Nokia X3-02 Sorun (Yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fx1

fx1

Üye
    Konu Sahibi
Nokia X3-02 Sorun (Yardım)
Arkadaslar meraba

x3-02 cihazım surekli belirli aralıklarda kapanıp yeniden acılma yapıyor fakat bu işlem esnasında pin kodunu yeniden sormuyor beyaz ekran oluyo daha sonra düzeliyor benzer sorunla karsılasan yada cözüm bulan arkadasların cevaplarını bekliyorum.

Dipnot: Telefon yazılımını yeniden yükledim fakat sorun düzelmedi

Konu yanlıs yere acıldıysa özürdilerim yönetici arkadaslar tasıyabilirler.

OğuzcanAbi

Üye
ben böyle b,r telefon görmedim
bende de vardı hiç memnun kalmadım
ablam sayılan biri var aileden o kuulanıyor şimdi
erkek telefıonu değil :oke:

fx1

fx1

Üye
    Konu Sahibi
telefon benim değil zaten kardeşimin fakat sorun işte.

OğuzcanAbi

Üye
ekran filminde sorun olabilir başka bir şey gelmedi aklıma o telefonda servise ver seniniz ?

gokhann2309

gokhann2309

Üye
Aynı sorun benim n8 ime olmuştu. kapanıyor, ekran beyazlıyor ve geri açılıyor pin koduda istemiyor. ancak ilerleyen günlerde pin kodu isteyerek açılmamaya başladı. bunun çözümü yazılım yükleme değilde bi hard format at istersen ama senin cihazında hangi tuşlara basmak gerek bilmiyorum internetten bi araştır.sonra güncellemelerini yap bir sorun kalacağını sanmıyorum

NOT: ben bu şekilde yaptım şuan bir sorun yok

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Telefonun dahili hafızası dolu ise onu bosalt.Telefondaki dosyalarının yedegini al yada önemli dosyalar yok ise tamamen sil ve formatla.
Zararlı yazılım da bulasmıs olabilir.

gokhann2309

gokhann2309

Üye
Evet bu zararlı yazılım fikrine katılıyorum ve hard format teklifimi yineliyorum. Ama arkadaşın dediği gibi dosya yedekleme işlemi eğer dosyaların önemliyse önceliğin olmalı.

cepanokia

cepanokia

Üye
telefonu servise vermeniz gerekir...

yazılım bastan yeniden kurulması gerekir ..

eger hafıza kartı kullanıyorsanız formatlamanız gerekebilir..

eger hala düzelmez ise pil tırnaklarında ya da batarya gücünde sıkıntı olabilir.. bu parcaların değişimi gerekebilir..

yani servis en mantıklısı sıkıntılı bir işlem değil sorunsuzca hallolur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt