konunun başında niye olmadığı belirtilmişben güncelemeyi yaptım renk paleti yok maalesef
Bir gram merakım kalmadı şu güncelleme ile ilgili. İsterse gelmesinBöyle düşününce bir anda geleceği için daha güzel heyecanlı oluyor
![]()
Aynen zamanı gelince gelir merak edip bekleyince çabukmu geliyor sanki
Bildirim merkezi ve bağlantı yönetici ilk gelmesi gerekenler bence, bu adamlar başka şeylere zaman harcıyorlar ..![]()
aynen...Merhaba Arkadaşlar microsoft kendi sitesinde wp 7.8 ve wp 8 için ömür biçmiş şimdi bizleri denek olarakmı kullandılar anlamadım şu microsoft a forum olarak ciddi bir geri dönüş yapsak artık hafife almasa kullanıcıları
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
uygulama sistem için değişiklikler yapsa bi android in altında nasıl kalır aklım almıyor koca microsoft daha görüntülü görüşme denen bişey yok hiç bir destek yok eğer böyle devam ederse sağlam bir yapı ile karşımıza çıkana kadar elveda nokia elveda windows phone
WP8 için kesin bir ömür yok.
O haberi yanlış çevirip yanlış yorumluyorlar.
Doğrusunu şuradaki konuda ve yorumlarda belirtmiştik.
http://www.maxicep.com/windows-phon...-desteklenecek-ayrintilar-iceride-774684.html
yanlışlık diyorsun ama verdiğim link resmi sitesi dahası nedir anlamadım
verdigin link resmi site ama adamlar da resmi agizlardan defalarca aciklandi. Misal; bu yil sonunda gelicek wpblue guncellemesi o 18 sureyi sifirlayarak guncellemenin resmi olarak verildigi tarihtrn tekrar başlaticak. Yani atıyorum wpblue guncellemesi 2013'un 10. Ayinda verilmeye başladi mi o tarihten itibaren 18 ay boyunca guncelleme destegi saglanacak.
Adamlar wp7 bizim demomuzdu dediler, sen çuvalladı diyorsun İsmet. Bu sözden sonra wp7 için ne bekleyebilirsin ki.WP7 serisinde MS çuvalladı, şimdi wp8 ile bellerini doğrultmak istiyorlar ama o kadar eksik çok ki, bi yeri kapatsa öbür taraftan patlak veriyor. ha yine de cihazımı ve işletim sistemini seviyorum ama, kuru sevgi de bir şey getirmiyor kullanıcılara.
Adamlar wp7 bizim demomuzdu dediler, sen çuvalladı diyorsun İsmet. Bu sözden sonra wp7 için ne bekleyebilirsin ki.