Silinen Üye 2625978
Kapalı Hesap
Sende kalsıntelefonun içinden geçtim gerek kozmetik gerek yazılımsal olarak dertsiz başına dert alırsın

Sende kalsıntelefonun içinden geçtim gerek kozmetik gerek yazılımsal olarak dertsiz başına dert alırsın
Daha satamadımsattın mı ne oldi
ilan kalkmışda sorayım dedim ona göre etli ekmek ismrlardın bizeDaha satamadım
Ama alıcı buldum
Pazarlık yapıyor 150₺ ye okey de alim diyo
Sahi yıllardır etli ekmek yemiyom güncel fiyatınıda bilmiyorumilan kalkmışda sorayım dedim ona göre etli ekmek ismrlardın bize
350den 150ye nasıl düştüDaha satamadım
Ama alıcı buldum
Pazarlık yapıyor 150₺ ye okey de alim diyo
Satamayınca alıcı bulamayınca350den 150ye nasıl düştü
Enflasyon var dolar yükseliyor350den 150ye nasıl düştü
Tokum ama karın tokluğuna çalışıyomtok satıcı o yüzden![]()
her işte para vardır yoksa millet neden yapsın. ben elektrikçi değilim.alçak gerilim ve yüksek gerilim benim harcım değil. ben yazıf akımcıyımTokum ama karın tokluğuna çalışıyom
İşten atılsam yarın aç kalırım
Yani çok da tok sayılmam
Elektrik işinde çok para var mı ?
Hem belki çarpılır
geberip giderim
diğer tarafa
hiç yüzünü dahi görmediğim
dayım gibi
İntihar etmek kendi canına kıymakya merdivenden kendini salacaksın yada başka şekilde atta yapacaksın bilemedim
bende gariban sayılırım banada kalabilir kanka. inşaaat en iyisi aslında gel yarın başla ölüm garanti kalıpta çalışırsın yada sıvacı montalamacı. tabi isg ciler her yeri ağ doldurdu düşsen bile ağ tutuyor ama her zaman kı gbi abdestsiz çıkarsın o ağı bi şekilde geçersin sen. sonrasında yer çekirdeğine doğru serbest düşüş filan derken o sırada isg cilerede mahkeme açarsın oradan da bi tazminat filan barı o parayı bana şiy yap o kadar akıl veriyoruzİntihar etmek kendi canına kıymak
Ebedi cehennem riski taşıyor
O olmaz
Tehlikeli gebermelik ama çok da para kazanabileceğim iş arıyorum
Mesaj birleştirildi:
Geberdikten sonra parayı napcan diye soracak olursan
Gariban anama kalsın
o bari para yüzü görsün
Diye uğraşıyom
Ne idem ne idem
nabam nabam
Yükseklik korkum olmasa burda inşaat dolu o yüzden o meslek iptalbende gariban sayılırım banada kalabilir kanka. inşaaat en iyisi aslında gel yarın başla ölüm garanti kalıpta çalışırsın yada sıvacı montalamacı. tabi isg ciler her yeri ağ doldurdu düşsen bile ağ tutuyor ama her zaman kı gbi abdestsiz çıkarsın o ağı bi şekilde geçersin sen. sonrasında yer çekirdeğine doğru serbest düşüş filan derken o sırada isg cilerede mahkeme açarsın oradan da bi tazminat filan barı o parayı bana şiy yap o kadar akıl veriyoruz
karar ver ayranın dökülsünmu dökülmesin mi ne istiyosun masa başı işte çallışırkken uçak mı düşsün kafanaYükseklik korkum olmasa burda inşaat dolu o yüzden o meslek iptal
o zaman güle güle belediye versinYükseklik korkum olmasa burda inşaat dolu o yüzden o meslek iptal
Ne versinbelediye versin
Ben de ne istediğimiayranın dökülsünmu dökülmesin mi ne istiyosun
otobüs kaç parada o kadar düşüyor?Ne versin
İş mi?
Mesaj birleştirildi:
Ben de ne istediğimi
tam bilmiyorum
Çok kararsızım
Mesaj birleştirildi:
175₺ ye alıcı buldum
Fakat elden teslim
+ Yol parası da benden çıkacak 40₺ de ona say
Bana 135₺ kalıyor
Benim nokıa c6-01 ime batarya buldum
o da 130 ₺
Bana kalıyor 5₺ o paraya ne alsam
diye düşündüm
Uzun süredir dondurma almıyordum
En son dondurma 1₺ idi yemeyi bıraktığımda ya da 75 kuruştu
En ucuz olanları
Şimdi ne kadar 5₺ ise alıp yiyim
şu sıcaklarda
Otobüs 20₺otobüs kaç parada o kadar düşüyor?
lavaş 21 tl yaptı angarada. arabayla git gel aynı paraya geliyor yeminleOtobüs 20₺
Gidiş dönüş 40 yapar
O halde otobüsle git-gellavaş 21 tl yaptı angarada. arabayla git gel aynı paraya geliyor yeminle![]()