benimde bir sorum olacak ben evde kullandığım kablosuz internetten bağlanıyorum sonra ovi mağazaya yada facebooka wifi ile giriyorum ama hep bağlantı hadası yada bağlantı yok felan diyo yardım edersen çok sevinirim (bak şimdiden bi teşekkür veriyorum olursa bidaha veririm )
İyi günler bu gün bir X6 aldım güncelleştirmeyi buluyor yükle diyorum indiriyor kur diye onay veriyorum ama versiyon cihazınız ile uyumlu değil diyor içinde 2,0 var 2.1 yüklemek istiyorum napabilirim saygılarımla.
Sorunun çözümünü buldum, bendeki telefon ithaldi, içindeki pruduct code yi phoneix programı ile 059B015 ile değiştirdim sonra güncellemeyi çalıştırdım oldu. bu kod Türkçe ve Türkiyedeki modellerin Siyah renkli X6lar için olan modeliymiş.
Aynı sorunu yaşayanlar dediğim programları forumdan arayabilirler kolay gelsin.
ama ben telefonun kısayolundan faceye giriyorum oviyede öyle giriyorum ama olmuyo oviye girdiğimde sunucu bağlantısı yok diyo faceye girdiğimde not connected internet gibi bişi diyo
ya banada yardımcı olsanız sevinirim.daha dün x6 aldım ama pc'ye bağlayamıyorum..nokianın kendi sitesinde x6 için uyumul bi pc sute yok. bide Ovi Sute var bu neyin nesi oluyo nasıl bağlayacam...
ya banada yardımcı olsanız sevinirim.daha dün x6 aldım ama pc'ye bağlayamıyorum..nokianın kendi sitesinde x6 için uyumul bi pc sute yok. bide Ovi Sute var bu neyin nesi oluyo nasıl bağlayacam...
Arkadaşalr selamlar nokia x6 telefonumda dokunmatik ekran çalışmıyor bu durumu nasıl halledebilririm makina çin herhangi bi garanti söz konusu degil sanırım telefonculara götrüdügümde ise makineye verdigim kadar bi ücret istenmekte cevaplarınızı beklemekteyim
Kullanmayı bilene iyi telefon ama teknoloji şans işi asus makina alırsın yanar ama aynı özellikte casper alırsın yanmaz öle işte adamına göre değişmez bu işler önemli olan şanş işi