Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
lpg kullanıyorum. iş yeri 13 km mesafede. araba ile gitsem 2- 2.5 tl yakar kmde. yani 30 tl cıvarı. otobüs ile gitsem ilk basmada 21 tl, 2.aktarmada da 10 tl kesecek etti uğurlu sayımız 31. yani bu arada aracın eskimesi şu bu olmasa araç daha mantıklı bencede. işin olursa araç ile gidiyorumda diğer türlü otobüsle gidiyorum.
lpg kullanıyorum. iş yeri 13 km mesafede. araba ile gitsem 2- 2.5 tl yakar kmde. yani 30 tl cıvarı. otobüs ile gitsem ilk basmada 21 tl, 2.aktarmada da 10 tl kesecek etti uğurlu sayımız 31. yani bu arada aracın eskimesi şu bu olmasa araç daha mantıklı bencede. işin olursa araç ile gidiyorumda diğer türlü otobüsle gidiyorum.
Tokum ama karın tokluğuna çalışıyom
İşten atılsam yarın aç kalırım
Yani çok da tok sayılmam
Elektrik işinde çok para var mı ?
Hem belki çarpılır
geberip giderim
diğer tarafa
hiç yüzünü dahi görmediğim
dayım gibi
Çarpılma garantisi var
Ama daha çok gencim
Çarpıldıktan sonra
Evin elektriğini karşılayabileceksem
Fatura ödememe gerek kalmayacaksa
Ben bu işte varım derim
Mesaj birleştirildi:
Bana trafo yu bağlayın
Getirin kabloları @DarkredBlue61
Çarpılma garantisi var
Ama daha çok gencim
Çarpıldıktan sonra
Ben bu işte varım derim
Çarpılma garantisi var
Ama daha çok gencim
Çarpıldıktan sonra
Ben bu işte varım derim
Mesaj birleştirildi:
Bana trafo yu bağlayın
Getirin kabloları @DarkredBlue61
Elektrik İle Uğraşanlar Eğer Ergenus Değil İse Voltajı Kapatır Öyle Çalışır.Yoksa Bütün İstanbulun Elektriğinin Üstünden Geçeceğini Bilir. İlla Tutmana Gerek Yok,Yüksek Akıma Yaklaşsan Bile Ark vs ile Üstüne Atlarsa Atta Olursun.Alçak Gerilim Yani 220 380 volt vs Çocuk Oyuncağı Onlara Göre. Tabi İşi Düzgün Yapmadıkları İçin Bir Çok Eski Binada Sorunlar Olabiliyor Elektrik Kapamadan İş Yapılmıyor.Tabi Bir Diğer Tehlikeside Şu:
Nötr Hattı Koparsa Bütün Elektrik Cihazlara 400 Volt Filan Verir Yakarsın O Yüzden Elektrik Kesilir Genelde. + - Olarak Düşünün. Sen - yi Kesersen 2 tane + ev tesisatına dolanıyor diye düşün herşeyi yakar atar. biraz farklı konular. bundan sizene hem niye anlattırıyorsunuz
O Takanlardan Biriside Benim ama takan kişiler ne yapıyor onu bilmek gerek piyasa kasap dolu işçilikleri çok kötü. cat6 kablo ile elektrik çekenler var. o memnun olanların %99 u sonradan bu sektöre giren yada günlük parası çıksın diye kamera takıp geçenlerdir. arkalarından arızaya geri biz gidiyoruz bol bol sövüp arızayı çözüyoruz.neler var neler.
Elektrik İle Uğraşanlar Eğer Ergenus Değil İse Voltajı Kapatır Öyle Çalışır.Yoksa Bütün İstanbulun Elektriğinin Üstünden Geçeceğini Bilir. İlla Tutmana Gerek Yok,Yüksek Akıma Yaklaşsan Bile Ark vs ile Üstüne Atlarsa Atta Olursun.Alçak Gerilim Yani 220 380 volt vs Çocuk Oyuncağı Onlara Göre. Tabi İşi Düzgün Yapmadıkları İçin Bir Çok Eski Binada Sorunlar Olabiliyor Elektrik Kapamadan İş Yapılmıyor.Tabi Bir Diğer Tehlikeside Şu:
Nötr Hattı Koparsa Bütün Elektrik Cihazlara 400 Volt Filan Verir Yakarsın O Yüzden Elektrik Kesilir Genelde. + - Olarak Düşünün. Sen - yi Kesersen 2 tane + ev tesisatına dolanıyor diye düşün herşeyi yakar atar. biraz farklı konular. bundan sizene hem niye anlattırıyorsunuz
Mesaj birleştirildi:
O Takanlardan Biriside Benim ama takan kişiler ne yapıyor onu bilmek gerek piyasa kasap dolu işçilikleri çok kötü. cat6 kablo ile elektrik çekenler var. o memnun olanların %99 u sonradan bu sektöre giren yada günlük parası çıksın diye kamera takıp geçenlerdir. arkalarından arızaya geri biz gidiyoruz bol bol sövüp arızayı çözüyoruz.neler var neler.
elektrikteki akıma bağlı. eğer 6 mA Üstü İse Abbas Yolcu Olursun. Yani Statik Elektrik Dediğimiz Üstümüzde Bırıken yada kazağınızı çıkarınca oluşan elektrik arklarının voltajı çok yüksektir mesela. fakat amperi düşük olunca etkilenmezsiniz. örneğin araçlarda ki bujilerin girişleride eski araçlarda 15 bin volt yeni araçlarda ise 20 bin volt üzeridir.tutsanız çarpar ama öldürmez çünkü akımı düşük.
alçak gerilim yani bu evdeki elektrik işleri vs ile uğraşanlar kamera işini yapar ama panocu dediklerimiz var onlar ile bizim zayif akım çok farklı alanlar. piyasanın genelinde gerçekten işçi sıkıntısı var ama. adamlar yalap sılap iş yapıyor. kablo kanalı atıyorlar atmasalar dha iyi
Silinen Üye 2625978
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Telefon güncel ve son fiyatı 175₺ ilgilenen varsa yazsın yurtiçi kargo ile göndericem. @XXXturi01