nokia x6 16 gb 500 pazarlıksız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ookkaayy

ookkaayy

Üye
    Konu Sahibi
nokia x6 16 gb 500 pazarlıksız
satılık nokia x6 16 gb ufak çizikl1.5 senelik sertifikası yanında verilcecek ve biissürü güzel program ve oyun larıyla beraber 700-800 tane şarkı var yeni hit müzikler biraz arabesk flan var plastik kılıfyla beraber nokia şarcı kulaklıgıda yanında verilecek sony ericson satio ile takas olur

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
İyi satışlar :)
Resim eklersen daha çabuk satılır :)

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
380 net peşin kargo masrafları karşılarım ederi bu kadar bu cihazın denizlidenim pm at numaranı ver konuşalım illa 500 dersen almam

ookkaayy

ookkaayy

Üye
    Konu Sahibi
380 e telefoncularda alıyor sahibinden.com dan baktım 450tl piyasası 450 ye veriyorum alacak olursa veriyorum

den1905

den1905

Üye
ekranı çatlak 9700 bold ile takas düşünürmüsün??

ookkaayy

ookkaayy

Üye
    Konu Sahibi
malesef.
konuyu nasıl silebilirim yeni ilan vericegim resim flanda koyacam bu olmadı. :)

ookkaayy

ookkaayy

Üye
    Konu Sahibi
vardır onun bi sorunu kardeş 800 e alıpta 350 ye vermez yoksa yani o ikinci el degil 3. 4. El flandır :D :D+ benimki kvk lı

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
vardır onun bi sorunu kardeş 800 e alıpta 350 ye vermez yoksa yani o ikinci el degil 3. 4. El flandır :D :D+ benimki kvk lı

1199 tl saydım wave bizimde kvk nolucak o zaman wave ile x6 aynı kafe mi forumda ki herkes telin piyasasını söylüyor benim aldığım tel 1200 tl idi şimdi 500-600 haa zorlarsa 650 olur malum piyasa bu bunu inkar etmiyelim zaten orada satılanlarda kvklı herkes aynı şeyi diyor kimse x6 hele ikince el olsun 450 tl vermez :)))

ookkaayy

ookkaayy

Üye
    Konu Sahibi
yok arkadaş maxicepte telefon flan satmıyorum oyuna gelicam gibi geliyo. :) :D :D :D

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
neyse birşey dicem olmucak :)

ookkaayy

ookkaayy

Üye
    Konu Sahibi
fiyat 400 oldu kargoyu alıcı öder ptt kargo kapıda ödeme ile gönderirim

majeste63

Üye
5800 ile takas artı üstüne birşeyler verebilirim düşünürsen. [email protected]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt