houston321
Üye
-
Konu Sahibi
-
2 tane garanti belgesi var telefonun fakat garantiye götürüyoruz garantili değil diyolar.internetten sorgulatıyorum garanti dahili diyor. :S
Benim kapagında üst kısmında minik bi açık var ama bi zararı yok görsel ve kullanımsal olarak. Xm tuş ışıgının yanmaması daha hoş duruyo bence ve çok azda olsa şarja etkisi var. Ama telefon pek tutmadıgı için çok nadir görüyorum etrafta, farklı olmakta güzel bi duygu. Nere baksam n8, iphone, blackberry.. Şekil desen aşıgım telefonun tipine. Otobüste kulaklıgı takıp o muhtesem bassı duymak yetiyor rahatlamamateli hackledim ve cfw kurdum yani dostum...bizim telde donanımsal olarak biraz sorun olduğu kesin..şimdi sayayım:1)ilk gün aldığımda üst hoparlör patlak çıktı değiştirildi2)kasanın üst kısmı tam oturtulmamış.. 3 tane arka kapak değişimi yapıldı ama yina oynuyo3)xm olmasına rağmen xm tuşu yanmıyo?4)sizinde dediğiniz gibi,ekranda bazı kişilerde sorun oluşabiliyo(sıvı teması yada toz olmamasına rağmen)
Benim kapagında üst kısmında minik bi açık var ama bi zararı yok görsel ve kullanımsal olarak. Xm tuş ışıgının yanmaması daha hoş duruyo bence ve çok azda olsa şarja etkisi var. Ama telefon pek tutmadıgı için çok nadir görüyorum etrafta, farklı olmakta güzel bi duygu. Nere baksam n8, iphone, blackberry.. Şekil desen aşıgım telefonun tipine. Otobüste kulaklıgı takıp o muhtesem bassı duymak yetiyor rahatlamamaişin özü olumlu taraflarına bakmak. Arada sorunda cıkarıyo ama en az 1 yıl daha x6 devam
teli açtın mı hiç?
Benim kapagında üst kısmında minik bi açık var ama bi zararı yok görsel ve kullanımsal olarak. Xm tuş ışıgının yanmaması daha hoş duruyo bence ve çok azda olsa şarja etkisi var. Ama telefon pek tutmadıgı için çok nadir görüyorum etrafta, farklı olmakta güzel bi duygu. Nere baksam n8, iphone, blackberry.. Şekil desen aşıgım telefonun tipine. Otobüste kulaklıgı takıp o muhtesem bassı duymak yetiyor rahatlamamaişin özü olumlu taraflarına bakmak. Arada sorunda cıkarıyo ama en az 1 yıl daha x6 devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?