Nokia x6 (16gb) İle Nokia x6 (32 gb)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sadoq

Üye
    Konu Sahibi
Nokia x6 (16gb) İle Nokia x6 (32 gb)
-Başlıkta da söyledigim gibi 16 gb ile 32 gb arasında her hangi gibi bi fark varmıdır?

-x6 kullanan arkadaşlar almamı tavsiye ediyormusunuz ?

-Renk Seçimlerinde Hangi Rengi Önerirsiniz ?

-Ses Kalitesi Nasıl? Yüksek Ses Cıkıyormu DoKunmatigi Filan

-Biraz Fazla Sordum Ama Kusura Bakmayın Bu Telefonunu Cok Istıyorum Ve Ögrenciyim O Kadar Para Verecegim Paraya Deqsin İstiyorum Yardımlarınız İçin TşkLer

cirkinnprens

cirkinnprens

Üye
kardes benim bilgidim kadari ile aralarinda ki fark sadece hafiza büyüklügü ben 16g kullaniyorum fena degil ama illaki bi tavsiye istiyorsan arada fiyat farki yoksa 32yi al

sadoq

Üye
    Konu Sahibi
kardes benim bilgidim kadari ile aralarinda ki fark sadece hafiza büyüklügü ben 16g kullaniyorum fena degil ama illaki bi tavsiye istiyorsan arada fiyat farki yoksa 32yi al

Kardeş fiyat farkı var ama ama tam olarak bilmıyorum o farkı cok deqilse onu alayım .

-En Kötü Sorunu Ne Varmı Öyle Bi Sorunu
-İnternetten video izleyebiliyormuyuz ondan faceden fılan
-Bide Renk Olarak Hangisini Tavsiye Edersin

TşkLer

cirkinnprens

cirkinnprens

Üye
bende siyahi var bana kalirsa ben ipohone derim ama türkiyede ne kadar bilmiyorum ama genel olarak pek bi sornu yok x6nin ama dedigim gibi alinca ipohone olarak düsünme hicbir zaman :))) kiyas bile edilemez

sadoq

Üye
    Konu Sahibi
hocam ipohone bana şuanda cok gelir ögrenciyim :D ilerde işlh üni. ye geçtimi onu alırız . bide yukarda bi kaç soru sordm onlarıda cewaplarsan bilgin warsa yarın okurum hadi iyi geceler :)

cirkinnprens

cirkinnprens

Üye
büyük sorunu yok donma yapmaz en azindan benimki öyle youtube ve face vidyolarini izleyebilirsin renk sen hangini begenirsen onu al genel olarak fena degil her acidan

SavinMe

SavinMe

Üye
merhaba kardş 16-32 gb farkı sdece hafızası ! Nokianın flash playeri en son 4.1 onun için sdece youtubeden video izleyeblrsn..x6 kullanmadm ama öncden kullandğm 5800 da dokunmatikle ilgili hiç bır soruna rastlamadm.:oke:

sadoq

Üye
    Konu Sahibi
anladım yorumlarınıza göre iyi alarım 1.2 hafta içinde yorumlarınız içinde ayrı ayrı tşk ederim

byserkan84

Üye
orj nokia'da 8gb ve 16 gb bulunmaktadır bilginize arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt