Nokıa x6 genel sorunlar ve çözümler

Sponsorlu Bağlantılar

narkqz

Üye
bukonuda bi cevap yazıldımı ben bulamadım
herhalde herkesin aynı sorunu var ama çözen yok görünüyor.
moderatör arkadaşlar yardımcı olabilecekmi

tşkkr

arkadaslar ben cozuyorum.pm gsm ..çin malı x6 lardaki arama hatası çözülür..istanbuldan veya diger illerden kargolayıp bizde tamir ettirebilirsiniz.Fiyat 40 tl'dir.1 yıl aynı hata ile karsılasmama garantilidir.
cihazlarınız en gec 2.gun teslim edilir.Şehir dışından kargoylada istanbula gonderebilirsiniz.
iletişim [email protected]
0534 313 34 89

ati_x_

Üye
Şuanda x6 16Gb telefonların Son Sürümü V31.0.004 telefon güncellemiyorsa googleden araştır V.310.004 versiyonun orjinal türkçe fw mevcut phoenix kurulu olsun daha sonra jaf programını kur en son jafla flash at sitede incele yaparsın

--------------- Ekleme ---------------

yada navifirmden güncel fw yida bulabilirsin bende navifirm hata verdiği için 2 gece aradım türkçe V31 fw sini ama bulup jafla flash attım

şuan telefonumda freesigner isimli bi program var onunla uygulamaları sertifikalayıp kullanabiliyorum telefonum da hacklensin istemiyorum bu yazdığın yazılımın orjinal olduğunu söyledin ama forumda gördüğüm fw ler genelde hackli oluyo. Bu konuları pek bilmediğim için soruyorum v.31.0.004 ü yükleyince telefonum hackli olmaz demi?

oructurkay

Üye
arkadaşım yardımcı olursan sevinirim ben bu forumda bulunan 5800 ve n97ye uyan temaları (x6) tele atıyom yüklerken bu uygulama telefonla uyumlu deil yinede yüklenilsinmi sorusuna evet yüklensin dersem telefona zarar vermiş olurmuyum bi sakıncası olurmu yüklememin

iso_colak

Üye
merhaba arkadaşlar nokıa x6 kullanıyorum bluetootla mp3 aldığım zaman mesajlara alıyor burdan başka biyere taşıyamıyorum ve müzik gönderemiyorum mp3 lerin galeriye gelmesi için ne yapabiilirim

selman216

Üye
bende x6 kullanıyorum ama benim telfonumdada bi sorun var sanırım.msj yazmak için mini qwerty klavyeyi açmak istiyorum 5800 daki gibi ama açılır gibi oluo yine alfanumerik tuş takımına geri dönüyor herkezde oluyomu yoksa bi tek benim telfonumdamı bu sorun var yardımcı olabilicek biri varmı???

malatye123

Üye
kardeş benim tel bi nete giriyor bi girmiyor hata veriyor bunun sebebi nedir ?

equilbrium

Üye
arkadaslar nokia x6 8gb kullanıyorum alarm bolumune girdigim zaman ayarladıgım alarmın üzerine gelip secenekler dedigim zaman alarmı ac yerine alarmı kapat yazıyor alarmı kapat dedigim zaman alarm acılıyor tekrar seceneler dedigim zaman alarmı kapat yazısı hiç degişmişyor birde telefon 3-4 gün acık kaldıktan sonra kapatma dügmesi calısmıyor sizce nedendir :D

delici27

Üye
x6 kullanıyorum, samsung telefona mesaj gonderdıgım zaman mesajdakı harflar eksık gıdıyor, bunu nasıl duzelte bılırız acaba

HakaN-06

HakaN-06

Üye
x6 kullanıyorum, samsung telefona mesaj gonderdıgım zaman mesajdakı harflar eksık gıdıyor, bunu nasıl duzelte bılırız acaba

Kısa mesaj ayarlarından karakter kodlamasını değiştirmeyi denesene. Tam destekse indirgenmiş yap ya da tam tersi

ridak54

ridak54

Üye
uygulama yöneticisinden herhangi bi uygulamanın suit ayarlarına basınca hafıza dolu bazı uygulamaları kapatıp tekrar deneyin hatası veriyo bunun çözümü varmıdır acaba formattan başka

maxizeko

Üye
x6 var bende arkadaşlar bluetooth ile aldığım müziği kaydedemiyorum yardımcı olur musunuz

DOKTOR 7

DOKTOR 7

Üye
arkadaşlar x6 16gb cihazımda Bt açılmıyor

• Beğen
Tepkiler: salkin
tekgöz38

tekgöz38

Üye
bu telefonun 8gb olanın sıfır fiyatı ne kadar acaba ?

Üst Alt