mmeett1
Üye
Telefon daha yeni sayılır,yani özel programlar için biraz beklemeli,Arkadaslar Yorumlarinizi Tek tek Okudum ama Sonuc Olarak Hepiniz Kullanimdan Bahsetmissiniz.
Kullandikca yeni yeni seyler goreceginize eminim.
Benim Ogrenmek Istedigim X6 icin Ozel programlar var mi Yoksa Kaldirabileceklerle mi yetinmemiz gerekiyor.
Ovi de ben acikcasi pek birsey goremedim.
Burdan Bu Konuda Yardim Bekliyorum.
Telefon daha yeni sayılır,yani özel programlar için biraz beklemeli,
5800 ile oldukça uyumludur.Zaten program üreticileri genelde tek telefon modeli için üretim yapmıyorlar.
Program ararken s60v5 olarak ararsanız telefonunuz için uygun programlar bulabilirsiniz.
Sitede Smart Movie yazılımı var Ben bu programı kullanada avi,mpeg,flv,mp4 formatlarını rahatlıkla izliyebiliyorum. Öneririm..http://www.maxicep.com/symbian-destek/nokia-x6-sertifika-hatasi-357316.html
arkadaşlar nokia X6 sahibiyim. şimdi bu telefonun 16GB hafızası var. fakat ben film izleyemiyorum. avi formatında mpeg formatında videolar denedim. mpeg de ses var görüntü yok. sitemizdeki programların hemen hepsini yüklemeye çalıştım. SERTİFİKA HATASI ya da SÜRESİ GEÇMİŞ SERTİFİKA hatası verdi. converter çeviriciyi de denedim. mp4 formatına çevirdim fakat tekrar ses var görüntü yok.. ben şimdi paraya kıyıp aldığım bu telefondan film izleyemeyecekmiyim
Maxicep.com - NOKIA X6 sertifika hatası
yardımcı olana arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederimm
Bu telefonu alıpta kolay kolay sıkılman çok zor 2 senden fazla kullanırsın. 5mp kamerası,müzik zevki,ekranı ve en önemlisi kasa yapısı muhteşem. Telefonda tuş takımından dokunmatiğe geçişi gibi devir olduysa dokunmatik ekrandada beyinsel gücüyle çalışabilen telefon çıkarsa ozaman değiştirme wakti gelmiştir derizwillrock telefonu alıcam Sence bu telefonu en az 2 yıl kullanabılırmıyım?
Sitede Smart Movie yazılımı var Ben bu programı kullanada avi,mpeg,flv,mp4 formatlarını rahatlıkla izliyebiliyorum. Öneririm..
X6'n Hayır olsun kardeşim güle güle kullanmerhaba ibrdd ben telefonu mayısın 10 nunda sanalreyonumdan aldım çok memnunum hiç bir sorunu yok arada takılıyor. doğaldır aynı anda 3 5 uygulama açarsansanalreyonumdan sipariş verdim 2 günde geldi. kvk garantisi falan var diye gidip kvk dan alma pek bir şey değişmiyor. kvk ve genpanın servis hizmeti kadar kötü başka bir ithalatçı firma yoktur. mazallah telefon bozulunca en az 29 iş günü ellerinde kalıyor. hele araya tatil falan girerse rahat 2 ay telefonsuz kalırsın. N97 den çok daha iyi. yazılımı çok geliştirmişler. n97 mini de bile telefon sürekli hata veriyor hafıza dolu uygulamaları kapatın falan diyor. bende de bir kaç kez uyarı verdi güncelleştirme yapınca bu sorunda ortadan kalktı. willrock kardeşim sağolsun ona çok sormuştum alana kadar yardımcı oldu iyiki x6 konusunda yönlendirmiş. 5800 la kıyaslanabilecek bir telefon değil. 5800 da kullandım vasatın altında. x6 ise ben ıphone 1500 tl vermeden onun seviyesinde bir telefon istiyorum dersen kesinlikle x6 dan şaşma samsung ominia fln berbat. 1 aydır kullanıyorum telefonun tek vasat yanı şarjı. çok müzik dinliyorum fakat ekran parlaklığını açınca 1 günde şarj bitiyor. açmayınca güneşte kullanması biraz zor oluyor. kulaklığı çok iyi. odamda 5.1 e bağlayıp dinliyorum ses çıkış kalitesi gayet iyi. apaçilik yapıp dışarı yolda falan giderken dışarı vercem sesi dersen biraz kalitesiz ama x6 kullanan birinin böyle bişey yapmıycağını umuyorum kamerası bi dijital fotoğraf makinesi kadar iyi. video çekimide öyle. ovi store un ücretsiz yazılımları yeterli:d ıphone store kadar olmasada. gps i kullanabildim. fakat kullanmadan önce böyle türkiyenin her yerini wirellese bağlanıp haritayı açmak gerekiyor. benim anlatacıklarım bu kadar teşekkürler. sorunuz olursa yardımcı olurum. Benim bir sorum var ovi music kulanabilen varmı benm kutudan çıkan hediye kupon pek bir işe yaramıyor...
Normal wep tarayıcısındn get.skyfire.com 'a girip telefonuna uygun olan yazılımı indirip bu wep programı üzerinden istediğin siteden girip direk video izliyebiliyorsun.slm willrock ben facebook daki video ları ve herhangibir sitedeki video ları izleyemiyorum flash player istiyo ve bulamadım yardımcı olursan sevinirim mail adresim alidemir1984@hotmail.com şimdiden tşkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?