harun_ferdi
Üye
hocam yeni x6 aldim nasil kisa yoldan simlock yapabilirim yardimci olabilecenmi hocam bi zahmet ?
--------------- Ekleme ---------------
hocam *#0000# yi tusla sana bilgilerini gosterecek ardindan guncelleme ara de ardindan kendisi arayip bulup indiriyor dostum
eğer bu konu önceden geçtiyse k bakmayın ltfn 15 syfaya kadar okudum göremedim gözlerim ağrıdı artık soracağım direk... ben x6 black kullanıyorum kasasını değiştirebilir miyim ?? değiştirebilirsem nasıl değiştirebilirimmmm???
çok teşekkür ederim. OVI Suite cok işime yaradı güncelleştirmeleri de tamamen ordan yaptım şimdi de haritaları indiriyorum.pek bir program kurmanız telefonu yavaşlatır sadece benm kurduklarımdan önerebilirim ...
bu arada hayırlı olsun
X-plore (Dosya yönetici programıdır mesela depo hafızasında sis uzantılı dosyaları telefon göndermiyor korumalı içerik diyor ve hafıza kartımızda yokki diğer telefona takma imkanımız olsuno yüzden güzel bir program bunun sayesinde arkadaşlarına sis dosyası atabilirsin.)
Flipfont (Telefonunun yazı tiplerini değiştirebilirsin.)
HP İprint (HP Yazıcın varsa usb ile istediğin fotoyu telefona tak ve yazdır.)
Opera mobile (Opera ile hızlı olarak webde dolaşabilirisin.)
Ebuddy (bununla msnye girebilirsin ''kolay ve zahmetsiz''
ayrıca tavsiyem sana verilen cd ile ovi suiteyi kur ve orada güncelleme bölümü var istediğin haritayı detaylı indir istediğin navigatör ses yardımcısınıda indir. tüm diiler var
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana bu arada bu programları sitede S60 V5 Bölümünde bulabilirsin en kısa yoldan siteden arata bilirsin
yau arkadaslar bana bi yardmcı olacak kimse yok mu.. telefonuma virüs girdi sanırım soft format ta attım duzelmedi galerideki hersey aynı gozukuyo videolar ve resimler hepsi aynı sekilde fakat usb yi taktıgmda pc de hepsi dogru duzgun gozukuyo. versiyon yenilemeyi de bilmiyorum. bi hafta sonra yurtdısına cikicam okul dolayisiyla garantiyede gondermek istemiyorum bu sorunu bir iki gun icinde halletmem lazım. bana yardımcı olursanız cok sevinirim..
çok teşekkür ederim. OVI Suite cok işime yaradı güncelleştirmeleri de tamamen ordan yaptım şimdi de haritaları indiriyorum.
--------------- Ekleme ---------------
kardeş bir sorum daha olacak. sen ekolayzer ve diğer müzik çalar ayarları olarak neyi tercih ediyorsun? Çünkü kulaklıktan gelen ses bana biraz düşük geldi tam anlamıyla tatmin olmadım. Heralde arttırmanın yolu vardır. Yardımcı olursan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?