>>> Nokia N96 16 GB 2.el + Siyah !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
USAForever

USAForever

Üye
    Konu Sahibi
>>> Nokia N96 16 GB 2.el + Siyah !!
Nokia N96 2.El

0 PSP + para Takas olur.

Telefon Orjinaldır. Medimarkttan Alındı. Garantisi 2011 Nisanda Sona Eriyor. Yıpranmış Kutusu Duruyor , İçinde Kullanılmamış N96 CD'si Duruyor. N Gage Kitapçığı ve Ovi Store Kitapçığı da Duruyor. ( N96 16 GB + ORJİNAL CD'si ve Yıpranmış Kutusu )

490 Liraya Veriyorum , Bu Kadar Temiz Bir Telefon Hemde Garantili Faturalı çok Zor bulunur. İsteyenler zaten istediği Uygulama , Proğram ve Oyunu yükleyebilirler , telefon İçeriği hakkında yoruma gerek yok zaten ama ben kısaca özetliyim : 5Mp Carl Zeiss Mercek , 16 GB Dahili Hafıza , Wireless W'LAN , N Gage 2.0 , Zipli dosyaları açma ve Pdf okuma , 3.5G Hspa(yüksek kaliteli görüntülü görüşme ) , internet üzerinden Türkiye'deki ve dünyadaki tüm radyo istasyonlarına tek tuşla ulaş (İnternet Radyosu) , çok iyi ses kalitesi. Smart Movie ile cepten filmler izleyebilirsiniz.

Ha bu arada telefon kesinlikle Hacklenmedi alındığı günden beri tertemiz duruyor ama ufak tefek çizikler var.

Eğer takas etmek istiyorsanız : Takas + Para Verebilirsiniz ama Para İstemeyin. ( herhangi bir s60v5 , v3 yada ^3 NOKİA'dan ve OMNİA'dan Başka Telefonla Takas etmeyi düşünmüyorum yani nokia tercihimdir. )

ilgilenenler yada sorusu olanlar bana adresinden kolayca ulaşabilirler.

Unutmayın bu fırsat kaçmaz !.

cepten resim atamadım bildğnz n96 işte.

aşkım34

Üye
200 verim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...