Nokia X6 - 5800 XpressMusic Kamera Karşılaştırması (Öğrenmek İsteyenler için)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Necmati

Necmati

Üye
al %0 ışık gündüz çekimi X6 İle burada

:D mp farkı nasıl olmaz
Buda elektrik kesildiğinde çekmiştim

Bu Dışarısı
abi güzel çalışma yapmışsın yinede o çorağlar ne yaaa...:d:

khytr89

khytr89

Üye
Necmati™;2795460' Alıntı:

Baş parmak ortaya çıkmamış ya sen ona bak :kop:

ßUr@k

ßUr@k

Üye
baya fark var

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
fark acayip:hmmm

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Nokia X6 tabi ki daha iyi ama sadece kamera yönünden değil bence her yönden daha iyi, sağlam telefon. 5800'cılar aradaki fark bi kamera bi dokunmatik dese de kızmasınlar ama bence ötesi de var o farkın :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
5800 ın varsayılan kamera ayarları gerçekten iyi değil,burada bir arkadaş bazı ayarlar önererek baya bir iyileşme olmuştu ama neticede 3,2 mp in hakkını veremiyor 5800 bence

Necmati

Necmati

Üye
5800 ın varsayılan kamera ayarları gerçekten iyi değil,burada bir arkadaş bazı ayarlar önererek baya bir iyileşme olmuştu ama neticede 3,2 mp in hakkını veremiyor 5800 bence
aynen arkadaşta gördüm her türlü ayarını yapsanızda pek bir fark göstermiyor...

futbol123

futbol123

Üye
x6 cam gibi 5800 ın kalitesiz

sanal alem

sanal alem

Üye
illaki x6 5 mp kamerası var daha iyi olması normal :) yine de alacak arkadaşlar için güzel olmuş teşekkürler :)

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
Necmati™;2795460' Alıntı:

ne yapalım kardeş yav elektrik gitti önümü göremiyordumki o sırada :D

'Davut

'Davut

Üye
O kadarda fark olmasın mı ? :)

emr-erock

emr-erock

Üye
arkdaşım 5800 ve x6 yı kamera yönünden karşılaştırman çok saçma ...:allalla:
.X6 nın kamerası; 5.0 megapiksel AF (2592 x 1944 piksel Çözünürlüğünde)
.5800'ın kamerası ; 3.2 megapiksel (2048 x 1536 piksel çözünürlüğünde)

Doğrusu konu gerçekten gereksiz bir konu olmuş...^^
Emeğe saygı diğeceğim ama emeğine yazık.:no:

khytr89

khytr89

Üye
6280 le 5230 bile 2 mp olmasına rağmen daha canlı güzel fotolar çekiyor.bu 5800 da ne var anlamıyorum.1.3 lük 6680 nin bile altında bi performans sergiliyor.Karıncalı görüntü sunuyor

americanboy

americanboy

Üye
nokia x6 nın lensi abartıldığı gibi iyi değil nedir 5800 dan zaten iyi lens farkıda var onuda sölim 5800 carl zeiss lens 2.8/37 nokia x6 carl zeiss lens 2.8/5.2 x6 nın çektiği fotoları bide nokia n82 yada n86 ile çekin onların lensi nokianın en iyi lensleri deneyin bu sözüme katılacaksınız

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
ben okadar iyi diyemem sanki 5800 daha güzel açık renk görünmüş x6 ninki koyu görünüyor yanlışmiyim mobil netten bakıyorum belki fark vardır ama yinede bizim bu exp x serisi falan N serisi gibi olamıyor ne yazıkki

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
ben okadar iyi diyemem sanki 5800 daha güzel açık renk görünmüş x6 ninki koyu görünüyor yanlışmiyim mobil netten bakıyorum belki fark vardır ama yinede bizim bu exp x serisi falan N serisi gibi olamıyor ne yazıkki

yok artık abartma istersen

khytr89

khytr89

Üye
5800 ın açık hava çekimleri n73 e göre daha başarılı sanırım. n73 iç çekimde tartışmasız daha başarılı.
5800 dış çekimle x6 dış çekim araısndai tek fark çözünürlük.haliyle baskıda daha net görüntü oluşturabilir ama 10x15 lik bir baskıda gözle görülür bir fark olacağını sanmıyorum.2mp bile bu boyuttaki foto kağıdı için ideal bir seviye.1.3 te hafif bozuluyor.

(kameranın üzerindeki koruyucu bandı çıkarmadım ondan belki biraz bulanıklaşmış olabilir)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt