Sana 350 olurBelki alirim
İyi. Bı bakacam şu anda hedefimde c2-01 var ondan sonra tekrar para biriktirip alırım seninkini.Sana 350 olur
Tanamİyi. Bı bakacam şu anda hedefimde c2-01 var ondan sonra tekrar para biriktirip alırım seninkini.
Ciddenmi lan?Son teklifim 249.99 ₺
Eğer ben satın alırsam (belki) Sen bataryayı yollamayip 200 yaparsin. Bende bunun bataryası dan iki tane varSon teklifim 249.99 ₺
O halde sen bana batarya yı satCiddenmi lan?
Mesaj birleştirildi:
Eğer ben satın alırsam (belki) Sen bataryayı yollamayip 200 yaparsin. Bende bunun bataryası dan iki tane var
Batarya bitik ölüSen bataryayı yollamayip 200 yaparsin
CiddiyimCiddenmi lan
Bataryayı satmam. Neyse sen bana satarken bataryayı iptal edersin ,200 TL ye düşer fiyatO halde sen bana batarya yı sat
Teli ben kullanıym
Mesaj birleştirildi:
Batarya bitik ölü
Şokladım yine işe yaramadı
Mesaj birleştirildi:
Ciddiyim
2 tane varmış sendeBataryayı satmam. Neyse sen bana satarken bataryayı iptal edersin ,200 TL ye düşer fiyat
Sat 50₺ ye alıyımBataryayı satmam
Hayır satmadımSattinmi telefonu?
Hani benim kısa devre problemli c2 vardı ya onunla takas edermisin?2024 yılı güncel fiyat
299.99₺
Mesaj birleştirildi:
Ürün hala satılık
Hani benim kısa devre problemli c2 vardı ya onunla takas edermisin?
Ben olsam n70 i satmamşeytan diyor sat n70 i al bunu ama ...
Sat al bence n70den daha iyi ve güncel bir cihaz. Ama N70 symbian olduğundan bundan daha iyişeytan diyor sat n70 i al bunu ama ...
telefonun içinden geçtim gerek kozmetik gerek yazılımsal olarak dertsiz başına dert alırsınBen olsam n70 i satmam
Değiş tokuş edek mi ne dersin