Nokia X3 müzik çalar teması

Sponsorlu Bağlantılar

yasin1587

yasin1587

Üye
    Konu Sahibi
Nokia X3 müzik çalar teması
Arkadaşlar bu nokia x3 e başka müzik çalar tipi olmuyo mu 5130 daki gibi farklı olabiliyo mu orjinal temada sadece arkadaki şekil değişiyo lütfen yardım edin ... şimdiden teşekkürler :anlas::anlas:

--------------- Ekleme ---------------

28 kere bakılıyo ve kımse cvp yazmıyo

• Beğen
Tepkiler: ozgun1912 ve *-king-*

aeim

Üye
ben de x3 kullanıcısıyım ama galiba tel yeni olduğundan bu sorunun çözümü yok daha xP

yusuf868

yusuf868

Üye
benim telefonumdada öyle ama hiç tema yükleyip denemedim bi yükleyeyim size de haber veririm bişey bulursam:oke::oke::oke:

yusuf868

yusuf868

Üye

teşekkürler arkadaşlar şimdi deniyecem hemen size haber veririm

--------------- Ekleme ---------------

kardeş şimdi indirdim bunlar ntf dosyası bizim telefonuz java nokıa x3 ne yapalım buna.ama yinede teşekkürler..

yusufelvan

yusufelvan

Üye
Arkadaşım 5130'da javadır. Orada verdiğim linkten oxycubeyi indirip dediğim şekilde yaparsan x3'e de olur bence :)

aeim

Üye
usta oxycube mi ne öle bi program varmış onu kullanıyormuşuz :S

yusufelvan

yusufelvan

Üye
Evet orada linkini verdim zaten onunla yükleniyor.

yusuf868

yusuf868

Üye
Arkadaşım 5130'da javadır. Orada verdiğim linkten oxycubeyi indirip dediğim şekilde yaparsan x3'e de olur bence :)

programı bi indireyim arkadaşlar çalışmaya başldım..tamam arkadaşlar yarına kadar yapıp dosyaları ekliyecem..

aeim

Üye
hocam ben denedm oradaki oxycube x3ü desteklemiyor boşuna uğraşmayınn

yusuf868

yusuf868

Üye
hocam ben denedm oradaki oxycube x3ü desteklemiyor boşuna uğraşmayınn

teşekkürler kardeş .konuyu ekliyen kardeş lütfen programın listesinde nokıa x3 olup olmadığını bi ontrol et.yok ama yinde bak.teşekkürler:oke::oke::oke:

besim.farhan

besim.farhan

Üye
arkadaşlar nokıa x3 müzik çalar teması arıyorum. sitede bulamadım. diyorum herhangi bir tane bile olsa bulsam onu kendi istediğim gibi değiştiririm ama yok yok yok...

dmn_42

dmn_42

Üye
yusuf 3110c de oluyo mu media player skinleri.ben denedim yapamadım.nasıl olacak yardımcı olur musun???

yusufelvan

yusufelvan

Üye
hocam milleti denemeden yanıltmayın :@ o temalar x3 e olmuyor müzik çaları açınca siyah ekran geliyor zaten senin yüzünden boşuboşuna oxycubeyi indirdim bu iki oluyor :@

Arkadaşım ben nereden biliyim oradaki temaların x3e olmayacağını. Bende x3 yokki. Benimki sadece bir öneriydi :off:

aeim

Üye
dmn_42

dmn_42

Üye
3110c yapılmış ama nasıl olmuş

yasin1587

yasin1587

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar nokia zaten düzgün şöle istediğimzi yapabildiğimiz telefon cıkartmıyor ya s40la ilgilenmiyor... aynı fıkırde olan teşekkür etsin :)

VedaT™59

VedaT™59

Üye
X3e o proglamla yapılmıo çünkülistede yok :S

Üst Alt