Nokia LumiaTab Snapdragon800'le geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia LumiaTab Snapdragon800'le geliyor

Nokia'nın tablet cihaz çıkarması artık neredeyse kesinlelti ve bunun icin fazla beklemiyeceksiniz.

GFXBench testlerinde iki adet Nokia Tablete rastlandı. Gorselde de görüldügü üzere RX114 ve RX108 numaralariyla iki adet Nokia Tablet test ediliyor. RX114 Quad Core Snapdragon800 Cpu ve Adreno330 Gpu'ya sahip. 1920X1080 FHD ekrana sahip olacak cihaz Win8RTM sürümü üzerinde çalışıyor. Tasarım konusunda zaten çok iyi oldugunu bildigimiz Nokia donanım konusunda da bu sefer oldukça cömert davranmış. Yıl sonunda duyurulması beklenen tabletler bakalım beklenen ilgiyi görecek mi?

blackcemre

Üye
teşekkürler.

IVI-Elia

Üye
:)süper abi :tşk: başka haber var mı? Diğer lumialardan :eller:

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
:tşk: İleride telefon yerine Tablet alabilirim.L820 bana 1 yıl daha dayanır.

IVI-Elia

Üye
:tşk: İleride telefon yerine Tablet alabilirim.L820 bana 1 yıl daha dayanır.

lumia 920 bana 2 sene daha dayanır.Yanş en azından dayanmak zorunda :D okul bitene kadar :( gerçi ben çok seviyorum 920mi ve daha beni üzecek model çıkmadı artık yıl sonuna üzer.Ama olsun sonuçta o benim değil o yüzden 920mşe mutluca yaşıyoruz.

Tek korkum bozulması bozulursa servise de veremem ki? onlar daha çok bozarlar :ehe

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Quadcore Snapdragon 800, Adreno 330 :eller:

IVI-Elia

Üye
Quadcore Snapdragon 800, Adreno 330 :eller:

Windows RTnin Allah belasını versin...Hayır sistem iyi ama gelişmesi gereken 3-5 nokta var.Uff ama masaüstü uygulamalarının bir kısmı önemli olanları arm platformuna port edlise o zaman :eller:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows RTnin Allah belasını versin...Hayır sistem iyi ama gelişmesi gereken 3-5 nokta var.Uff ama masaüstü uygulamalarının bir kısmı önemli olanları arm platformuna port edlise o zaman :eller:

cihaz winrt degil win8rtm yuklu. Yani windows8 uretici sürümü:)

DalvikCache

DalvikCache

Üye
win rt ye wp8 uygulamalarıda yüklenmiyor x86 uygulamalarıda, arada kalmış tamamen gereksiz ve pişmanlık bir sistem.

- - - Eklendi - - -

1371*771 ne saçma bir çözünürlük öyle

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
win rt ye wp8 uygulamalarıda yüklenmiyor x86 uygulamalarıda, arada kalmış tamamen gereksiz ve pişmanlık bir sistem.

- - - Eklendi - - -

1371*771 ne saçma bir çözünürlük öyle

o yuzden Microsoft Blue guncellemesiyle win8,winRT ve WP8 marketlerini birleştirmek icin ugraşiyor. Ayrica winRT'de Bluestacks ile Android oyun ve uygulamalari da calişiyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ÖEY

ÖEY

Üye
Windows tablet almayı çok istiyorum ama bu rt sürümü yüzünden ms'in platformları birleştirmesini beklemeye karar verdim. Yoksa öbür türlü işkenceden başka bir şeye yaramaz. Bu arada tablet olaraktan en güçlü donanıma sahip tablet olacak herhalde.

DalvikCache

DalvikCache

Üye
birleştirme olayı yalanlanmıştı sanki

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows tablet almayı çok istiyorum ama bu rt sürümü yüzünden ms'in platformları birleştirmesini beklemeye karar verdim. Yoksa öbür türlü işkenceden başka bir şeye yaramaz. Bu arada tablet olaraktan en güçlü donanıma sahip tablet olacak herhalde.

Surface Pro donanimiyla yıkar gecer bunu:D

birleştirme olayı yalanlanmıştı sanki

Hayir tam aksine Microsoft verdigi iş ilaninda bu birleştirmede gorev alabilecek donanima sahip muhendisler aradigini acikca belirtmişti.

ÖEY

ÖEY

Üye
Evet ya o surface pro vardı değil mi? Türkiye'ye ne zaman gelecek acaba? Gelmedi diye hatırlıyorum sen gelecek demiştin üstad. Ama yine de şu rt yok mu rt, işte o işi bozuyor be :)

narnia16

narnia16

Üye
Hafızası ne kadar olacak acaba.Malum, tabletlerde sistem baya baya yer kaplıyor.En azından 64 GB ya da hafıza kartı desteği olmalı.Tabi bataryada önemli.Onun dışında donanım olarak Nokia gerçekten cömert davranmış.

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Yahu ali kemal abi Nokia neden bizim telefonlara adreno 225 attı gitti ya. Bunun yazılımsal bir durumu mu var acaba? Oyunlarda performans düşük oluyor yahu .s

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yahu ali kemal abi Nokia neden bizim telefonlara adreno 225 attı gitti ya. Bunun yazılımsal bir durumu mu var acaba? Oyunlarda performans düşük oluyor yahu .s

oyunlarda performans duşuklugu adreno225'ten kaynaklanmiyor. Oyunun kodlamasından kaynaklanan bir durum.

Üst Alt