nokia x3 güncelleme sonrası oluşan sorun,yardım

Sponsorlu Bağlantılar

mendark

Üye
selam arkadaşlar bn dün telefonuma yeni yazılım yükledim 1saat geçti temayı değiştirdim telefonu kapattım sonra telefonu bi daha açamadım telefonu açma düğmesine basıyom ışık yanıp sönüyo ama açılmıyo.açılsa formatlıcam ama olmuyo lütfen bu konuda bilgisi olan varsa yardım etsin

--------------- Ekleme ---------------

bana yardımcı olabilecek varsa lütfen bana msj atsın.

khytr89

khytr89

Üye
selam arkadaşlar bn dün telefonuma yeni yazılım yükledim 1saat geçti temayı değiştirdim telefonu kapattım sonra telefonu bi daha açamadım telefonu açma düğmesine basıyom ışık yanıp sönüyo ama açılmıyo.açılsa formatlıcam ama olmuyo lütfen bu konuda bilgisi olan varsa yardım etsin

aynısı benim telede oldu. yeni sürümü yükledikten sonra üstelik. 4.11 e yarın döndürmek iiçn gidicem nokia shopa.offffff güncellemelerde hemen atlamamak lazım

xp den vistaya geçtiğim gün 1 bugün 2 :D demekki yeni sürüm her zaman iyi olmuyor

bluesman.

Üye
v08.54 ü yüklemeyi deneyin belki işe yarar bende bu gün güncelledim daha bi sorun göstermedi

r3fr4ct0ry

Üye

Dostum benim tele de aynısı oldu.Yazılım sürümüm 8.40 dı.Bu sürümden dolayı sorun çıkıyor.Forumda arama yaparsan dead usb x3 diye konuyu görürsün.Eğer garantisi varsa hiç uğraşma benim telin garantisi vardı verdim 2 gün sonra geri verdiler.Şuan sürümü 8.50 kasma sorunu falan da yok.

aslan25

Üye
cihaz güncelleme sorunları ile ilgili nokia nın destek sayfasına gidin.yapılması gerekenler orada yazıyor.

mc zebani

mc zebani

Üye
bende teli mi güncelledim dediğiniz sorunlar yok ama bazen mesaj yazarken yada bi dosyayı açmaya çalışırken kapanıp açılıyo deli oluyorum çok pişmanım aldığıma en kısa zamanda elimden çıkarmayı düşünüyorum...

fukran

Üye
peki arkadaslar 854 guncellestirmeyi yukledim aynısı bende de war yenıden yukledım ama temalar falan qeri qelirmi?

realdjferdy

realdjferdy

Üye
8,50 de son aramada 5-6 kişi hiç silinmiyordu, 8,54 e yükselttim, foto muzik resim bişiy yok:D foto çekiyorum bekliyor bekliyor resmi kaydedemiyor, hafıza kartına girince resetliyordu kartı biçimlendirdim düzeldi ama hala tel boş:D

piskilet

Üye
ya ben ovi 3.3.86 yi indirdim kurdum oviden x3-00 cihazıma yeniden 8.54 firmware'yi kurdum fakat facede ıd şifre yazarken yazdıklarım görünmüyo ve giriş yapılmıo firmwareyi yeniden kurmak sorunumu gidermedi yardım edebilir misiniz. [email protected] mail adresim konuya x3-00 sorunu yazıp da gönderbilirsiniz.

Üst Alt