Nokia X2'nin en büyük sorunu bu !

Sponsorlu Bağlantılar

BekirK.

Üye
    Konu Sahibi
Nokia X2'nin en büyük sorunu bu !
Arkadaşlar geçenlerde telefon aldım, marka ve modeli Nokia X2.
Fakat telefonun kendi tarayıcısı yok, ve opera minide bildiğiniz üzere 0.facebook.com'a girmiyor.
Ne yapmalıyım önerilerinizi bekliyorum ?

crazypaker

crazypaker

Üye
o sorun 6303 ve 2730 dada olması lazım malesef:(

Noks

Noks

Üye
müzik çalardan girebilirsin. orayı kurcala biraz :)

hakankan8

Üye
[ı][sıze=4]müzik çalardan girebilirsin. Orayı kurcala biraz :)[/sıze][/ı]
0.facebooka giriyor ama onun için vodofon adresine bilgisayrdan girip numaranı yazıyorsun teline otomatik link gönderiyor bendede x2 var giriyorum yani . Vodofon a girersen halledersin

--------------- Ekleme ---------------

0.facebook İÇİN VODOFON SİTESİNE GİR NUMARANI YAZINCA OTOMATİK LİNK GÖNDERİYOR ONU KAYDET GİRİCEKSİN BENDEDE X2 VAR OTOMATİK GİRİP ÇIKIYORUM

kostantin_52

Üye
Arkadaşlar geçenlerde telefon aldım, marka ve modeli Nokia X2.
Fakat telefonun kendi tarayıcısı yok, ve opera minide bildiğiniz üzere 0.facebook.com'a girmiyor.
Ne yapmalıyım önerilerinizi bekliyorum ?

HOCAM ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ
ANA MENUYE GIT --- MUZIK -- MUZIGIM -- MEDYA OYNATICISINA GIT. (AMA TIKLAMA ) BURASI SECILIYKEN ==> SECENEKLER -- INDIRMELER -- ADRESE GIT --- BURADAKI " rstp : // " YAZAN YERI SIL
0.facebook.com YAZ HER SEY TAMAM

BU ADRESE HER ZAMAN BU UZUN YOLU TEKRARLAMADAN GIRMEK ISTERSEN.. FACEBOOK A GIRINCE HEMEN ----- SECENEKLER E TIKLA ---- WEB SERVISLERINE EKLE DE----
ANA MENU ---- INTERNET --- WEB SERVISLERINE EKLENMISTIR ---- YOUTUBE , MYSPACE VS NIN OLDUGU YER............
(h)

INSALLAH YARDIMIM DOKUNMUSTUR..... :hmmm

• Beğen
Tepkiler: ceylansoft

ceylansoft

Üye
"kostantin_52" kardeş teşekkür ediyorum uzun zmndır bunu ayarlamaya çalışıodm fakat operaya girmek bile paralı olduğu için girmeye korkuyodm. mantık güzel tekrardan saolasn

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Ya da 0(sıfır) basılı tut. Seçenek adrese git vs. OK?

Üst Alt