nokia x3 güncelleme sonrası oluşan sorun,yardım

Sponsorlu Bağlantılar

mesan

Üye
    Konu Sahibi
nokia x3 güncelleme sonrası oluşan sorun,yardım
arkadaslar tlfonda rm-540 sürümü yüklüydü telefonu güncelledim simdi telefonda resimler açılmıyor ayriyetten oyunlar temalar ve uygulamalar yok hatta hesap makinesi bile yok şimdiki versiyon v 8.50
yardımlarınızı bekliyorum ilgilenen herkese cok teşekkürler

D€aDMaN

D€aDMaN

Üye
benim bi fikrim yok kardeş inşlhh derdine çare bulursun..

ipkry

ipkry

Üye
arkadaslar tlfonda rm-540 sürümü yüklüydü telefonu güncelledim simdi telefonda resimler açılmıyor ayriyetten oyunlar temalar ve uygulamalar yok hatta hesap makinesi bile yok şimdiki versiyon v 8.50
yardımlarınızı bekliyorum ilgilenen herkese cok teşekkürler

AYNEN KATILIORUM ARKADAŞA BENDE GÜNCELLEMEYİ YAPTIM AMA UYGULAMA TEMA OYUN YOK OLDUU, EN ÖNEMLİSİ İSE CEKİLEN FOTOGRAFLARI GÖSTERMİO :vur:vur... YARDIM EDECEK OLAN WARMI ACABAAAAA????
:megafon::megafon::megafon::megafon:

yusuf868

yusuf868

Üye
arkadaşlar bende nokıa x3 kullanıyorum bende pc suitede yeni yazılım olduğunu gördüm yapmadım çünkü bunun yeni versiyonunda bir sürü hata var ..benim telefonum şu eski sürümde ama gaye iyi herşeyi güzel..arkadaşlar telefoncuya gidin telefonu eski sürümüne getirmesini söyleyin..sizden 5 tl felan bir ücret alır ama önemli olmaz bence 5 tl..çünkü telefon o şekilde özelliklerinin çoğunu yitirmiş oluyor..

bir teşekkür yeter...:oke::oke:

ipkry

ipkry

Üye
arkadaşlar bende nokıa x3 kullanıyorum bende pc suitede yeni yazılım olduğunu gördüm yapmadım çünkü bunun yeni versiyonunda bir sürü hata var ..benim telefonum şu eski sürümde ama gaye iyi herşeyi güzel..arkadaşlar telefoncuya gidin telefonu eski sürümüne getirmesini söyleyin..sizden 5 tl felan bir ücret alır ama önemli olmaz bence 5 tl..çünkü telefon o şekilde özelliklerinin çoğunu yitirmiş oluyor..

bir teşekkür yeter...:oke::oke:

her telefoncu, telefonu bu eski versiyona dönderebiliyorsa bizde yapabiliriz acaba bi yolu warmıdır bilginiz warmı? 5tl önemli bir ücret deil ama daha sonraki telefonlarımızda olusacak hatalardan bu şekilde korunabilirizz eğer geri döndürme durumu hakkında bilginiz warsa paylaşalım ve garantiye yollamaktan kurtulalımm su telefonu :aha::aha:

yusuf868

yusuf868

Üye
her telefoncu, telefonu bu eski versiyona dönderebiliyorsa bizde yapabiliriz acaba bi yolu warmıdır bilginiz warmı? 5tl önemli bir ücret deil ama daha sonraki telefonlarımızda olusacak hatalardan bu şekilde korunabilirizz eğer geri döndürme durumu hakkında bilginiz warsa paylaşalım ve garantiye yollamaktan kurtulalımm su telefonu :aha::aha:

kardeş bak nokıa x3 telefon ne java bu telefonu eski sürüme getirmek çok riskli bilgisayara program yüklersin ama o program yanlış bir şey yaparasa telefonun gider dostum okeyy

arax

Üye
telefona tekrar en son yüklemiş olduğun versiyonu yükle sorunun düzelecektir bendede aynı sorun vardı böyle düzelttim :)

ipkry

ipkry

Üye
telefona tekrar en son yüklemiş olduğun versiyonu yükle sorunun düzelecektir bendede aynı sorun vardı böyle düzelttim :)

aynı güncellemeyi tekrar yapmam sorunu düzeltecek ölemi :hmmm hemen başlıorum ozamn inşallah düzelirr..

--------------- Ekleme ---------------

kardeş bak nokıa x3 telefon ne java bu telefonu eski sürüme getirmek çok riskli bilgisayara program yüklersin ama o program yanlış bir şey yaparasa telefonun gider dostum okeyy

bilgin için teşekkür ederim fakat ARAX arkadaşın dediğini demem gerekio inşallah düzelir kendisi dediğine göre o sorundan güncellemeyi tekrar yaparak kurtulmuss :bigstar::bigstar::bigstar:

kankam3321

kankam3321

Üye
bende v8.50 güncelledim hiçbir sorun yok performans artışı dışında ;)

ygtcatli

Üye
arkadaşlar aynı sorun bende de wardı güncellemeyi tekrar yap sorun çözülüyo...

yusuf868

yusuf868

Üye
arkadalar siz sorun çıkınca eski sürüme dönüyorsunuz ve eski sürüme getirmeye çalıştığınız anın ne kadar tehlikeli olduğunu bilmiyorsunuz.telefon sistem dosyalarıyla oynuyorsunuz ve buda kolay bişey değil.ama inş.arkadaşın telefonuna bişey olmaz umarım:nono:

Anußis

Anußis

Üye
kardeş dua etki herkesin 8,50 ile ilgili sorunları burada çıktı zaten saçmalık vardı 8,40tan sonra 8,50 olmazdı normalde ... direkt 9 ve ya 10 a atlarlardı

helphakan

helphakan

Üye
Arkadaşlar maxicepte hatırladığıma göre eski güncellemeler verildi yoksa googl da arattırın bulursunuz.

yusuf868

yusuf868

Üye
kardeş dua etki herkesin 8,50 ile ilgili sorunları burada çıktı zaten saçmalık vardı 8,40tan sonra 8,50 olmazdı normalde ... direkt 9 ve ya 10 a atlarlardı[/QUOT

evet çok doğru herkezin sorunun çıkması senin böyle alaylı şekildeki uslubunu yapıyorsa bil ki seni 9 dan 10 a atlatırken hata yapmışlar..:oke:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SEN O KADAR NANKÖRSÜNKİ BUZ DAĞLARINI ERİTEMEZSİN,
AÇIK ARTTIRMA YAPSAN REPİNİ BANA YEDİREMEZSİN,
TEK BİR İHTİMAL VAR DESEM YERLİ YALAKA SENSİN...

Anußis

Anußis

Üye
zuhaha güldürme beni at ağızlı :ehe

Bilmiyorsan bebek oyuncakları ile oyna telefonlarla değil

yusuf868

yusuf868

Üye
irtihalin kapısını açıp bana ders vermek isteyenleriniz var,perkliğini bilmeyip dişini gösterenler var!!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BANA BULAŞMA DEVRELERİNİ YAKARIM!!!:oke::oke::oke:

Anußis

Anußis

Üye
Kör Bir insana renkleri anlatmak ne kadar imkansızsa ... Cahilede laf anlatmak o kadar imkansızdır !

yusuf868

yusuf868

Üye
Kör Bir insana renkleri anlatmak ne kadar imkansızsa ... Cahilede laf anlatmak o kadar imkansızdır !

çok doğru arkadaşım sana katılıyorum senin konuşmaların hepsi laf yani hepsi boş şeyler.ama ben seninle konuşurken sözle konuştum.sizin gibi faskıları çok gördüm ben..:oke::oke::oke:

Anußis

Anußis

Üye
görmeyeceksin o zaman kabir azabı...

Kimine göre adamız, kimine göre yalanız. Hepiniz rahat olun biz adamına göre muamele yaparız… :aha::oke:

yusuf868

yusuf868

Üye
Sen benim muattabım bile olamazsın.seni ilk olarak uyarıyorum lütfen haddini bil.seninle asla muattab olmayacağım.yazdığın artis cevaplara ve cümleler içinde gönderdiğin mesajları sana havale ediyorum.istersen sabaha kadar cevap yaz artık seni takmıyorum.sana cevap bile verdiğim için şükretmen lazım.ne demişler havlayan köpek ısırmaz.simanı ve terbiyesiz davranışlarını düzeltmen dileğiyle( ne kadar zor olduğu kesinlikle biliyorum)iyi geceler..

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
kelamlarını al başka yere git,
atılacağın bir yer varsa,
çöplüğe atılman gerikiyor hit heriff!!!!

Üst Alt