız [email protected] yazarsan sevınırm

dvdff

Üye
Merhabalar,bende bir nokia x6 kullanıcısıyım.yaklaşık 2-3 aydır.
telefonumda bgn başlayan bir sorun için yazıyorum.
gelen mesajları ekranda göremiyorum fakat gelen kutusunu açıp baktığımda mesajı okuyabiliyorum,okunmamış mesaj olarak orda duruyor.ama ne mesaj sesi çalıyor ne de ekranda 1 yeni mesaj yazısı var.ne yapabilirim ? telefonu 1kez kapatıp açtım düzeldi fakat sonra yine gitti..
şimdiden teşekkürler..​

Anußis

Anußis

Üye
sayfaları gezdimde bi konuda görüşüm çok farklı platinmüzik adlı üye 5800 ile x6yı eş tutabiliyorsun ya sana birşey diyemiyorum. Bende 5800 kullandım cok berbat bir telefon hiçte güzel dokunmatiği yok ayrıca çok yavaş 396 Mhz sen diyorsunki X6nın 434 mhz si ile aynı 5800 ile x6nın karşılaştırılması cok saçma boşuna dil dökmeye değmez hem sesi aynı diyorsun ya ona da pes. Nokianın ilk Hoparlörlerine Yonga seti takılan telefonu X6dır. bunuda böyle bil

coolike

Üye
ovi cd sini pcye taktıgımda autroun yaptı ancak nokia ovi suite çok yavas kuruyor ilerlemesi çok yavas xp kullanıyorum

Üst Alt