0MG90 Üye karahan94' Alıntı: Deneme falan değil. Nokia X'ler android ama Google ile ilgisi yok. her şeyi Microsoft'a ait . İnsanları Nokia'ya ve Windows Phone çekmek için atılmış bir adım. X'lerin arayüzü tıpkı Windows Phone gibi zaten Genişletmek için tıkla ... Allah aşkına bu telefonu alıp bu arayüzle kullanan veya özenip wp alan var mıdır ya? Ben direk cm atardım alır almaz.
karahan94' Alıntı: Deneme falan değil. Nokia X'ler android ama Google ile ilgisi yok. her şeyi Microsoft'a ait . İnsanları Nokia'ya ve Windows Phone çekmek için atılmış bir adım. X'lerin arayüzü tıpkı Windows Phone gibi zaten Genişletmek için tıkla ... Allah aşkına bu telefonu alıp bu arayüzle kullanan veya özenip wp alan var mıdır ya? Ben direk cm atardım alır almaz.
GuiTaRisT111 Üye fk555897' Alıntı: Nokia'dan böyle bir kamera beklemezdim. Genişletmek için tıkla ... Bekleme de zaten. Alt segment bunlar.
fk555897' Alıntı: Nokia'dan böyle bir kamera beklemezdim. Genişletmek için tıkla ... Bekleme de zaten. Alt segment bunlar.
sekajmer Üye 0MG90' Alıntı: Allah aşkına bu telefonu alıp bu arayüzle kullanan veya özenip wp alan var mıdır ya? Ben direk cm atardım alır almaz. Genişletmek için tıkla ... bence güzel ama ben direk nova launcher çakardım
0MG90' Alıntı: Allah aşkına bu telefonu alıp bu arayüzle kullanan veya özenip wp alan var mıdır ya? Ben direk cm atardım alır almaz. Genişletmek için tıkla ... bence güzel ama ben direk nova launcher çakardım