nokia x3 kullananlar var mı??

Sponsorlu Bağlantılar

halrahcal

Üye
    Konu Sahibi
nokia x3 kullananlar var mı??
3 ay önce nokia 5130 almıştım. kısa bir süre sonra yazılım sıkıntıları baş göstermeye başladı. format, flash, bi şekilde idare ettim. en sonunda telefon hiç açılmaz oldu. int.de araştırdığımda o telefonların hepsinde yazılım sıkıntısı olduğunu anladım. şimdi yeni bi telefon alacam. yine rasgele almak istemedim önce kullanıcıların düşüncelerini bi öğrenmek istedim. kafamda nokia x3 var. bu telefon hakkında bana bilgi verebilirmisiniz? kullananlar memnun mu bu telefondan??? veya fiyat/özellik ortalaması x3'e yakın olan başka tavsiye edebileceğiniz telefonlar var mı? tavsiyelerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.

recep5982

Üye
bugun ıtıbarı ıle aldım muzık konusunda gercekten tatmın edıcı kamera olayıda 3.2 mp fıyatı 352 tl

SilentOne

SilentOne

Üye
x3 pek okdar güzl deqil

omererbilgin

Üye
bende gecen hafta aldım gayet hoş bi telefon camerası olsun müzik keyfi olsun çok güzel. tavsiye ederim kullanışlı..

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
x3 ün menüsü ve ekran çözünürlüğü adına hiç yakışmamış.bence fazla bir ömrü yok o cihazın...

mustafabal01

mustafabal01

Üye
normal ya okadarda iii değil

valici

valici

Üye
Benece süper bir telefon hiç sıkıntısı yok Flash(.swf) .jar - 3gp - mp4 gibi uzantıları iyi çalıştırıyor

illegend66

illegend66

Üye
x3 berbat bir telefon

Necmati

Necmati

Üye
x3 ün şekli kötü.. bence başka tel al ....

danzi53

Üye
3 Hafta Oldu aldığm kullanışı harika bir telefon müzikde çok tatmin edici.Görünüşüde çok şık bence şuana kadr bi sorun vermedi.Şiddetle tavsiye ederim

serkaN70

Üye
genel olarak hoş bi telefon

pnkynap

Üye
2-2.5 aydır kullanıyorum telefonu, hiçbir şikayetim olmadı bugüne kadar. Alarm sesi biraz düşük ama. Flaşı yok sanıyordum ama bir arkadaş onunla ilgili yorum yapmış, flaşı varmış. Tek sorun alarm sesi şimdilik. Ses kalitesi de çok iyi, tavsiye ediyorum ben.

By_JeFaCeR

By_JeFaCeR

Üye
Telefonda flash yok arkdasın yanlıs bilgi vermiş kullanıyorsan zaten görebilirsin :) ama bazı arkdaslar yorum yapmıslar berbat felan gibi soruyorum acaba kullanıpta mı yaptınız bu yorumları yaklasık 3 aydır kullanıyorum tek kelime muhtesem müzik sesindeki tokluk olsun kamerası olsun yazılımları olsun özellekle web tarayıcısı harika fazla özellik aramayan kamera + medya olarak kullanmak isteyenlere kesinlikle tavsiye edebilirim :)

snop1975

Üye
bendede var kulaklık takmadan radyo çalması süper ama eksikleri çok kamera flash yok wifi yok 3g yok kamera gece modu yok ama o paraya okadar.nokia olması kulanım kolaylığı artısı

godsmack06

Üye
bu telefonun fiyatı çılgınalışveriş sitesinde peşin fiyatına 12 ay taksitle 362 tl havele ile 333 tl kargoda bedava :)

danzi53

Üye
Entegre flaş takılıomuş bunaa

matrix99

Üye
Gercekten super bi telefon herkeze tavsiye ederim fiyati 330 tl kvk garantili

Ysakay

Üye
X3 Kullanmadım ama fiyatı cok uygun gibi duruyor tabiki gidip trkcllden falan alıp 350 tl wermezsen xD Ama Acelen Yoksa X2 cıkıcak yakında 5MP kamerası falan war daha güsel sanki

Bu arada 5130 u ben 1 yıl kullandım en ufak bir sorun yasamadım. Sarjı falan süper gidiyodu sana çürük denk gelmiş herhalde. Sattım N97 aldım inanmazsın cok arıyorum o Telefonu

05can05

Üye
bencede çok hoş bi tel. ilk çıktığında aldım 750 tl ye hala hiçbi sorun yok fotoraf kaliteside çok iyi müzik için 1 numara kötü diyenler kullanmadan konuşuyolar telefon alacaksanız x3 kesinlikle

onlyfear

onlyfear

Üye
tipi olsun özellikler her şeyiyle müzik seven bi insanın elinde asla bayağı kalmıycak bi telefon. tavsiye ederim :oke:

Üst Alt