Nokia x6 16 gb siyah renk çok temiz+ hediye

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

korteks_cep

Üye
    Konu Sahibi
Nokia x6 16 gb siyah renk çok temiz+ hediye

ilk kullanıcısıyım garantisi yeni bitmiştir cihaz çok temiz tamir görmemiş bütün güncellemeleri yapılmış içinde 10 gb müzik arşivi,programlar,oyunlar vs.. mevcuttur,nokıa ovi suite ile bütün uygulamaları,temaları ve zil sesleri ücretsiz indirerek telefona yükleyebilirsiniz.kablosuz ağlarla(wlan) internete bağlanıyor,içinde sesli navigasyon ve e-mail posta kutusu için birden fazla e-mail hesaplarınızı tanımlayabileceğiniz nokıa messaging programı yüklüdür,çok net olan resimler ve videolar çekilebiliyor.yanında yedek batarya,araç tutucu,silikon kılıf,şarj adaptörü,usb data kablosuyla kutulu olarak kargolanacaktır.sormak istediğiniz soruları mesaj atarak cevaplandırırım.

fiyatı 379,90 Ücretsiz Kargo istediğiniz kargo firmasıyla gönderilir
istanbulda oturanlara elden teslim edilir.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
*Cihazın garanti durumunu belirtiniz :ünlem:
*Satışın elden mi yoksa kargo ile mi olacağını belirtiniz :ünlem:

+Hayırlı satışlar :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: korteks_cep
komando04

komando04

Üye
fiyat n8ile aynı hayırlı satışlar kardeşim

• Beğen
Tepkiler: korteks_cep
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Eklemeler için :tşk: tekrardan hayırlı satışlar :tebessüm:

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Fiyat biraz pahalı değil mi ?

MersinNewYork

MersinNewYork

Üye
400,e n8 aldim :D

MersinNewYork

MersinNewYork

Üye
Hediyesiz kaca vericen dusunurum

korteks_cep

Üye
    Konu Sahibi
aksesuarları bende kaldıktan sonra hiçbir anlamı kalmaz ki nerede kullanıcam telefon olmadan...

günceldir...

get yada cep bekçisiyle satılacaktır.

alemci_09

alemci_09

Üye
;) Kardes bundan 3 ay once ben sattım ful kutu aparat yani ne ararsan var fatura fln 3 kapak + yanında ful kasa orjinal isteyen dgstirir die 250 zor sattim dusun zamanında sadece kasaya 100 tl civari para vermistim x6 zannedildi gbi dgl yani anlican genede hayırlı satislar fiyatı 4 . 2 veya 3 anca gider oda x6 bilmeyen alir

korteks_cep

Üye
    Konu Sahibi
indirim olmuştur , günceldir

korteks_cep

Üye
    Konu Sahibi
hocam her telefonun bir alıcısı vardır,ben geçen ay nokia 6500 slide'ı 200 liraya verdim adam bana teşekkür etti,yani kıyaslama yapacaksak bende 200 liraya g.koreden galaxy s3 getirtiyorum ime,pasaport kaydı felan filan uğraştırıyor işte...

TeAmo42

TeAmo42

Üye
hocam her telefonun bir alıcısı vardır,ben geçen ay nokia 6500 slide'ı 200 liraya verdim adam bana teşekkür etti,yani kıyaslama yapacaksak bende 200 liraya g.koreden galaxy s3 getirtiyorum ime,pasaport kaydı felan filan uğraştırıyor işte...

Anca çakma s3 bulursun o paraya o bile zor :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt