Nokia Windows8.1RT tablet Verizon için hazırlanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia Windows8.1RT tablet Verizon için hazırlanıyor

Son bir yıldır surekli Nokia'dan gelicek tablet haberleri yayınlandı,bazı prototipler sızdırıldı.

Son dönemde Nokia'dan yetkili isimlerin de dogruladıgı Nokia Tablet bu yıl icinde piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. Verizon'a özel oldugu anlaşılan bu tablet henüz kesinlik kazanmadı fakat gercek olma ihtimali en yüksek iddia oldugu da bir gercek.

Kırmızı ve Mavi renk seçenekleriyle gelmesi beklenen Windows8.1RT tablette 2.15GHZ hızında çalışan quad Core Snapdragon800 Chipset kullanılıyor.10.1" 1080P,5 Nokta Multitouch dokunmatik ekrana sahip Noia Tanlette 32GB dahili hafıza,micro HDMİ,USB 3.0 gibi giriş secenekleri de sunulmuş.

man20

man20

Üye
Vaay iyimiş :oke:

braayn

braayn

Üye
çok iyi hadi bakalım ...

Eren-MT

Gelir gelir :)

Tacettinn

Tacettinn

Üye
:tşk:

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
RT mi Nokia yapma bunu :kotu:

• Beğen
Tepkiler: IVI-Elia
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
RT mi Nokia yapma bunu :kotu:

NokiaWinRT cihaz taraftari degil aslinda. Ama işin icine operatör girince fiyat odakli boyle yol secilmiş olabilir. Muhtemelen cihazin Win8.1 versiyonu global olacaktir.

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

narnia16

narnia16

Üye
Baya ince duruyor. Sevdim bunu :good:

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Tablet göze hoş geliyor hadi bakalım hayırlısı :)

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Abi resim ölü bilgine

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu arada cihaz gectigimiz gunlerde haberini verdigimiz Nokia'nın uretim için anlaşma yaptigi Compal tarafindan uretilecek.

Lobin12

Lobin12

Üye
kamerasi nerde :hmmm

osmanmert99

osmanmert99

Üye
RT olunca ne oluyor arkadaşlar bağışlayın beni??

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Çok iyi bir tablet çıkmalı artık söylentilerden bıktım tabi çıktıktan hemen sonra da üst versiyonu hemen çıkmaz çıkacaksa bir kaç versiyonu çıksın iyisini alalım aldıktan sonra hemen eskimesin

marazruno123

Üye
Umarım işlemci hızı daha yüksektir birde incelik,ağırlık faktörleri var :)

ÖEY

ÖEY

Üye

NokiaWinRT cihaz taraftari degil aslinda. Ama işin icine operatör girince fiyat odakli boyle yol secilmiş olabilir. Muhtemelen cihazin Win8.1 versiyonu global olacaktir.
Valla ben de uzun zamandır bekliyorum win8.1 tableti Nokia'dan. Çıkarsın hemen alınacak :D

Üst Alt