Rıza Soylu
Üye
-
Konu Sahibi
-
meego ile devam etseler nasıl olurdu acaba
Aynen, imkansız. Oturur hallederler, wp'un geleceği var bence.
İyi bir işletim sistemi fakat kısıtlamaları fazla. Dosya yöneticisi,512mb ram kısıtlaması, 3.parti internet tarayıcılarına izin vermemesi. Uygulamaların hafıza kartına kurulamaması. Bu ve bunun gibi kısıtlamalar ortadan kalkmalı. Onu geçelim. Google ve microsoft u kıyaslayanlar olmuş. Google işini sadece ün ve para kazanmak için işini yapıyor. Microsoft kaliteye ve güvenliğe önem veriyor. Ben şahsen google ın androidine de tarayıcısına da güvenmiyorum. Güvenlik açığı oldukça fazla. Ama özgür olduğu çok kullanılıyor malesef. Microsoft ise özgür davranmadığı için bu konuda kullanıcılara karşı bazı şeyleri kaybediyor
Androidin ne guvenlik acigi var acaba. Microsoft kaliteyd onem verseydi bugun androidle yarismazdi. Microsof ve androidin kac yildir hizmette olduklarina bak ve aradaki gelisme farkini gor. Ayricapiyasada nexus un un saldigi ve androidlerin birbiriyle yaristigi bir durumda nokiadan bahsetmek cok sacma.
nokia androıde gecsn varya kesın savas cıkar htc samsung lg batma noktasına gelr tr de yasayan 76mılyon nufusa en ı tel markası ne desen 50mılyonu nokıa der taaaa 1991den berı var
bi bas git hacı işine markette reklam atan uygulamaları virüs sanan adamlarla uğraşıyoz varya. Linux çekirdeğinin en önemli özelliği neydi bi hatırla bakalım. Androidden virüs kapan adam getir kanıtla bana kendime 90 gün ban atıyım
Çok şey söylerdim. Burda işi iyi bilenler bile bunu söylüyor. Ben ne anlatsam hepsine karşı çıkacağını biliyorum. Bu yüzden polemiğe girmeyeceğim. İsmin çok güzelmiş
abi siz ne saçmalıyonuz ya htc one ın tasarımı kalitesi arayüzü hangi lumiada var? Boş boş konuşmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?