Nokıa x6 genel sorunlar ve çözümler

Sponsorlu Bağlantılar

9600xt

9600xt

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa x6 genel sorunlar ve çözümler
Arkadaşlar Nokia X6 kullanıcıların her türlü merak ettikleri soruyu yanıtlamaya çalışacağız bu bölümde

memokan

Üye
Arkadaş Yardımcı olacaksan sana yazayım. NOKIA X6 'da GPS Konumlama ayarları seçeneğinde sadece BLUETOOTH GPS ve Wi-Fi Ağ var TÜmleşik GPS ve Yardımlı Tümleşik GPS seceneklerini nasıl eklerim..

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
Arkadaş Yardımcı olacaksan sana yazayım. NOKIA X6 'da GPS Konumlama ayarları seçeneğinde sadece BLUETOOTH GPS ve Wi-Fi Ağ var TÜmleşik GPS ve Yardımlı Tümleşik GPS seceneklerini nasıl eklerim..
üzerine tıkla

harun_ferdi

Üye
çin x6 var elimde ayarlar bölümünde ağ ayarı bölümüne girdim sim1 ağ ayarı tercih edilen mod gsm olarak etkinleştiremiyorum sadece wlan da kalıyor bana msj yada çagrı geliyor ama ben arama yapamıyorum arama izni yok diye ile ti veriyor bunu nasıl düzelte bilirim lütfen yardımcı olursanız sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

çin malı x6 var sorunum şu ayarla bölümünde ag ayarlarında sim1 tercih edilen mod gsm yerine sadece wlan olarak etkin halde bunu degiştiremiyorum gsm secenegini sectimde bitirilemedi diye yazı veriyor ayrıca ekranın en üstünde avize resmi ve hemen altında x işareti var aramaya kapalı dercesine ki öyle arama moduna gectimde numarayı ceviriyorum ara tuşuna bastımda arama izni yok diye ileti veriyor arama yapmıyor ama beni aradıkları zaman konuşa biliyorum sorun sadece benim arama yapamamam bu hata her neyse sim 2 yede etki yapıyor ondada aynı sorun arama izni yok diyor deli etti beni arkadaşlar lütfen yardım

zeyyatizgi

Üye
arkadaşım quickoffice uygulaması lisans istiyo...ben truel uygulama indirdim kurdum.şimdi ingilizce oldu ama 1 haftalık .bu programı kaldırsam eski orjinal kurulum geri gelirmi?

aegeanmakay

Üye
Arkadaşlar çok acil aynı hata;
çin x6 var elimde ayarlar bölümünde ağ ayarı bölümüne girdim sim1 ağ ayarı tercih edilen mod gsm olarak etkinleştiremiyorum sadece wlan da kalıyor bana msj yada çagrı geliyor ama ben arama yapamıyorum arama izni yok diye ile ti veriyor bunu nasıl düzelte bilirim lütfen yardımcı olursanız sevinirim

winstonsmith

Üye
X6 16 gb cihaz aldım.karşılaştığım problemlere yarddımcı olabilirmisiniz lütfen.
1.internete bağlandıktan 5 dk sonra bağlantı kesildi diyor.
2.fotoğraflar sisli gibi.özellikle gece çekilenler
3.ses az geliyor

update yaptım problem çözülmedi.başka ayarlarla ilgili çözümler istiyorum.lütfen yardımcı olun

dirom

Üye
nokia x6 ingiltereden geldi ama türkiyedeki sim kartlarını çalıştırmıyor sim kilit diyor acaba çözüm yok mu?

sexandcit

Üye
bende yenı x6 16 gb aldım navıgsayonu nasıl kullanırım bılmıorm konumum dıyor bı konum bulmuyor cıkıyorum kalan mb su kadar dıye uyarı verıyor bıde ovı dede face bookda da aynı sey trkcel ınternet ıle baglan dıyorum kalan mb su akdar dıor eksılıor ama baglantı yok yardımcı olurmusunuz ?_

exel@ns-MS-

exel@ns-MS-

Üye
x6yı yeni aldım bende netten..distrübitör garantili yani ithalatçı firma
benim sorunum ben içine onlarca müzik klasörü attım ama büyük bir çoğunluğunu göremedim büyük bir çoğunluğu
ismen gözüküyor ama çalmasını istediğimde sonraki parçaya geçiyor
YAni müzik klasörlerimi istediğim gibi düzenleyemiyorum
mesela müzi,k klasörünün içine poptürk diye bir klasör attım klasör olarak görmek istiyorum onu telefonda maa göremiyorum 5-10 Albüm aatmama rağmen klasör ve albüm olarak sadece Tarkanı gördü yani sadece tek bir albümü gördü diğer şarkıları hepsini klasörsüz karışık gösterdi çalmadığı çok parça var bu konuda detaylı yardım rica edebilirmiyim

yefdes

Üye
son bikaç gündür telefonun ekranını sola doğru yatırdığımda ekran dönmüyor(sensör ayarlarınada baktım ama...) birde USB kablosu ile pc ye taktığım zaman pc x6 yı tanımıyor.(denemek için 6220 c taktım onu tanıdı)çok acil yardımlarınıza ihtiyacım var arkadaşlar, yetişin!

karadas87

Üye
bu yeni guncelleme ne zaman çıkacak x6 nın bendeki v21.0.004 bluetoothla gelen video ve müzikleri kaydedemiyorum seçenek yapınca kaydet seçeneği çıkmıyor sizlerde de bu sorun var mı.......................???

TOZTURK11

Üye
bukonuda bi cevap yazıldımı ben bulamadım
herhalde herkesin aynı sorunu var ama çözen yok görünüyor.
moderatör arkadaşlar yardımcı olabilecekmi

tşkkr

çin malı x6 var sorunum şu ayarla bölümünde ag ayarlarında sim1 tercih edilen mod gsm yerine sadece wlan olarak etkin halde bunu degiştiremiyorum gsm secenegini sectimde bitirilemedi diye yazı veriyor ayrıca ekranın en üstünde avize resmi ve hemen altında x işareti var aramaya kapalı dercesine ki öyle arama moduna gectimde numarayı ceviriyorum ara tuşuna bastımda arama izni yok diye ileti veriyor arama yapmıyor ama beni aradıkları zaman konuşa biliyorum sorun sadece benim arama yapamamam bu hata her neyse sim 2 yede etki yapıyor ondada aynı sorun arama izni yok diyor deli etti beni arkadaşlar lütfen yardım

cruel123

Üye
slm bende x6 çin kullanıyorum:
sorun şu: dosya indirirken yada uygualama yuklerken (MAXSİMUM YUKLEMESINIRININ UZERINDE DIE BI HATA VERİYO ) bunun kesın bi çözümünü bilen arkadaşlardan cvp bekliyorum
saygılarımla

sevmek471978

Üye
çin malı x6 var sorunum şu ayarla bölümünde ag ayarlarında sim1 tercih edilen mod gsm yerine sadece wlan olarak etkin halde bunu degiştiremiyorum gsm secenegini sectimde bitirilemedi diye yazı veriyor lütfen yardım edinn

celil35

Üye
bilader bende aynı sorunu yasıyorum buldun mu cevabını banada yaz

buldun mu sorunun neymiş bendede aynı arıza var

kadersiz02

Üye
MErhaba ben 2 hafta önce x6 Orjinal Cihazı aLdım. Cihaz Çk Güzel Kullanışlı ama şuan telefon çok donuyor bazen kendi kendine reset atıyor. Birde Flaşh Problemi var . Eskiden Kameranın Flaşı Calısırdı Şimdi Flaş da caLışmıyo... Bi Sorum daha Kutudan Çıkan kuLaklık normal teLefon kulaklığımı yoksa bilgisayarlardaki gibi büyük olanlarmı bana küçüklerinden verdiLer lütfen yardımcı Olun

doğan1

Üye

yardım edin lütfen

kvs_

Üye
Arkadaşlar çin nokia x6 aldım ve sms i hızlı yazamıyorum.T9 a alışığım,bunda da T9 var ama ingilizce kelimeleri tahmin ediyor.Bir türlü türkçe tahmin girişini bulamadım.Yardımcı olursanız çooooook sevinicem
ayrıca konuşurken benim sesim de çok az duyuluyormuş karşı tarafa

Üst Alt