Nokia X2 Nasıl bir telefon

Nokia X2 Nasıl bir telefon

• ÇOK GÜZEL

Kullanılan: 54 44.6%
  • İYİ

Kullanılan: 33 27.3%
  • FENA DEĞİL

Kullanılan: 21 17.4%
  • KÖTÜ

Kullanılan: 13 10.7%

• Kullanılan toplam oy
    121
arkadaslar allah rızası ıcın yardım turkcell wap ayarlarını yapamıorm musterı hızmetlerını aradm daha yq dıolar sız face gırebılıons nasıl yapıcaz ....sımdıden tskrler

jeshogh

Üye
Telefonun x2 mi ? internet ayarlarına gr wap gprs yap olur...

eed kardesm ya dun aldım telı nete gırınce paket werıye basvurun dıo bı basamak basamak solemsn ayarları ya zahmt olmassa..

--------------- Ekleme ---------------

yokmu yardım etcek yaw ...

tek eksiği kutuda usb kablo olmaması telefonu aldığım terde usb kablosuna 70 tl dediler ama baska yerden 20 tlye aldım.

matador adlı üye müzük çalara gir
-media oynatıcı filan yazıyo seçeneklere gir indirmelere gir ordan adrese git e tıkla oraya http//:0.facebook.com
adresine gir. girdikten sonra kaydetmek içinde açılan sayfada seçeneklere tıkla web servislerine ekle de kayıteder. girmek istediğin zaman müzik çalardan girersin

ücretsiz girersin tabi benm söylediğim şekilde facebook

gene paket verıye basvurun yazıo

mrb bende x2 aldım 1 haftaoldu ama sarjı 1bucuk gun falan gıdıyo msjlasıyorum sadece oyun muzık falan dınlemıyorum.demıssınızkı sarjı cok gıdıyo sızın kacgun gıdıyo artı hıcbırsey yapmıyormusunuz busekıl sarjı cok gıder

sarjı kacgun gıdıyo benım 2gun bılegıtmıyor

Selam Ben Aldım 3-4 Saat Oldu Teslim Alalı Telefon Çook Güzel

Hele Hele Ses Dehşet

Kameraya Gelince Bnce Süper Bazıları Kötü Diyor Ama Bnce Başınızn Altına Yastik Edin Kötü Çekmeisn Sebebi Kamranın Önünden Kağıdını Çıkartın Net Çkerek Çıkarsan Bulanır Ve Nok Ta Nokta Çıkar

Usb Kablosu Çıkmadı Nokia Nın Sitesindede Sadece Çinde Diyor Sizde Çıktımı.

CasuS_87

Üye
bu telefonun ekran çözünürlüğü düşük ama genede iyi

kacgun gıdıyo sarjı x2nın benım 2gun bıle gıtmyor

bende de x2 var güzel telefon sesi çok iyi kamerası 5 megapiksel gibi değil ama idare eder tek sorunu şarjı çok az gidiyor bazen 1günde iki defa şarj ettiğim oldu ve ben telefonu teknik srvise gönderdim umarım şarj sorununu çözerler

benim x2 nin da sarjı çok az gidiyor bataryalarmı sorunlu telefonmu yoksa sarjı bu kadar mı gidiyor

asedor

Üye
Sırf 4 hoparlör ve kamerası için aldım telefonu.tasarımı çok şık.tuşları kullanışlı, parmakları yormuyor.2 gblık hafıza kartı içinde geliyor.diğer taraftan;

-Ekran parlaklığı çok fazla.rahatsız edecek şekilde.s40 olduğu için parlaklık ayarı yapılamıyor.ben çareyi donuk renkli bir tema indirerek buldum.en uygunu 6300 da olan "noir" teması

-Telefonun sol tarafında ses ayarı tuşları, sağ tarafında ise medya oynatıcı için ileri/dur/geri tuşları bulunuyor.ses ayarı sadece bu yandaki tuşlarla oluyor.Müzik dinlerken ses ayarı yapacağınız zaman diğer taraftaki ileri/dur/geri tuşlarına da yanlışlıkla basabiliyorsunz.

-Mesajlar bölümünde yazdığınız metni arşivleme özelliği yok.yalnızca gelen mesajları arşivleyebiliyorsunuz.

Bir de hafıza kartın içinde "imgcache" diye bir dosya var.dosyanın içindekileri açamıyorsunuz, tlf desteklemiyor.silseniz bile tekrar geliyor.ne işe yarıyor anlamadım

ben teli bugun aldım inceledim.donmasorunu yok kamerası fotoyu cektiğim anda iyi değil ama fotoyu işledikten sora süper oluyo kulaklıktada bi sorun yok ilerki güncelemelerle daha iyi olacaktır benim telin versiyonu 4.80

m5c4

Üye
Tip olarak baktığımızda ön taraf pek şık değil ama arka taraf çok güzel tasarlanmış!
Özellik olarak 5.0Mp kamera ama flaşı yanınca çok aydınlatıyor ve resimi bozuyor!
Birde fotoğraf işlemesi çok uzun sürüyor!

oldukca rahat bır telefon kamerası ve ses kalıtesı cok guzel ekım 2010'da aldım fıyatına gore oldukca kalıtelı bır model

bence al cok sade bir telefon şıklığa ve güzelliğine önem vermiyorsan dış görünüş le ilgili x2 al derim

video süresi 5 sn onu nasıl uzatacagız...

Alma sakın,telefon göründüğü kadar hoş değil.görme problemi olanlar için üretilmiş bir telefon sanırım koskocaman yazılar var.hoş değil bence

bildiğim kadarıyla x2 de autofocus(otomatik netleştirme) yok o yüzden 5 mp kamera hiç bir anlam ifade etmiyor

cafcas

Üye
Nokia x2 almadan once şu siteye bakmanızı tavsiye ederim. X2 için site kurmuşlar yorumlar, programlar falan var