papakudioflu
Emekli Yönetici
Güzel haber. acaba dağıtımlarda türkiye kaçıncı sırada.
guncelleme resmi olarak verilmeye başladiginda en gec 15 gun icinde tum ulkere verilmeye başliyor. Portico guncellemesinde ilk siradaydik

Güzel haber. acaba dağıtımlarda türkiye kaçıncı sırada.

günde iki saat müzik ve bir saat kadar da oyun bu şekilde uyurken %30 civarı şarjım kalıyor
şimdilik benden bu kadarCan sistem kararliligi ve hizinda bir degişiklik var mi. Mesela boot suresi kisalmiş olmasi gerekiyor.
evet boot suresi yaklaşık 20 saniye daha önce 35 saniyede açılıyordu
- - - Eklendi - - -
Zaten bu güncelleme sistem ve kamera iyileştirmesi için yapılmış gayet başarılı olmuş buda bataryaya olumlu yansımış zaten
Can sistem kararliligi ve hizinda bir degişiklik var mi. Mesela boot suresi kisalmiş olmasi gerekiyor.
hız olarak da tepki sureleri daha kısa artık diyebilirim,bir de güncellemeden önce iki kez cihaz kendi kendine kapanmıştı,güncellemeden sonra böyle bir olay yaşamadım.Tam olarak yada iyi bir tahmin olarak ne zaman çıkacağını söyleyebilecek olan var mı yeni güncelleme hiç kuşkusuz heyecan rüzgarları esecektir
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

peki,donma,takilma,reset gibi karasizliklar oldu mu hic farkettiniz mi?
bende NSU ile güncelledim abi biliyorsun.. bende şunu söyleyebilirim.. hani arama yaparken ekran kararması oluyorduya .. güncellemeyi yaptığımdan beri bu prblem olmadıCan sistem kararliligi ve hizinda bir degişiklik var mi. Mesela boot suresi kisalmiş olmasi gerekiyor.
en çokta buna sevindim desem yeridir.. ama NCS ile flaş atmak istiyorum.. bendeki NCS güncelleme istiyor ve 8 saati belkide daha fazla bulucak kendini güncellemesi.. elinde en güncel NCS linki olan biri yardım etsin lütfen 
arkadaşlar benim telin hafızası 370 mb boş yeri kaldı. Bu yeni güncelleme biren önce gelmesi lazım hiç bişey yükleyemiyorum hafıza dolu diyorflaşlamakta istemiyorum hiç yapmadığımdan bişey olur diye. sizce ne yapmalıyım?
düzenli olarak siliyorum ama durum bu![]()

O zaman güncellemeyi bekleyeceksin dostum maalesef..![]()
flaşı denesemmi